-
April 10th, 2014, 07:55
عضو انجمن
پاسخ : اندراحوالات پورت های 10 گیگابیتی انجمن
ایشالله تا 5 سال دیگه پورت 10گیگم میاد و عادی میشه
:p

نوشته اصلی توسط
viasky
معرفی پورت 10 گیگ برای سرور = فقط یک جنبه فریب تبلیغاتی داره ( متاسفانه کاربر هم باور میکنه)
دانلود 120 و 140 مگابایت های اینگونه سرور ها به چه شکلی نشانه گر پورت 10 این دوستان هست بنده متوجه نمیشم
از نظر بنده بهترین کار اینه که به کاربر گفته باشه پورت 1 گیگ اشتراکی و به هر کاربری حدود 90 تا 110 مگابایت اختصاصی بدید ( با میکروتیک)
به این صورت که اگر ترافیک شبکه سبک بود از توان 1 گیگ استفاده باشه و اگر سنگین بود دست کم کابر بتونه از مقدار اختصاصی داده شده استفاده کنه
گاهی شعار تبلیغاتی که بخواد شما را از دیگر سرویس دهنده ها متمایز کنه نتیجه عکس میده
چنانچه اعلام کنید پورت 10 گیگ هست پس باید به کاربر هم اجازه بدید توقع پورت 10 را از شما داشته باشه و به دانلود با 120 هم راضی نباشه
اما زمانی که شرایط و منصفانه توضیح بدید که پورت 1 اشتراکی هست ولی یک مقداری شما اختصاصی دارید
در بیتشر موارد هم شما را دعا میکنه میگه هر چند 100 مگابیت به من اختصاص داده اما هیچ وقت دانلود زیر 30 مثلا نیومده
از نظر من رفتار اینجوری با مشتری بهتر است
به شخصا تا به حال پورت 10 گیگ اصــــلا ندیدم و نخواهم دید ( مطمئن هستم)
-
تعداد تشکر ها ازpc-narmak به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2014 07:55
# ADS
-
April 10th, 2014, 11:18
عضو دائم
پورت یا کارت شبکه 10 گیگ چیز خاصی نیست و روی سرور ها ارائه میشه
مهم پهنای باند گارانتی شده بالای 1 گیگ هست که فقط برخی دیتاسنتر ها ارائه می کنند
در حال حاضر پهنای باند گارانتی شده 3 گیگابیت بر روی پورت های 10 گیگ روی سرور های او وی اچ ارائه میشه ، مشکل فقط هزینه هست که نمیشه برای مصارف معولی یا فروش وی پی اس همچین هزینه هایی گرد
حدود 2 میلیون صرفا هزینه پهنای باند 3 گیگ هست فقط!
Augmentez votre bande passante garantie - OVH
یک ترفندی هم که در برخی دیتاسنتر ها مشاهده شده ، پورت سرور 10 گیگ هست، ( منظور از پورت کارت شبکه) اما پهنای باندی که به سرور تخصصی داده شده 1گیگ و کمتر است
برخی دوستان پورت 10 گیگ رو با پهنای باند 10 گیگ عمدا و اکثر سهوا اشتباه میگیرند
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2014, 14:49

نوشته اصلی توسط
omidppm
ULTRAWEB خوشم میاد حرفهای طوفانی میزنی : دی
سلام برادرم ایوانیک خان این ها که حرف خاصی نیست حتی یک باد ساده نیست چه برسه به طوفان این حرفایی من نوشتم
شما یا شخص دیگه هم میتونیست به سادگی بنویسی ولی قسمت من شد بنویسم در موردش چرا که خیلی راحت به سادگی بعضی از مسایل
رو ماها می بینیم و از کنارش می گذریم اینم نمونه از همین مسایل بود انشالله موفق و سالم باشی
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2014, 19:11
خلاصه این همه حرف اینه که سرور پورت ده گیگ زمانی خواهد بود ک سرعت از 125مگابایت در ثانیه بیشتر شه وهرگاه بین 1 مگ تا 125 مگ بود پورت سرور یک گیگ هست و نه ده گیگ
این رو ساده تر مجبور شدم بنویسم که افراد .... که قصد گول زدن مشتری رو دارن خودشون رو اصلاح کنن ولی مثل اینکه گوشی هاشونو خاموش
کردن و با کمال وقاعت میگن سرور پورت ده گیگ دارن دوباره و اونم بولد میکنن تو نوشته ها!
ویرایش توسط ULTRAWEB : April 10th, 2014 در ساعت 20:04
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2014, 20:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ultraweb
خلاصه این همه حرف اینه که سرور پورت ده گیگ زمانی خواهد بود ک سرعت از 125مگابایت در ثانیه بیشتر شه وهرگاه بین 1 مگ تا 125 مگ بود پورت سرور یک گیگ هست و نه ده گیگ

این رو ساده تر مجبور شدم بنویسم که افراد .... که قصد گول زدن مشتری رو دارن خودشون رو اصلاح کنن ولی مثل اینکه گوشی هاشونو خاموش
کردن و با کمال وقاعت میگن سرور پورت ده گیگ دارن دوباره و اونم بولد میکنن تو نوشته ها!
بله متاسفانه ... کاملا موافقم ...
ضمن اینکه هزینه پورت 10g در دیتاسنتر هایی ک دوستان ارائه میکنن ، بالاست و من فک نمیکنم کسی ک تازه شروع ب کار کرده یا زیر 50 تا کلاینت داره حاضر باشه ،
همچین هزینه ای رو بیخود متحمل شه ، در صورتیکه حقیقتا پورت 100m هم در بسیاری از موارد کار رو راه میندازه !
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 09:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
وقتی که یک حرفی نوشته میشه که درست هست و بعنوان یک ایراد شناخته میشه در انجمن چرا بزرگان انجمن
و قدیمی های از حرف مطرح شده حمایت نمیکننن!
منظورم اقایان
tar.gz
persianmagic
mehrshad.ho
kvm-server
tizparvaz
i-whost
avalinhost
و سایز بزرگانی هست که اسمشون آوردده شده که از تاپیک بازدید کرده اند ولی نظر یا حمایت خودشون رو منعکس نکرده اند؟
کامران جان تشکر خودش به معنی تایید هست !
به نظر من بیشترین موردی که در این فریب دهی بیشتر نظر من رو جلب می کنه سرعت جابجایی در هارد هست که واقعلا چند درصد میشه گفت 1 گیگابایت جابجایی داره، فرض میگیریم پورت 10 گیگ واقعی اما آیا جابجایی با سرعت هارد های فعلا میسر هست ؟ اگر سرور مبدا پورت 10 باید آیا سرور مقصد هم می تواند با پورت 10 گیگ فایل رو بپذیرد ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 09:59
ما که تو انجمن سرور نمیفروشیم
ولی کسایی که میفروشن و کسایی که میخوان بخرن اینو حتما در نظر داشته باشن.
عوام فریبی واقعا از بدترین کارا هست.
-
تعداد تشکر ها ازIran Tech به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 11:03

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
بود
حال بریم درمورد پورت های 10 گیگابایتی صحبت کنیم که چه مشخصاتی دارن و....
این پورت ها دارای سرعت 10000Mbpsهستن که 10گیگ نامیده می شوند اگر از دانلود منیجر یا دانلودر دیگری استفاده کنین
برای فایلی از جایی باید حدود 1000مکابایت یا اگیگ در ثانیه بتونه فایل مورد نظر شما رو دانلود کنه البته در 99درصد وقت ها نمیشه
جون سرور مورد نظر که داریم فایل رو ازش دانلود میکنیم ممکن است دارای پورت ارتباطی کمتری باشد و و ما نسبت به اون پورت و مقدار خالیی که داره میتونیم
ازش دانلود کنیم یعنی اگر پورت ما ده باشه و اون پورت مقابل هم ده باشه باید یک فیلم یک گیگی رو در یک ثانیه منتقل کنه
و شما فروشنده تا کی میخواین مردم رو گمراه کنین؟
خب دوست عزیز این که گفتی درسته ها ولی امکان پذیر نیست توی اینترنت و هیچوقت ریت سرعت بین من و شما در لحظه اول یک گیگ نمیشه و دلیل منطقی هم داره
اینم دلیل اول من ثابت میکنم بعد شما ثابت کن
پببین دوست عزیز باید چند نکته رو زیر نظر داشته باشی
اگه فلش مموری داری همین الان تست کن usb 3 یه فایل 10 گیگ رو از روی هارد ssd منتقل کن به فلش سرعت شروع میکنه از 30 مگ تا 260 مگ ریت تبادل هست درحالت عادی تا 640 هم ادامه پیدا میکنه
خب اینا همه به کنار پورت داخلی دیتا سنتر بهت 10 میده خب اتصال شما به شبکه داخلی 10 هست حالا برو اسپید تست باید بهت 10 بده ولی حداکثر 800 میده
دسترسی به اینترنت توی کل دنیا 1 گیگ هست حتی اگه سروری که پورت 10 گیگ داشته باشه و سرور منم 10 گیگ باشه پینگشون هم حدود 30 باشه و هارد ها و رم هامون هم فول باشن
من بهتون قول میدم بیشتر از 200 نشه :D یعنی اصلا غیر ممکنه ولی اگه اتصال مون روی اترنت باشه بهت قول میدم تا 2.5 هم برسه به شرط اینکه سرور ها استوریج باشن و قدرت کافی ذخیره سازی داشته باشن
لطفا نقل قول نشود !!
ویرایش توسط Mr.XmH : April 25th, 2014 در ساعت 11:05
-
تعداد تشکر ها از Mr.XmH به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 17:52

نوشته اصلی توسط
Mr.XmH
خب دوست عزیز این که گفتی درسته ها ولی امکان پذیر نیست توی اینترنت و هیچوقت ریت سرعت بین من و شما در لحظه اول یک گیگ نمیشه و دلیل منطقی هم داره
اینم دلیل اول من ثابت میکنم بعد شما ثابت کن
پببین دوست عزیز باید چند نکته رو زیر نظر داشته باشی
اگه فلش مموری داری همین الان تست کن usb 3 یه فایل 10 گیگ رو از روی هارد ssd منتقل کن به فلش سرعت شروع میکنه از 30 مگ تا 260 مگ ریت تبادل هست درحالت عادی تا 640 هم ادامه پیدا میکنه
خب اینا همه به کنار پورت داخلی دیتا سنتر بهت 10 میده خب اتصال شما به شبکه داخلی 10 هست حالا برو اسپید تست باید بهت 10 بده ولی حداکثر 800 میده
دسترسی به اینترنت توی کل دنیا 1 گیگ هست حتی اگه سروری که پورت 10 گیگ داشته باشه و سرور منم 10 گیگ باشه پینگشون هم حدود 30 باشه و هارد ها و رم هامون هم فول باشن
من بهتون قول میدم بیشتر از 200 نشه :D یعنی اصلا غیر ممکنه ولی اگه اتصال مون روی اترنت باشه بهت قول میدم تا 2.5 هم برسه به شرط اینکه سرور ها استوریج باشن و قدرت کافی ذخیره سازی داشته باشن
لطفا نقل قول نشود !!
ساده ی حرفام روو چند بار نوشتم بازم براتون می نویسم
مشکل این هست که دیتاسنتر ها و بعضی از فروشنده در فروش
سرور پورت ده گیگ عوام فریبی میکنننن درحالی که نه کارت شبکه سرور ده گیگ هست و نه پورت ده گیگ دارن!
بازدن این تاپیک فقط این موضوع خواستم روشن شه که بقیه بدوننن کسی اینجا پورت ده گیگی فعلا وچود ندارد!
یکی دونفر از افراد درس گرفتن دو نفر هم هنوز به عوام فریبی ادام ه میدن به من چه دیگه موفق باشین.
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 17:54

نوشته اصلی توسط
ultraweb
ساده ی حرفام روو چند بار نوشتم بازم براتون می نویسم
مشکل این هست که دیتاسنتر ها و بعضی از فروشنده در فروش
سرور پورت ده گیگ عوام فریبی میکنننن درحالی که نه کارت شبکه سرور ده گیگ هست و نه پورت ده گیگ دارن!
بازدن این تاپیک فقط این موضوع خواستم روشن شه که بقیه بدوننن کسی اینجا پورت ده گیگی فعلا وچود ندارد!
یکی دونفر از افراد درس گرفتن دو نفر هم هنوز به عوام فریبی ادام ه میدن به من چه دیگه موفق باشین.
کلا تا اخر خوندین!
من که نگفتم حرفت غلطه فقط خواستم یه راه منطقی رو نشون بدم که بگم همه چیز توی کامپیتور اونی نیست که فکر میکنیم و باید حتما تجربش کرد همین فدات
-
تعداد تشکر ها از Mr.XmH به دلیل پست مفید