بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، لکن آن را رد هم نمی کنم!
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، لکن آن را رد هم نمی کنم!
پیپل که باز نمیشه، مطمئن هستم، چون ربطی به تحریم های اخیر (ناشی از برنامه ی هسته ای ایران) نداره، ایران هم جزء سازمان تجارت جهانی نیست هنوز.
فری لنسر هم به دلیل قوانینی که خودش داره ایران رو تحریم کرده، قوانین استرالیا برای مبارزه با تروریسم... با این اوصاف بنده خیلی خوشبین نیستم، مگر اینکه یک گروه جمع بشیم و از فری لنسر خواهش کنیم قاچاقی و زیر میزی ما رو راه بده!![]()
آقا خیلی هم دیگه بدبین نباش. من منظورم لغو اخیر تحریم ها نبود. منظورم این بود که اگه در ادامه ، مثلاً چند ماه دیگه ، همه تحریم ها به خصوص تحریم های شورای امنیت و تحریم های بانکی و مالی لغو بشه ، چه دلیلی وجود داره که سایتی مثل فری لنسر ایرانی ها رو راه نده؟!!!
اون قانون ضد تروریسم استرالیا که شما میگی تابعی از تحریم های بین المللی علیه ایرانه که شورای امنیت وضع کرده. همه اینا به هم مربوطه.
دوستان اکانت من لیمیت شده و از من مدارک میخواهد کپی درایور لایسنس از اینجور چیز ها
من با آیپی فرانسه عضو شدم
کسی هست که بدونه چجور این مشکل رو میشه حل کرد؟
- مشاوره ، طراحی و ساخت نرم افزار تحت ویندوز و موبایل
- طراحی و ساخت و دیباگ گیری اسکریپت های تحت وب
- طراحی ، تغییرات ، فارسی سازی قالب ها
- انجام پروژه های گرافیکی با قیمت مصوب انجمن گرافیک ایران
و ...
همه در :
÷÷اعلام همکاری (مرتبط با تمامی فیلد های اعلام شده در تاپیک) ÷÷
St0rm_leader :ID
من که از خدام هست که همه چی درست شه، از وقتی فری لنسر اکانت های ایرانی ها رو بسته، من وضعیت اقتصادیم از این رو به این رو شده، وضعیتم واقعاً داغون شده... ولی تا وقتی تحریم ها بخواد کلاً برداشته بشه من و شمایی نموندیم که تو فری لنسر کار کنیم! برای نوه ها و نتیجه هامون شاید باز بشه!![]()
الان من میخوام یه اکانت تازه باز کنم، ولی جدیداً شماره تلفن همراه هم باید وارد بشه و وریفای پیامکی بشه، این کار رو هم می تونید انجام بدید؟
سیم کارت امریکا انگلیس من دارم خواستی بگو
با سلام
دوستانی که بصورت فریلنسر کار میکنند، نیاز به نقد کردن پولشون دارن،من میتونم با کمترین هزینه اینکار رو براتون انجام بدم
نقد کردن به طریقه Western Union هست با کارمزدی بسیار کمتر از Paypal
wu1 - Copy.jpg
اگر کارفرمای شما داخل اروپا باشه هزینه انتقال پول بصورت آنلاین کمتر از ۲ یورو خواهد بود.
این هم Proof Email ارسال پول به ایمیل
wu2.jpg
برای اطلاعات بیشتر پ.خ کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)