من هم برای شما متاسفم که از صفحه 45 اين تاپيک سعی کرديد تخريب زرين پال و شيوه های تسويه حساب بدون کارمزد رو با دوستان خودتون انجام بديد و الان ازينکه نتيجه عکس داده آشفته شديد
- - - Updated - - -
در مورد ايشون اطلاعی ندارم ولی قعطعا اگر مشکلی در روال کاری زرين پال بوده ايشون اين مورد رو پيگيری ميکردن.
ما خيلی وقت ها به کاربران تک پسته به خاطر سرويس های مثبت مون هم جواب داديم. نمونه اون ده ها تاپيکی هست که در مورد تسويه آنی زرين پال باز شده و خواستن عملکرد زرين پال رو زير سوال ببرن.
يا در همين تاپيک دوستانی که به صورت جهت دار وارد شدن و سعی کردن با تخريب، جايگاه خودشون رو از دست ندن که خوشبختانه گذشت زمان نشون داده و ميده اينکار ها نتيجه عکس ميده.
لطفا سعی کنيد اسمی از زرين پال، زرين کارت، تسويه آنی و بدون کارمزد، سامان سيستم و ساير مسائل غير مرتبط با اين تاپيک نبريد تا نياز به پاسخ و شفاف سازی از سمت ما نباشه.
- - - Updated - - -
پس به نادانی خود نباليد.
- - - Updated - - -
لطفا لطفا سعی کنيد در چارچوب تاپيک حرف بزنيد و به موضوعات متفرقه نپردازيد.
وقتی سند و مدرکی نداريد بی دليل حرفی رو بيان نکنيد.
البته دليل وفاداری شما هم کاملا مشخص هست و در صورت ادامه هجمه و تهمت (از سمت شما!) مجبور هستيم عملکرد شما رو برای همه شفاف کنيم تا مشخص بشه يک کاربر با هويت غير واقعی و جعلی چرا از سرويس دهنده ای که خدمات غير قانونی بهش ميده دفاع ميکنه
بنابراين لطفا آتيش بيار معرکه نباشيد![]()
سلام جهان پی
تسویه حساب تو عید به چه صورته؟
تو سایتتون توضیحی ندادید.
سلام
با توجه به اینکه مانند سابق انجام می شود دیگری اطلاعیه صادر نشد
- - - Updated - - -
دوستان عزیز
این تاپیک توسط یکی از مدیران ارشد شرکت رسا پژواک جهان " مجری جهان پی ایجاد شده است در صورتی که در زمینه پرداخت در محل , پرداخت پستی اطلاعاتی دارید خوشحال میشیم در آن شرکت کرده و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید
لینک تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f41/137148/
چشم
باید بگردم پیداش کنم
میفرستم
یعنی امروز تسویه بزنم فردا تو حسابمه؟ شنیدم بانک ها تا ۵ ام ممکنه طول بدن واریز رو .
سیستمتونم خیلی خوبه حدود ۳ ساله از درگاهشون استفاده میکنم ، مشکلی نداشتم باهاشون فقط یکم سرعت تسویه حسابارو بیشتر کنید بهتر هم میشه ، اوایل یادمه ۲۰ دقیقه ای ثبت میکردید پایا رو ولی چندماهی هست که بعضی موقعها یکم طول میکشه که اونم مطعنم یک فکری به حالش میکنید که در آینده مثل سابق سریع تر صورت بگیره.
به نظر من حقیر بقیه سیستم ها هم خوبن ولی جهان پی تونسته امتیاز بیشتری جمع کنه . اعتباری خوبی هم دارند. پشتیبانیشونم خیلی خوبه.
هویت جعلی ؟؟؟ فعلا که اکانت های جعلی و حرف های بی مورد شما جعلی بوده ...
من تردیدی از خودم ندارم جناب شما ایدی اسکایپ یا یاهو یا تلفن بخواین بهتون میدم صحبت کنیم .
در مورد وفاداری من از 85% درگاه های واسط درگاه الان دارم و داشتم همه رو هم میشناسم و هر کی در مورد این 85% درگاه ها صحبتی انتقادی کنه جوابش را خواهم داد طبق شناختی که دارم چه این شرکت چه بقیه .
در مورد غیر قانونی شما نگران نباشید مملکت رئیس داره شرکت مدیر داره ما هم پدر مادر داریم قانون داره کشور ما اگر کار بنده خلاف بود زندان بودم فکر کنم به جرم قتل کردن یا ***ی....!!!!
شما قصه این موارد را نخورید شما قصه ابروی خودتان را بخورید که کل انجمن چه فکرهایی برای شما میکنند ...
لطفا سعی کنيد اسمی از زرين پال، زرين کارت، تسويه آنی و بدون کارمزد، سامان سيستم و ساير مسائل غير مرتبط با اين تاپيک نبريد تا نياز به پاسخ و شفاف سازی از سمت ما نباشه.
اصلا تبلیغ نمیکنید الان فکر میکنم با پست های شما جهان پی داره ورشکست میشه و همه میان به سوی شما ؟؟؟
نه عزیز تنها شما نیستی بزار لیست تجربه 6ساله رتبه بندی خودم را نشان شما بدم که فکر نکنید فقط خودتان درگاه میدید.
1 : jahanpay - payline - parspal
2: sibapal - pardakhtnet - sharjiran - mihanpal - shetabha - bazpardakht
این ها فعال هستند عزیزم 9 شرکت .
__________________________________________________ ______________
دسته از رده خارج شدگان :
jaypal - mehrpay - shetab biz - shaparak24 - oxinpay - takpardakht- dinapay - ...
__________________________________________________ ______________
ببینید مردم هوشیار هستند 9 تا درگاه فعال هست و من از این 9تا 6تاش رو دارم دلیلی نمیبینم بیام با شما کار کنم این همه هستند بدونه ادعا شما سعی دارید امسالی مثله من را بکشانید سمت درگاه خودتون اما از الان بگم کاربران خودشان عقل دارند میدونند با کدام شرکت کار کنند . با تشکر .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)