-
عضو انجمن
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی به ویژه متقاضیان کیفیت ثابت
همان طور که در تاپیک قبلی سرور دیتاسنتر OVH واقع در کانادا از استقبال خوبی برخوردار شد
تصمیم گرفتیم مجددا با سرور OVH این بار با 14 لوکیشن متفاوت برای آی پی ها خدمت شما بازگردیم !
محل سرور اصلی در فرانسه می باشد و کاربران محترم می توانند به دلخواه خود از کشور های درج شده
آی پی انتخاب و استفاده کنند !
همان طور که مستحضر هستید دیتاسنتر OVH یکی از برترین دیتاسنتر دنیا با پورت و کیفیت فوق العاده در حال سرویس دهی می باشد
و این بار خدمات ما با پینگفوق العاده نیز همراه است، چرا که سرور در اروپا واقع گردیده است.
[+] پورت این سرور در دیتاسنتر 1.0 گیگابیت با کیفیت بیان شده و ما حداقل 100 مگابیت رو Minimum برای هر کاربر
تضمین می کنیم !
[+] پردازنده سرور از سری E3-1245v2 با قدرت پردازش 3.40 گیگاهرتز در حال عادی برای هر هسته فعال است
[+] رم سرور نیز 32 گیگابایت از نوع DDR3 ECC می باشد
[+] هارد فعلی سرور 4 ترابایت از نوع SATAIII می باشد با دور گردش 7،200 در دقیقه که ما با استفاده از برنامه ریزی
با سیاست خاص در ارائه سرور مجازی این تضمین را اعلام می داریم که به هیچ عنوان کندی و افت سرعت
همانند فروش های قبلی در دیتاسنتر OVH احساس نکنید !
نگرانی را تعطیلش کنید !
حتما شما به عنوان یک خریدار در ذهن دارید در صورت عدم رضایت از سرویس چه کنم؟!
آی پاور این تضمین را به شما تقدیم می کند:
+ عودت مبلغ در صورت عدم رضایت طی 24 ساعت بدون قید و شرط
+ عودت مبلغ ذر صورت عدم رضایت طی 720 ساعت همراه با کسر کارمزد
خیالتون راحت شد ؟!
و اما پکیج های سرور آی پاور از دیتاسنتر با کیفیت OVH
رم: 1024 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته
هارد: 60 گیگابایت SATA3
پورت: 1.0 گیگابیت با کیفیت
ترافیک: نامحدود
قیمت: 15،000 تومان
کد تخفیف ماه اول: 40
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 2048 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته ( x2 )
هارد: 80 گیگابایت SATA3
ترافیک نامحدود
قیمت: 21،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 4096 مگابایت
سی پی یو: 4 هسته ای
هارد: 100 گیگابایت SATA3
ترافیک: نامحدود
قیمت: 39،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabetسفارش
سوالی داشتید در این تاپیک مطرح بفرمایید، چرا که ممکن است سوال شما، سوال چندین نفر دیگر نیز باشد
و موجب برطرف شدن ابهامات شود.
ویرایش توسط i-Power : May 14th, 2014 در ساعت 17:51
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
almanwebhost, Cyrus.The.Great, emperor3508, Farzinn, kandabpars, m.s.i, Mr.3ven, n4ser, Nicdata, p30thank, Raid_10, thanker
-
May 13th, 2014 21:29
# ADS
-
June 4th, 2014, 14:43
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
سلام امکان تست سرویس هست؟
من چون میخوام به سرور های ایران فایل اپلود کنم باید ببینم حداکثر اپلودی که میده چنده الان دو تا سرور دارم یکی 64 کیلو میده اون یکی 256 تا
-
-
June 4th, 2014, 15:59
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
سلام
من تو سایت تیکت زدم
اگه میشه سری تر جواب بدید ممنون میشم
-
-
June 5th, 2014, 01:24
سلام
چرا قیمت توی سایت با قیمت اعلامی در تاپیک متفاوت هست؟؟؟؟
-
-
June 5th, 2014, 21:29

نوشته اصلی توسط
m4u
سلام امکان تست سرویس هست؟
من چون میخوام به سرور های ایران فایل اپلود کنم باید ببینم حداکثر اپلودی که میده چنده الان دو تا سرور دارم یکی 64 کیلو میده اون یکی 256 تا
با اجازه ی آقای وفایی .
از اونجایی که من میدونم تست ارائه نمی دن ولی امکان عودت هزینه رو به شدت گارانتی میکنن . از بخش تیکت در ارتباط باشید با ایشون 

نوشته اصلی توسط
idinkhabis
سلام
چرا قیمت توی سایت با قیمت اعلامی در تاپیک متفاوت هست؟؟؟؟
در سایت موقع سفارش شما باید از کد تخفیف در مراحل آخری فاکتور استفاده کنید . 
اگر بازم مشکل داشت به بخش پشتیبانیشون تیکت کنید. 
بازهم ببخشید اقای وفایی من دخالت کردم .
-
-
June 6th, 2014, 00:49
سلام لطفا ای پی های لوکیشن های مختلف را برای تست پینگ برا پ/خ کنید
در یاهو اگر پشتیبانی دارید ایدی پ/خ شود
os ریلود رایگان هست
نحوه بر خورد شما در صورت امدن ابیوز
ویرایش توسط Download : June 6th, 2014 در ساعت 15:58
-
-
June 6th, 2014, 05:33
اگر اشتباه نکنم ای داستان ای پی از چند لوکیشن نزدیک به یک سال است که پروندش بسته شده.
یعنی حتی اگر ای پی از پرتغال باشه بازم در گوگل و سایر سایت ها فرانسه نشان میده
چطور این امر ممکن شده ؟ آیا من اشتباه متوجه شدم ؟
ممنون
-
-
June 6th, 2014, 12:00
عضو جدید
سلام کسی شماره ای چیزی نداره از i-power ?????????????
خیلی کارم فورس ه خواهشششا کسی دسترسی بهشون داره با هماهنگی بهم بدن ....
طراحی اختصاصی قالب وب سایت ,سامانه پنل پیامک,هاستینگ اشتراکی و نمایندگی
-
تعداد تشکر ها از payam-cyrus به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2014, 14:15
واقعا جای تاسف داره اینطور تبلیغات کردن و از طرف دیگه اون طور مردم رو سر کار گذاشتن...
ویرایش توسط doostiha : June 7th, 2014 در ساعت 14:18
-
تعداد تشکر ها از doostiha به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2014, 15:32
من دیروز صبح سفارش دادم ولی هنوز فعال نشده !!!
دیروز گفتن پاسخگوی تلفن نبودید به خاطر همین فعال نشده بود در صورتی که شماره ثابت داده بودم و تماس نگرفته بودن !!!
تماس گرفتند بالاخره وصل شد ! ولی جای فرانسه کانادا داشتن ! خیلی هم خوب !
ویرایش توسط rezacpu07 : June 7th, 2014 در ساعت 16:44
-
-
June 7th, 2014, 15:41
بالاخره این فرد شرکت است یا فرد حقیقی ؟ میشه بهش اعتماد کرد سرور بگیرم؟
-