میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بنده سرور داشتم از ایشنون تو اون عکس که گذاشتید ایمیل پاسخ داده نشده بنده هم بوده
اما انصاف دارم
به مشتریمم خسارت دادم سرور جایگذین کردم مشکل رو با مشکل درست نمیکننم این رو یادم دادن
هر طور میخواید فکر کنید
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
بله انصاف دارید به قول خودتون خب مگر بنده اومدم گفتم بی انصاف باشید؟
یعنی اومدید هی تهدید کردید گفتید شکایت میکنید ولی چون انصاف داشتید نکردید ؟
ببخشید مبین پارسیان موش نیست از گربه بترسه ها (مبین پارسیان عزیز ببخشید به حیوان نسبت دادم خواستم کاملا درک کنند)
شما مثلا میخوای بیای بگی شکایت میکنم که چی پارسیان رو بترسونی یا کلا تاپیک بالا بیارید و به تمسخر بکشید هر چی قوانین کشور هست ؟
الان یه سری گفتن که شکایت چیه کی رسیدگی میکنه ، مدرکی دارید که دنبال شکایت رفتید و پیگیرش شدید به جایی نرسیده باشه ؟
شما که انصاف داری حرف من اینه آفرین انصاف چیز خوبیه الان مبین هست فردا خدایی نکرده خود روبینا یوهو چنین مشکلی براش پیش میاد انصاف دارید دست گلتون درد نکنه ، انصاف هم داشته باشید اینقدر شکایت تو مملکت را به تمسخر نکشید
حرف من همین بود .
ارادت مند سجادیه
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : September 21st, 2012 در ساعت 21:34
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
برادران عزیز تموم کنید
اخر این تاپیک به نا کجا آباد ختم میشه
مبین پارسیان با این ایمیل تو جی تالک آنلاین هست
mobin.parsian@gmail.com
تلفتنون رو جواب نمی ده پی ام بدید جواب میده
جواب نداد برید اون کاری رو که صلاح می دونید انجام بدید
این تاپیک احتمالا تا عید سال 1392 ادامه داشته باشه و به 1500 صفحه هم حتما میرسه
شب همتون خوش
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
مدتی هست این تاپیک رو دارم میخونم و واقعا به جایی رسیده که نتونستم ساکت بمونم !
دوست عزیز اینترپل کانادا چه ربطی به ایران داره ؟ اینترپل یک واحدی از پلیس هست که به دنبال جرمهای بینالمللی و عاملهای اون میگرده . قاچاق اصلاح ، قاچاق مواد مخدر در مقیاس بالا ، تجارت انسان و ... مستقل کار نمیکنه و اول باید باز هم برید پلیس ، دادگاه و اگر لازم شد اونها اگر صلاح دانستند ارجاع میدهند به اینترپل .
نمیدونم دوستان چرا اینقدر تحت تاثیر فیلمهایی که میبینند میشن !
-یکی میگه من برم فرانسه با دیتا سنتر صحبت کنم
-یکی میگه اگه لازم باشه میرم مشهد
-یکی میگه من مشهد هستم اگه لازم باشه میرم دره شرکتش
-یکی میگه من رفتم دره شرکتش اگه لازم باشه میرم خونش
-یکی هم میگه اومدم کانادا برم اینترپل؟
جرمی اگر هست مشخص، اطلاعات مجرم هم مشخص ! لازم نیست جای دور برید ، تنها کاری که باید انجام بدید رفتن به دادسرا و تکمیل فرمِ شکایت و تقاضانامه هست .
کار سختی نیست ، تو شهر خودتون هم میشه ، ۳-۴ ساعتتون رو هم میگیره . کاری که باید انجام بشه همینه .
هر کسی که غیر از این عمل میکنه متأسفانه باید بگم که داره وقت خودش رو تلف میکنه و اتفاقی که افتاده متأسفانه حقش هست .
وقت تو بیش از این تلف نکنید ، اگر واقعا جرمی هست بگذارید مجرمها به سزای کارشون برساند.
موفق باشید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)