-
September 19th, 2012, 23:17
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
ای وای
چخبره تو این انجمن این تاپیک هر چند دقیقه میاد بالا تمومم نمیشه تازه یکی دیگه هم الان دیدم :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/37334/index5.html
واقعا چی میشه گفت ؟
فقط متاسفم واقعا متاسفم ...
این تابستونا همیشه دردسر ساز بوده مخصوصا امسال ...
بازم با اینکه میدونم مشکلتون حل شدنش 10 به 90 هست ولی امیدوارم اون 10 درصده به 100 درصد تبدیل شه
من موندم این کلمه تابستون چه ربطی به اینجا داره؟مبین پارسیان که تابستون اینجا نیومده.الان بحث سر چیز دیگری هست.
--------------------------
خسته شدم به خدا
الان 3هفته هست من منتظرم اقای پارسیان بیاد یک سرور جدید بده یا پولم رو پس بده
هی امروز فردا کردند .دو روز بعد اومدن میگن پول ما تموم شده.برید از...بگیرید
الان یکی از وی پی اس ها پینگ نداره.مشتری اومده میگه
حالا بقیه سرور ها معلوم نیست
موندم چی کنم
دسترسی نداریم بک اپ بگیریم.هیچی نداریم
-
-
September 19th, 2012 23:17
# ADS
-
September 19th, 2012, 23:27
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از0060 به دلیل پست مفید
amirizadi, camelian77, cartman10mpi, DaryaHost, DeltaGostar, hpnn.wm, MagicVps.Com, mmzznn, p30speed, seyyed_ahmad, Sir.DarKNesS, tehvps, قزوین هاست, vps-baran.ir
-
September 19th, 2012, 23:56
عضو انجمن
شخصیت که قربونش بره نمیدونست چی هست. هر موقع سرویس قطع بود جواب نمیداد هر موقع وصل می شد میگفت اصلا کی قطع بوده . کلا طرز حرفش همیشه طلبکار بود از مشتری.
یک بنده خدایی هاست مار و انتقال داد به این در عرض یک ماه 10-15 روز قطعی داشتیم. بیخیال پول شدم رفتم رو هاست دیگه. که واقعا از این کارم خوشحال که اطاعاتم از دست نرفت.
-
-
September 20th, 2012, 09:17

نوشته اصلی توسط
alireza.076
با تشکر از همکار بنده اقای اشکان یزدانی که زحمت نفوذ در سیستم را انجام داده اند و دوستان دیگری نیز ما را همراهی نمودند
همانطور من نیز از مال باختگان این فرد بودم که تا آلان در حال سکوت و منتظر پیگیری ایشون بودم در حالی که ایشون فقط دروغ فراکنی میکردند
همچنین ایمیل ایشون
faranetwork@gmail.com که در انجمن برای دوستان وارد میکردند دارای 64 عدد ایمیل خوانده نشده بود و فقط برای این که خود نمایی کند این ایمیل را وارد نموده تا مشتریان او باور داشته باشند که پیگیر کار میباشد اما ایشون فقط وقت کاربران رو میگرفته
همچنین با برسی ایمیل های موجود دریافتیم هیچ ایمیلی به دیتاسنتر ارسال یا دریافت نشده غیر از چند میل ساده که چیز خاصی نبود اما در مورد این خبر باید بگم که هنوز چیزی معلوم نمیباشد و اینطوری که پیداست ایشون میل دیگری نیز دارند
اما باز هم پیگیر خواهیم بود.
در این مدت شاهد پرداخت شدن سرویس جدید! از طرف کاربران بی خبر شدیم که سایت را برای مدت زمان محدودی بسته ایم تا تکلیف مشخض شود
دوستان دیگری نیز مارا در این کار حمایت کردند و بعضی دوستان نیز در سیستم نفوذ کردند که بنا به درخواست بنده ردپایی در سیستم نگذارند که به خوبی نیز عمل کردند و از انها متشکریم البته نام آنها را نمیاوریم بلکه خودشان در صورت مایل بودند خود را معرفی کنند
با تشکر
تیم امنیتی یسنا وی پی اس
نفوذ شما از طریق هاست آقای خوشنویس citycala بود که بسته شده.....در مورد ایمیل هم دوست عزیز نکنه فکر کردین با یک ایمیل همه کار ها رو میکنیم؟؟ نه عزیزم با یک ایمیل دیگه به دیتاسنتر ایمیل بدیم....در مورد هک کردن هم دستتون درد نکنه واقعا لطف کردین! چون کار ما رو سبک تر کردین! برای پرونده آقای جلودار اسم شما و آقای خوشنویس هم به عنوان کسایی که صدمه زدن بعد از حل مشکل میره تو پرونده
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2012, 09:18
دوستان به خدا داریم مشکل رو حل میکنیم! تو رو خدا صبر کنید ما مشکل رو حل کنیم!
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2012, 09:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
شما بفرمایید اسم ما رو هم ببرید توی پرونده. مهم نیست برای ما، همون پولی که به ما ضرر زدید کافی بود
همچنین دوست عزیز چرا وقت دوستان رو میگیرید؟!!
شما که به ایمیل ها رسیدگی نمیکنید پس چرا میگید بچه ها ایمیل بزنند؟!!
همچنین همانطور که اعلام کردیم ما در حال حاظر به اطلاعات شما نفوذ نکرده ایم و بابت ایمیل هم گفتم که شما میل دیگه دارید
همچنین بهتره بگم که ما در حال حاظر نیز به سایت شما دسترسی داریم و دیشب خود بنده سایت رو بالا آوردیم
برای نمونه به بخش سفارش دامین مراجعه کنید 
لطفا سریع تر قبل از پخش شدن اطلاعت، مدارک رو قرار دهید (اگه پیگیر هستید قرار بدید)
خدا رو هم قسم نگیرید لطفا چون برای کسی که مدرکی ارائه نمیده ولی قسم میخوره که پیگیره، معلومه که ...
موفق باشید
ویرایش توسط alireza.076 : September 20th, 2012 در ساعت 09:41
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2012, 10:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
faranetwork
آقای پارسیان یادتونه بهم گفتین 1 یا 2 روز صبر کنید .....
کو پس؟ .............. هیچ چی نمیتونم بگم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 20th, 2012, 11:34
عضو انجمن
این همه هاستینگ و شخص سرویس داشتن از ایشون؟
من نصف تاپیک رو خوندم خیلی جالب بود واسم...
همه کسانی که طلبکار هستند جدا از این که 100% حق دارند.. اما بک اپ نداشتند؟ خوب پر واضح هست که فکر کردن به امروز که واسط پرداخت سرور اینطوری بشه دور از ذهن نبود مخصوصا بعد اتفاقاتی که برای پرداخت کنندگان سرورهای هتزنر افتاد مدتی پیش. و همین بساط بود در فروم
با یه بک آپ مشکل خیلی ها حل میشد درسته شاید سرورها دیگه باز نشوند اما مالی ضرر میشد نه به قیمت از دست دادن اطلاعات و یوزرهاتون.
چه بدبختی شده این مشکل کریدیت کارت و پرداخت به دیتا سنتر برای هاستینگ ماها...
این اتفاقات تبعات خوب و بد داره تو بازار واسه هر کسی یه طوری.
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2012, 11:43
عضو دائم
من نمی دونم خیلی از همکاران چطوری بدون بک آپ خاست میدن؟
واقعا شرم آور هست از این باید بترسین که مشتری هاتون بدونن بدون بک آپ هاست میدادین
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2012, 12:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
faranetwork
3 هفته شد !! و باز همین جمله تکراری که دیگه حال ادم بد میشه از شنیدنش!
میشه بگید اصلا مشکل چی هست که دارید لطف میکنید و منت سر ما میزارید و حل میکنید!!!!؟!!
شما خودت رو بزار جای ما بعد بگو صبر کنید.
هیچ نشانه ای از حل شدن مشکل نمیبینیم.
ویرایش توسط HAMi : September 20th, 2012 در ساعت 12:16
-