سلام
میتونید لطف کنید یه بار دیگه دو تا قالب صبا سرور رو برام بفرستید لینکها کار نمیکنند
ممنون
سلام
میتونید لطف کنید یه بار دیگه دو تا قالب صبا سرور رو برام بفرستید لینکها کار نمیکنند
ممنون
دوستان یه نظر شخصی دارم در مورد این تاپیک !
تاپیک الکی شلوغه !
یعنی این تاپیک باید پست اضافه و تشکر و سلام و احوال پرسی و انتقاد پیشنهاد توش نباشه ، فقط هر کسی میخواد قالب بزاره بیاد بزاره اینجا و هر کی هم خوشش اومد از دکمه تشکر استفاده کنه و اگه خیلی دیگه خواست تشکر کنه یه پ.خ تشکر برای اون فرد بفرسته اگر لینک دانلود یا هر جای قالب هم مشکل داشت به اون فرد بگه تا اصلاح کنه و پستش رو ویرایش کنه !
اینطوری کسی که تاپیک رو باز میکنه گیج نمیشه و سریع همه قالب ها رو پشت سر هم میبینه و استفاده میکنه
نظر شخصی بود!
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
با سلام متاسفانه من چند وقت بن شده بودم و دسترسی نداشتم که بیام و جواب همکاران رو بدم برای لینک دانلود ها الان درست گردید بخاطر یک انتقال بر روی سرور ایران مشکل بوده که حل گردید .
قالب فارسی hostr در تاپیک اول اظافه گردید.
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
حدود 800 تا از قالب های themeforest رو دارم بدون ویرایش و کامل یعنی ریپ نشده با پنل مدیریتی و کامل ولی انگلیسی هستند اگر میخواهید براتون به اشتراک بزارم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)