صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 87

موضوع: سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner

با عرض پوزش این همه حرف زدید فقط در حد تئوری! تو کاغذ بازی و قدرت و ... دارید با هم کل میندازید. یکیتون نیومد بگه عزیز کدام لوکیشن برای مصرف تو ایران بهتره!! دقیقا شده ماجرای سرورهای رداستیشن.سرورهای غولی دارند.کسی هم نمیتونه بدیشو بگه.اما ماهانه چندین بار پورتش تو ایران بسته میشه و هربار تاپیکی میبینیم که سایتها بالا نمیان و نشون نمیدند و دانلود قطع شده و... خوب عملا نمیشه گفت سرور مشکل داره.مشکل از جای دیگر هست اما هر چی هست بالاخره مشکل هست..

الان هم قضیه شما شده همین.اما نظر شخصی خودم که 4 سال با هتزنر و ovh برای سایت دانلود ازش استفاده کردم.. کم کم 7 بار از دوستان هاستینگ و بروبچ از ovh سرور گرفتم هربار با مشکل قطعی و کم اوردن سرور روبرو بودیم.سرعتش واقعا عالی بود اما خوب واقعا دل پری ازش دارم.هر بار هم هاستینگ محترمه یک چیزی میگفت و ما هم خودمون رو به خریت میزدیم چون چاره ای نبود..
    الان 2 ساله دارم هتزنر استفاده میکنم.دروغ چرا قدرت سرورهای ovh رو نداره.مجبورن همیشه باید لایت اسپید و محدودیت دانلود و.. بزارم بعد فعالش کنم.ولی خوب در عوض مشکل قطعی آنچنانی و اعصاب خوردکنی نداشتیم.

ختم کلام: با این که الان دارم هتزنر استفاده میکنم اما روراست بگم به خاطر قیمتش هست بیشتر.نه فقط من بقیه هم فقط به خاطر قیمت دارند از ovh و هتزنر استفاده میکنند وگرنه اولین گزینه بنده لوکیشن هلند لیزوب بود..دیگران هم اگر پولشو داشتند و میصرفید گزینه های بسیار بهتری تو دنیا وجود داره..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

سلام

دوستان لطف کنید تا حد امکان از کل کل و بحث های خیلی جزئی و انحراف موضوع اضلی تاپیک در انجمن خودداری فرمائید.
    اگر لطف کنید و ادامه این بحث را از طرق دیگری پیگیری فرمائید سپاس گزارم.

با تشکر

4. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

سلام
    همکاران عزیز، هرکی داره نون خودشو میخوره و مشتری برای همه هست!
    کسی که OVH بخواد با میل و رقبت خودش میخره و کسی هم که Hetzner بخواد همینطور!
    شب خوش
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

6. تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

شما اعلام کردی sys 3 هست
    در سایت علام کرده که سی پی یو این سرور 1245 خواهد بود اما شما مشخصاتی که نشان دادید

1 سروری نشان دادید که 4 هسته داره مدل سی پی یو 1230 چهار هسته دارد در صورتی که 1245 8 هسته دارد
    پس دیتا سنتر در دادن مشخصات کوتاهی کرده
    سلام - تشکر

1- سوء تفاهم نشه - سروری که بنده به استارتر پیشنهاد دادم مربوط به سو یو استارد بود که جناب OmidX لینک اون رو میخواستند.

2- تمامی سرور های OVH سوپر میکرو هستند و اچ پی یا دل ارائه نمیشه.

3- از سرور اچ پی که اشاره کردید جهت تست پورت سرور 32 گیگ فرانسه استفاده شده و ربطی به او وی اچ نداشت. سرور اچ پی پورت 1 گیگ اختصاصی 2 طرفه داشت.

4 - 1230 و 1245 چهار هسته دارند و 8 ترید

5- اشتباه متوجه شده اید. دیتاسنتر کمکاری نکرده

6- بنده هیچ جایی ادعا نکردم که 1245 راندمان بالاتری نسبت به آی7 دارد

7- پشتیبانی ضعیف فرانسه را قبول داریم - اما در مورد کانادا به هیچ وجه صادق نیست - سرور ها ظرف 15-20 دقیقه تحویل می شود. تیکت ظره 5-60 دقیقه بسته به نوع مشکل یا درخواست پاسخ داده میشه و گاهی اوقات اونقدر سریع هستش که احساس گفتگوی آنلاین دارید.

8 - از برتری هایی که می توان یاد کرد: فایروال سخت افزاری رایگان، آنتی دی داس رایگان، ترافیک نا محدود - آپتایم بسیار بالا - امکان تهیه آی پی با مشخصات 14 کشور - امکان تهیه آی پی تا 256 عدد - حذف شدن پروفشنال یوز یا همان فلکسی پک - قیمت هم نسبت به کل دنیا ارزانترین است.

8. تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    17 پست

از همه دوستان تشکر میکنم ولی تا اینجا که پیش رفت تمایل من به سرور های هتزنر است چون فکر میکنم که راحت تر باشم باهاش حداقل دوستان بحث تیکت رو مطرح کردن اگه مشکلی پیش بیاد میشه راحت تر بحث کرد و مشکل رو رفع کرد برای سایت دانلود به صورت vip هم پردازنده کم نمیاره ، هارد هم که کلاس اینترپرایس اومده که امکان سوختن رو به حداقل رسونده ، الان من قصد خرید از هتزنر رو دارم ولی چند سوال دیگه که قبلا هم پرسیدم ولی بحث بین دوستان داغ بود و فراموش شد.
    اینکه فرض رو بر این بزاریم که سرور رو سفارش دادم و تحویل گرفتم بعد از چند ماه میتونم هارد رو ارتقا بدم یا اینکه رید رو اضافه کنم؟
    و دوم اینکه درباره سایت دانلود فیلم و سریال خارجی به صورت vip بود که من یه سایت دانلود فیلم و سریال خارجی هم دارم اگه لینک مستقیم رو درون اون سایت قرار بدم به صورت وی آی پی و همچنین برای هر پستی که میدم یه گوشه از پست قسمت ریپورت آبیوز بزارم که اگه مشکلی کسی داشت به خودم بگه مشکلی برای سرور از لحاظ کپی رایت پیش نمیاد که یهو ببندنش یا ساسپند کننن ؟
    ویرایش توسط awed : January 14th, 2014 در ساعت 09:10

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

ببین داداش منم سایت دانلود دارم vip .. همینجا بهت بگم سرور خصوصی بگیری بدجوری میره رو اعصابت.چون سرور خصوصی هزینه های اضافی جداگانه داره و حتی اگر بخری باید یک پشتیبان هم استخدام کنی مراقبش باشه.شما نیاز به یک سرور مجازی قدرتمند داری.میتونی حتی سرور نیمه اختصاصی بخری..یعنی هاستینگ یک سرور خصوصی میخره نصفشو در اختیارت میزاره اما کانفیگ و نگهداری و پشتیبانیشم با خودشه..اما خصوصی بخری همه اینا میفته گردنت.
    شما یک سرور مجازی قدرتمند مثلا 16 گیگ رم با هارد 2 ترا و.. بگیر.براش یک پنل دایرکت ادمین بخر ماهی 20 تومان میفته..بعدشم بده برای انجینکس یا لایت اسپید بنصبند تمام..

در مورد ساپسنت هم بگم به شخصه رو سرورهای امریکایی انواع ویندوز و.. گذاشته بودم برای دانلود.ایبوزی نخواهد امد.معمولا برای هاستهای فایل هاستینگ گذارشی ارسال نمیشه وگرنه تا الان رپیدشیر و.. باید بارها میبستند سایتشون رو..مخصوصا مال شما که vip هست و اختصاصی.. سایت رو بله ممکنه بنندند اما برای فایل هاستینگ تو این 8 سال هیچ اخطاری به شخصه از دیتاسنتری نگرفتم. پس از نظر ایبوز و..زیاد فکرش رو نکن..
    در ضمن برای ایبوز برای فایل اگر فایلت مورد دار باشه سرور رو قطع نمیکنند.اول بهت ایمیل میدند ان فایل رو 24 ساعته برداری..برش نداری بعد خاموش میکنند
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

11. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    17 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    ببین داداش منم سایت دانلود دارم vip .. همینجا بهت بگم سرور خصوصی بگیری بدجوری میره رو اعصابت.چون سرور خصوصی هزینه های اضافی جداگانه داره و حتی اگر بخری باید یک پشتیبان هم استخدام کنی مراقبش باشه.شما نیاز به یک سرور مجازی قدرتمند داری.میتونی حتی سرور نیمه اختصاصی بخری..یعنی هاستینگ یک سرور خصوصی میخره نصفشو در اختیارت میزاره اما کانفیگ و نگهداری و پشتیبانیشم با خودشه..اما خصوصی بخری همه اینا میفته گردنت.
    شما یک سرور مجازی قدرتمند مثلا 16 گیگ رم با هارد 2 ترا و.. بگیر.براش یک پنل دایرکت ادمین بخر ماهی 20 تومان میفته..بعدشم بده برای انجینکس یا لایت اسپید بنصبند تمام..

در مورد ساپسنت هم بگم به شخصه رو سرورهای امریکایی انواع ویندوز و.. گذاشته بودم برای دانلود.ایبوزی نخواهد امد.معمولا برای هاستهای فایل هاستینگ گذارشی ارسال نمیشه وگرنه تا الان رپیدشیر و.. باید بارها میبستند سایتشون رو..مخصوصا مال شما که vip هست و اختصاصی.. سایت رو بله ممکنه بنندند اما برای فایل هاستینگ تو این 8 سال هیچ اخطاری به شخصه از دیتاسنتری نگرفتم. پس از نظر ایبوز و..زیاد فکرش رو نکن..
    در ضمن برای ایبوز برای فایل اگر فایلت مورد دار باشه سرور رو قطع نمیکنند.اول بهت ایمیل میدند ان فایل رو 24 ساعته برداری..برش نداری بعد خاموش میکنند
    الان سرور اختصاصی رو که میخوام بگیرم با سیستم عامل لینوکس centos و کنترپنل دایرکت ادمین میدن ! دایرکت ادمین خوبه ولی برای کار من حتما سرور ویندوز باید باشه اگه بخوام از دایرکت ادمین استفاده کنم باید یه وی پی اس ویندوز هم بگیرم خوب چه کاریه مجازی ساز نصب میکنم بعدش اینکه الان سرور نیمه اختصاصی یا مجازی با هارد 6 ترا قیمتش دو برابر سرور اختصاصی میشه و همچنین اینکه منابع هم نصف هست.
    در مورد سایت خارجی اینکه دانلود فیلم و سریال هست و پرداخت vip از طریق پی پال صورت میگیره:| ولی میترسم که اگه لینک ها رو بزارم اونجا سرور بسته بشه سایت فیلم ایرانی و موزیک هم از دست بدم :|

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

از نظر من آلمان بهتره !

14. تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط awed نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.
    دوستان من برای سایت دانلودم که به صورت vip هست و همچنین سایت رایگان موزیک میخوام سرور اختصاصی بگیرم .
    و تبدیلش کنم به 2 تا سرور مجازی ویندوز

بعد از کلی تحقیق و خوندن تاپیک ها بعضی ها گفتن هتزنر بعضی ها هم گفتن ovh فرانسه به هر حال اینکه من این سرور ها رو مد نظرم هست به نظر شما مشکلی نداره . از لحاظ کپی رایت کدومشون گیر میدن کمتر و اینکه سرور های جدید هتزنر دارای رید 1 هستند که برای حجم بالا به نظرم مناسب نیست مثلا الان هارد 4 ترا فقط 2 ترا قابل استفاده است که من حداقل 4 ترا فضا میخوام دستم باشه . حالا میشه سرور های هتزنر رو که رید دارند بدون رید سفارش داد؟
    مورد بعدی اینکه میگن هارد سرور های هتزنر میسوزه و قابل اطمینان نیست الان هارد ها که اینترپراز هست بازم این مشکل هست . از لحاظ هارد کدوم دیتاسنتر قابل اطمینان تره ؟ و امکان ارتقا هارد در کدوم دیتاسنتر وجود دارده؟
    هزینه ماهیانه هم تا ماهی 250 میتونم بدم .

من این 2 سرور رو مد نظر گرفتم براتون میزارم بگید کدومش بهتره نصب به قیمتش ؟

سرور اول از ovh با هزینه ماهیانه 230 هزار تومان و ستاپ 250 هزار تومان :

cpu :
    Xeon W3 565

Ram : 48 GB
    Hdd : 2*2Tb sata
    port : 1Gig
    ترافیک نامحدود
    کنترل پنل دایرکت ادمین
    رید 1 نرم افزاری

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرور دوم از هتزنر با هزینه ماهیانه 230 هزار تومان و ستاپ 20 هزار تومان

cpu : Core i7-3770
    Ram : 32 GB
    Hdd : 2*2Tb sata
    port : 1Gig
    ترافیک 20 ترا
    کنترل پنل دایرکت ادمین
    رید 1 نرم افزاری

------------------------------------------------------------------------------

دوستان از همتون تشکر میکنم و عذرخواهی از بابت سوال های زیاد . یه سوال دیگه دارم اینکه من یه سایت دانلود فیلم و سریال خارجی هم دارم میخوام بدونم اگه لینک مستقیم و vip هم درون اون سایت قرار بدم برای خارج امکان داره سرور بسته بشه در حالی که برای هر پست که داخل سایت قرار میدم درسته که کپی رایت رو نقض میکنم ولی یه گزینه به عنوان ریپورت آبیوز قرار دادم که اگه شکایت شخصی از فیلم ها و سریال ها بود به خودم برسه و از رو سایت بردارم . به نظرتون به مشکل بر نمیخوره ؟

با سلام

بنده سال هاست که با هر 2 دیتاسنتر سرور دارم و در اختیار کاربران قرار دادم و طبق تجربه بنده برای دانلود ovh به دلیل پهنای باند اضافی بهتره و دلیل دوم هارد های خوب ovh هستش . المان هم خوبه ولی درصد سوختگی بالاتری دارند
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

16. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    17 پست

دوستان میشه چند ماه بعد از تحویل سرور هارد رو افزایش داد ؟

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)