من دوتا سول داشتم:
اولی اینکه وقتی میخوام محصول جدید رو اضافه کنیم، سه فیلد به اسمهای عنوان فیلد اول ؛ عنوان فیلد دوم، عنوان فیلد سوم وجود داره ، اینها فیلدها برای چی هست و چی باید بنویسیم؟همچنین این فیلدها توی اضافه کردن کارتها هم هست.
سوال دومم این هستش که آیا امکان حذف تعداد و جمع کل وجود داره؟ منظورم کادرهای قرمز هست(توی عکس) که دورشون کشیده ، امکان حذفشون وجود داره و مشکلی پیش نمیاد؟ sa.gif
آقا کارت عالیه
ولی نمیتونی یه چندتا قالب شیک ومتفاوت براش درست کنی؟
متاسفانه سر رشتهای از گرافیک و طراحی ندارم. ساخت قالب برای این سیستم به راحتی ساخت قالب برای وبلاگ هست٬ نمیدونم چرا کسی پا پیش نمیزاره که قالب طراحی کنه برای سیستم.
---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------
نوشته اصلی توسط abod_black
من دوتا سول داشتم:
اولی اینکه وقتی میخوام محصول جدید رو اضافه کنیم، سه فیلد به اسمهای عنوان فیلد اول ؛ عنوان فیلد دوم، عنوان فیلد سوم وجود داره ، اینها فیلدها برای چی هست و چی باید بنویسیم؟همچنین این فیلدها توی اضافه کردن کارتها هم هست.
سوال دومم این هستش که آیا امکان حذف تعداد و جمع کل وجود داره؟ منظورم کادرهای قرمز هست(توی عکس) که دورشون کشیده ، امکان حذفشون وجود داره و مشکلی پیش نمیاد؟
محصولی که شما اضافه میکنید میتونه بین ۱ تا ۳ تا کد داشته باشه٬ مثلا برای کارت شارژ یه کد شارژ داریم و یه شماره سریال شما تو قسمت تعریف محصول برای کارت شارژ مثلا فیلد اول رو اسمش رو میزاری کدشارژ و فیلد دوم رو اسمش رو میزاری سریال٬ موقع تعریف کارت (که همون محصول قابل فروش هست) تو فیلد اول کد شارژ رو وارد میکنی و فیلد دوم شماره سریال رو.
اونا رو حذف کن٬ فقط به جای فیلد تعداد یه اینپوت هیدن درست کن با همون نام و مقدارش رو یک بزار.
[QUOTE=freer;446605]متاسفانه سر رشتهای از گرافیک و طراحی ندارم. ساخت قالب برای این سیستم به راحتی ساخت قالب برای وبلاگ هست٬ نمیدونم چرا کسی پا پیش نمیزاره که قالب طراحی کنه برای سیستم.
آقای رضاپور (jahanbartar)گفتند که در حال طراحی یه قالب زیبا هستند-فقط بچه ها باید قول بدن که لینک طراحشو حذف نکنن تا به عنوان یه تشکر ازشون باشه
فعلا برای شروع قالب پیش فرض با تغییر . اسمش گذاشتم قالب ایرانسل. انشاالله اگر وقت کنم قالبهای بهتر و حرفه ای تر قرار میدم. اسمی هم از خودمون توش نزدیم فی سبیل الله
فعلا برای شروع قالب پیش فرض با تغییر . اسمش گذاشتم قالب ایرانسل. انشاالله اگر وقت کنم قالبهای بهتر و حرفه ای تر قرار میدم. اسمی هم از خودمون توش نزدیم فی سبیل الله
با سلام
خواهشا ، یک نفر راهنمایی کنه من میخوام ماژول اس ام اس رو برای وب سرویس خودم اختصاصی کنم
یکسری توابع رو تغییر دادم ولی هر کاری می کنم نمیشه ، دوستانی که می تونن راهنمایی کنن که این مشکل ما هم رفع بشه