در خبر ها اومده
قراره مایکروسافت ویندوز ها را برداره وردپرسو سیستم عامل معرفی کنه همه حالشو ببرند !!!![]()
در خبر ها اومده
قراره مایکروسافت ویندوز ها را برداره وردپرسو سیستم عامل معرفی کنه همه حالشو ببرند !!!![]()
ویرایش توسط studio : January 16th, 2014 در ساعت 20:44
والا ما هر کی رو آوردیم سر کار دو ماه نشده زن گرفته از کار بیرون آمده..نمیدونم جریان چیه.همه کار رو واسه زن گرفتن میخوان. ببین برادر من اگر دنبال کار موقتی هستی بیخیال نت و. شو. برای موفقیت در نت و کسب و کار خیلی چیزها باید یاد بگیری..یعنی اولش چند سالی باید از جیب خرج کنی و سرمایه بزاری تا بفهمی چی به چی هست.اگر نمیتونی همچین وقت و سرمایه ای رو بزاریبیخیال نت شو.
فروشگاه شما رو دیدم.واقعا شما انتظار داری گارفیلد 1 رو که چند ساله همه روزه داره شبکه های مختلف تکرارشو نشون میده و بچه نگاه نمیکنه مردم بیان 3000 تومان پول بدند و با 7 هزار تومان هزینه پست بخرندش؟ این حرف من مثال بود.فروشگاه اگر میزنی چیزی بزنم دم دست مردم نباشه.چیزی بزن جنسی بزار مشتری بیاد طرفش..نه اینکه برید نمایندگی فروشگاه های داغان دیگران را بگیرید یا جنسهای انباری رو بزاری فروش!
نظر من اینه.. یک پیک نیکی - یک ماهی تابه-کمی روغن.. یک فلافلی دم در خونتون بزن.( حالا بقیه میان گیر میدن بهم)![]()
شارژ گوشی چی؟
فروشگاه 19
من خودم واسه همراه اول میرم ازسایت خودش میخرم.ایرانسل هم همینطور.جدیدا هم که کد دادند با گوشیتم میتونی بخری.یکی دوتا سایت فروش شارژ موفق بودند آن هم اولینا بودند بقیه الکی وقت میپوکونن..شما برای فروشگاه و فروش خوب نیاز اول به یک سایت داری.یک سایت دانلود بزن برای موبایل.بعد فروشگاهشو هم بزن..ولی بازم میگم اگر وقت و پول و.. نداری نیا تو کار..ماها رو نبین تو نت داریم کار میکنیم ماها عمرمون رو گذاشتیم پای نت یک چیزی یاد گرفتیم داریم ازش نون در میاریم.خدایی اینقدر وقتم رو گذاشتم پای نت الان به جاش کتابامو خونده بودم الان آنور آب بقل بیل گیتس چایی میخوردم!!
نون خشکی - تخلیه چاه - آب حوض کشی - لوله باز کنی - رو راست گفتم بهت بدون سرمایه همینا هم نمیشه دیگه تهش رو خودت بخون!
دوست گرامی چی رو مسخره کردم؟ جواب دوم مال شما نبود مال یک دوست دیگرمون بود.. دقت کن ببین..جواب اول مال شما بود.کو توهینش؟ دارم نصیحتت میکنم مثل من و دوستان یک عمر وقتت رو به هدر ندی. بد کاری دارم میکنم؟ این وقتی که ما پای نت گذاشتیم با هزینشو و وقتش میشد الان کارهای خیلی بزرگتری انجام داد.کجاشو بد گفتم؟
کلا تاپیکو به انحراف کشوندید این تاپیک بسته بشه عالی میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)