اصلا نگران نباشید.
من اگر انتقادی نسبت به آجیل هم داشته باشم مطرح میکنم! ولی چنین قانون شکنی رو به هیچوجه قبول نمیکنم!
به خدا قسم میخورم گزارش تک تک این بی قانونی ها رو بصورت کتبی همراه با مستندات شخصا" به پلیس فتا میبرم! باز هم میگم به خدا قسم!
بعد ببین کی خسته میشه و میره. من میخواستم از راه دوستی و بدون مشکل قضایی و دادگاه حل بشه اما مثل اینکه فایده نداره.
من منتظر توضیحات و برخورد مدیر این شرکت با این افراد قانون شکن هستم، اگر جوابی نگیرم و برخوری نشه بدون تعلل اقدام خواهم کرد.
- - - Updated - - -
از شما متشکرم که حرفه ای پاسخ دادید.
امیدوارم با پیگیری های شما سال آتی شاهد دلاری 800 تومان.اجیل عید کیلویی 1000 تومان و گوشت کیلویی 500 تومان باشیم.راستی آدرس سوپر مارکت محلتون را ارسال کنید.تا حالا فکر کنم با پیگیری قیمت تخم مرغ را از کیلویی 5هزار تومان به 100 تومان رسانده اید.ما هم بیایم از اونجا خرید کنیم.
برای امثال شما خیلی تاسف میخورم که برای چیزهای خیلی ریز به خدا قسم میخورند.
- - - Updated - - -
بعد ایشون کجا حرفه ای پاسخ دادن ؟ گفتن شاید این هم یک بازی هست
کاملا معلومه این بازی ها از سمت چه کسانی است
حوصلم نیومد بخونم انصافا
اما یکی توضیح بده منو روشن کنه که نظر سنجی درباره درگاه پرداخت اینترنتی چجوری به آجیل شب عید کشیده شد؟؟
شماها اگر تو مذاکرات هسته ای شرکت میکردید اونجا بحث هسته ای به خاصیت های گل گاو زبون کشیده میشد صد در صد
جناب Gamexland
قدیمی بودن یوزر بی استفاده شما دلیلی بر این نیست که شما مولتی یوزر شرکت مذکور نباشید با این حال
1- هر شرکت قوانینی دارد و در وب سایت به صورت کامل درج شده است تخطی از این قوانین به منزله برخورد قانونی ضابط یا مقام قضایی با کاربران آن خواهد بود
2- شخص شما یا هر شخص دیگری می تواند گزارشات خود را به مرکز تماس یا بخش پشتیبانی ارسال نماید
3 - طبق پست های قبلی که بنده دسیسه های شرکت سامان سیستم را به صورت کامل برملا کردم اینار نیز به روش دیگری وارد شده است با این حال از همین جا به تمامی مدیران این شرکت اعلام می دارم روشی که در پیش گرفتید کاملا اشتباه است و مطمئن باشند جواب آن را بزودی خواهیم داد
4-ضعف مدیران فروم طی 48 ساعت به صورت کامل مشخص شده است و گویا اینجا به مکانی برای بچه بازی شرکت مذکور تبدیل شده است
آقای بزرگ
آقایی که بچه بازی درنمياری
لطفا برای انحراف افکار اقدام نکنيد و جواب سوال کاربر رو بديد.
اگر سامان سيستم از شما سوال کرد شما بيا جواب سامان سيستم رو بديد.
اگر کس ديگه ای سوال کرد جواب سوالش رو بديد.
چرا بحث رو عوض ميکنيد ؟ دسيسه سامان سيستم يا دسيسه شما در کمرنگ کردن امکانات زرين کارت (تسويه آنی و بدون کارمزد) رو مديران بايد پيگيری کنن.
فعلا که شده محل بچه بازی شما و دوستان شما که به جای جواب دادن به سوال مردم، بيخود سر وصدا ميکنيد.
- - - Updated - - -
مديران اگر قوی برخورد کرده بودن از ابتدا اجازه نميدادن به شما و اطرافيان شما که تو اين تاپيک بر عليه ديگران جو سازی کنيد.
من همیشه محترمانه حرف میزنم با شما چند باریم زنگ زدم محترمانه حرف زدیم
ولی سری پیش که پستا پاک شد خوندم الانم دارم میخونم باز واقعا این رفتارتون حال بهم زنه ، حال بهم زن که چطور بگم فوقالعاده چیپ دارید رفتار میکنید ، عین کودکی که شکلاتشو گرفتن پس نمیدن دارید جیغ جیغ میکنید فقط به صورت کتابی حرف میزنید !!!
شما با اون سیاست کاریتون (مولتی یوزری)که البته تو پست ها خودتون ازش به اسم مولتی یوزری نام بردید گند که گنده تر زدید به هیکل زرین پال و زرین کارتو همه چیز که ارائه میدید!
بیخیال شید دیگه بیشتر کوچیک نشدید
جالبه برام تو این تاپیک یوزر جهان پی خیلی ریلکس جواب میده تو هر صفه یه پست داره ولی شما جواب همرو میدی ! بابا خوب بابا بزرگ بس کن واقعا اون شرکتتون یه ذره روابط عمومی نداره اگه داشت تو این تاپیک نبودی شما
سیاست کاری رو برو از یوزر علیگلی یاد بگیر
- - - Updated - - -
خیلی پستات خوبن
انقد خندیدم .. یاد فیلما صمد آقا میوفتم پستاتو میخونم
کلا تو یه دنیای باحالی داری برا خودت زندگی میکنی آخی هنوز وارد دنیای واقعی نشده بچمون ولشون کنید
آقای من طرف تو نت یه سرور 16 میلیونی بنده رو هاپولی کرد 2 سال دنبال شکایتش بودیم کاری نتونستیم بکنیم حالا میخوای چیزی که اصلا به تو ربط نداره بری شکایت کنی ؟
وجدان و امر به معروف یعنی یه برا بگی و خدافظ شما ! بقیش مساوی با ترکوندن خودت !
ویرایش توسط hostfire : March 21st, 2015 در ساعت 00:59
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
اولا سال نو شما مبارک
دوما ازينکه احترام ميزاريد ممنون هستيم، من هم محترمانه جواب شما رو ميدم.
شما کافی هست از صفحه 45 به بعد اين تاپيک رو دوره کنيد تا ببينيد بعضی از عزيزان چه تهمت ها و الفاظی رو بکار بردن تا متوجه موضوع بشيد.
مثال ساده اون اين هست که من بيام در تاپيک بنويسم سرور های دفتر فنی پاسارگاد مزخرف هستند، آيا شما نمياين در تاپيک از خودتون دفاع کنيد ؟
در مورد مولتی يوزر هم اينجا مدير داره. به مديران انجمن اطلاع بديد. وقتی بی دليل تهمت ميزنيد انتظار اين رو داشته باشيد که با تهمت جواب بگيريد.
به نظر من تهمت زدن بی سند و مدرک شما رو از حاشيه ادب و احترام خارج ميکنه.
در مورد گند خوردن هم اگر قرار بود گند بخوره تو صفحه 45 ميخوردخوشبختانه توطعه دوستان و عزيزان به خودشون برگشت.
در مورد کاربر مينا-صيفی هم با توجه به تهمت هایی که زدن پيگير موضوع هستيم که دليل وفادار بودنشون و تهمت زدن بی دليلشون رو مشخص کنيم.
در پايان با توجه به درخواستی که ازم شده از ادامه تاپيک خودداری ميکنم.
اميدوارم دوستان و عزيزان (با وجود اينکه چندين بار ازشون درخواست شده) از ادامه بکار بردن نام زرين پال، زرين کارت و سامان سيستم در اين تاپيک خودداری کنن تا نياز به شفاف سازی و توضيحات بيشتر نباشه.
در مورد ريلکس بودن عزيزان هم اين ظاهر امر هست. عزيزان چون دست تنها هستند مشغول کار ديگه ای بودن که خوشبختانه با پيگيری فنی و حقوقی جلو کارشون گرفته شد.
سال نو شما هم مبارک و ان شاء الله سال خوب و پر برکتی داشته باشيد.
ویرایش توسط samansystems : March 21st, 2015 در ساعت 05:02
آقا شما خودت پ خ دادي كه لطفا از ادامه بحث در تاپيک ديگران خودداری کنيدبا سلامبعد حرف خودت رو زير پا ميزاري و بحث رو در تاپيك ديگران ادامه ميدي شما چطور ادمي هستي كه حرف خودت رو هم باد هوا حساب مي كني
لطفا هر سوالی در مورد زرين کارت داريد در تاپيک مربوط به خودش پيگيری کنيد و از پيگيری در تاپيک ديگران خودداری کنيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)