شایان جان، بهتره فعلا بخش فروش رو غیر فعال کنی کارت سبک تر میشه، بهتره. اینجوری داری بیشتر به خودت ضرر میزنی و خسته میکنی.
دو روز غیر فعال کن همه سرور هارو انتقال بده با خیال جمع دوباره شروع کن
موفق باشی
شایان جان، بهتره فعلا بخش فروش رو غیر فعال کنی کارت سبک تر میشه، بهتره. اینجوری داری بیشتر به خودت ضرر میزنی و خسته میکنی.
دو روز غیر فعال کن همه سرور هارو انتقال بده با خیال جمع دوباره شروع کن
موفق باشی
نمیدونم مشکل واقعا چی هست ولی یک لحظه خودتونو بزارید جای کسایی که ازتون سرویس گرفتن،هر نفر باید به چند نفر دیگه جواب پس بده
تیکت هم که میزنیم جواب نمیدید لاقل یک نفر رو بصورت روزمزد استخدام کنید تا مشکل زودتر حل بشه
الان که نه سرور منتقل شده و نه سرور جدید تحویل گرفتیم و اینکه چند روز دیگه موعد تمدید سرویسه چی؟
خداییش اقا شایان خیلی اذیت کردی اونهم مشتریهایی که نزدیک یکساله باهات بودن و همه رو با یه چوب زدی.
حالا اگر دوست داری اینجا جواب بدی یا ندی به خودت مربوط میشه . با اینکه این ماه خیلی ها اذیت شدن ( از طرف خودم میگم) کسی توی تاپیک انتقاد برات تاپیک باز نمیکنه اما این رسم کاسبی و مشتری داری نیست.
از ما خداحافظ!
بای
یک جوری میگید انگارمن یک مریض روانی هستم و دوست دارم مشتریانمرو از دست بدم
برید تاپیک انتقاد باز کنید منکار اشتباهی انجام ندادم که بخوام بترسم
گفتم که تا شنبه و حداکثر 2شنبه مشکل ساپورت هست
مشتریان 1ساله و 1ماهه برای من هیچ فرقی ندارند و از یک چشم میبینم و فقط انتقال و سرو سامون دادن سرور و مشتریان مهمه
موفق باشید
ویرایش توسط PENOIL : October 19th, 2012 در ساعت 17:55
Arul's IP Address Tracking Program - Track or trace any IP address and find the ISP that owns it
IP از سوئیفت وی آمریکاست !
واقعا چه کابرای خوبی دارم
ممنونم از همه کاربرانم
توی این 1ماه همه چی شدیم
خدا یا خودت به خیر کن.....
View my IP information: 37.72.168.185 - Geo IP Tool
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)