-
December 13th, 2012, 11:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
بعد از فروش موفق سرورهای 24 هسته ای از دیتاسنتر Redstation انگلستان این بار با پیشنهاد شگفت انگیز سرور 32 هسته ای از همین دیتاسنتر بر آمدیم تا محبتی که کاربران عزیز در این مدت نسبت به ما داشتند را جبران کنیم . مشخصات سرور و پیشنهاد شگفت انگیز اسمارت وی پی اس را در ادامه تاپیک مشاهده میفرمایید .
CPU : 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670) / Intel® Xeon® processor E5-2600 product famil
Ram : 384GB DDR3
H.D.D : 12 x 3TB SAS 7,200RPM
Port : 10Gbps
Raid configuration : Raid 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 1 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
لازم به ذکر است که آرایش هارد دیسک ها به صورت رید 10 میباشد که به هیچ وجه شاهد افت سرعت نخواهید بود و از این سرورها که با منابع 100% اختصاصی میباشند میتوانید برای کارهای پردازشی سنگین و هاستینگ و غیره استفاده بفرمایید .
قابلیت اختصاصی کردن (CPU , RAM , HARD) این پلان شگفت انگیز برای کاربران فراهم میباشد.
برای افزایش هارد هر 100 گیگ هارد اضافه 10000 تومان می باشد.
اســــکرین شات از سرعـــــت دانــــلود سرور 24 هسته ای قبلی:
- مجازی ساز Vmware Esxi 5.1 میباشد.
- کنترل پنل جهت ریبوت سرور
- پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
- منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدم oversell توسط اسمارت وی پی اس
- استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
- برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID : mostafacar20 , sv24_co
- شماره تماس برای مشاوره سفارش : 09194846370 و 09195536711
- زمان تحویل سرور مجازی اختصاصی 10/2/2013
- ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
- به درخواست مشتری Windows/Linux/Mikrotik نصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
ویرایش توسط SV24.CO : February 4th, 2013 در ساعت 11:37
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
.K.H.A., amir.kik, codec_pack, dland, ehsan_296, eskelet-sokhte, foumanco, gidgid, heshi, mahdavi001, mirhendi, mojtaba_azad, redbull, REDEMPTION, reza.tehrani786, riki, se7en-host, sr.majid, tanhasystem, zio
-
December 13th, 2012 11:53
# ADS
-
March 11th, 2013, 20:11
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
چرا آقا سرور صلواتی هم حالا ببینید .....
بعد از 3 روز معطلی و 4 تا تیکت، توی روت که لوگین کنید به سختی لوگین بشه موافقت می کنید که بدون صلوات از شرش خلاص شید ....
متاسفانه این بی فرهنگی در ارتباط با مشتری و ارائه خدمات در وحله اول موجب ضرر ارائه دهنده و در وحله دوم موجب ضرر متقاضی می شود.
لطفا پ خ بدید تا مشخصات ارسال شود.
در ضمن قبل شما مشخصات رای شخص دیگری نیز ارسال شد
با تشکر و احترام
-
-
March 11th, 2013, 20:20
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نوشته اصلی توسط
maziyarvex
چرا آقا سرور صلواتی هم حالا ببینید .....
بعد از 3 روز معطلی و 4 تا تیکت، توی روت که لوگین کنید به سختی لوگین بشه موافقت می کنید که بدون صلوات از شرش خلاص شید ....
متاسفانه این بی فرهنگی در ارتباط با مشتری و ارائه خدمات در وحله اول موجب ضرر ارائه دهنده و در وحله دوم موجب ضرر متقاضی می شود.
لطفا پ خ بدید تا مشخصات ارسال شود.
در ضمن قبل شما مشخصات رای شخص دیگری نیز ارسال شد
با تشکر و احترام
در مورد تاخیر در پاسخگویی به تیکت ها اطلاع رسانی شد که تا به این لحظه به 90 درصد تیکت ها پاسخ داده شد .
دوست عزیز بحث 5 نفر 10 نفر نیست . ما بیش از 300 کاربر سرور مجازی دارم ، آیا فقط سرور شما 2 نفر کند است؟!
آیا با پیام خصوصی باید به مشکل شما رسیدگی شود؟!
شما مشکل خودتون رو در سایت تیکت کنید اگر مستنداتی هم هست ارائه کنید تا ما بهتر متوجه منظور شما بشیم و مشکل رو برطرف کنیم .
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2013, 20:57
عضو انجمن
باید اعتراف کنم که سوای سرویسشون
اخلاق خوبی در پاسخ گویی دارند
-
-
March 11th, 2013, 21:04
عضو انجمن
مستندات یک کاربر! :
بخشید الان من 3 دقیقه هست که توی این صفحه base , extras و ... مونده
حالا اگه می خواید براتون فیلمشم از هر دو سرور تهیه کنم
الان که فکر کنم ساعت اوج مصرف سرور هست از همه کند تر هست
دوست عزیز توی IBSng 3 دقیقه طول می کشه که یوزر توی IBS ثبت کنه
می تونید امتحان کنید
یوزر و پسورد
system
...
خودتون متوجه می شید
توی خود سیستم هم حدود 1 و نیم ساعت طول کشید تا من کانفیگ کنم
لطف کنید و مبلغ رو برگشت بدید
کاری هم که گفتن انجام دادیم ها ، وارد IBSng شدیم و کوچکترین کندی مشاهده نشد .
احتمالا رنج آی پی ما با اینترنت ایشون شدیدا مشکل داره ، واقعا نمیدونم چی باید جواب این کاربر رو بدم تا فکر نکنه ما داریم اذیت میکنیم و یا مشکل رو سرپوش میزاریم براش .
-
-
March 11th, 2013, 21:07
عضو انجمن
دوست عزیز اگر مستندات می خواید من از 2 سرور در کانادا (از انلاین سرور ) و انگلیس (که از شما دارم )
فیلم تهیه می کنم تفاوت رو احساس می کنید
سرور کانادا به گفته خود ایشون شیر شده هست و گفتند که با دروغ نمی تونند مال حرام بخورند
و سرور انگلیس که به گفته شما تماما منابع اختصاصی هست
پینگ سرور کانادا واسه من و چند تن از دوستان دیگر از ISP های مختلف 190-230 هست ولی پینگ سرور شما
230-290 هست که قائدتا نباید این طوری باشه
مدت زمانی که واسه اپدیت سرور و اصلا کلا واسه نصب IBSng و کانفیگ و .... اون طول کشید حدود 1 ساعت و 30 دقیقه طول کشید
در سرور کانادا 20 دقیقه طول کشید
تنها IBSng و کانفیگش نیست Extract و ... هم زیاد طول می کشه همچنین ورود به root
هم غیر معمول طولانی می شه
میزان لود سی پی یو از 25-35 هست در سرور شما
ولی در کانادا 0-5 هست
بماند که سرور کانادا رم 1 داره و سی پی یو تک هسته ای شیر شده
ولی سرور شما 2 گیگ رم و 2 هسته سی پی یو که با توجه به سخنان شما اختصاصی می باشد
اگر کسی خواست هم فیلم (مستندات ) رو بهش می دم و هم مشخصات سرور ها جهت اینکه خودش چک کنه
-
-
March 11th, 2013, 21:08
من با هاستینگهای زیادی کار کردم
از کسی که سرور آلمان رو دوبرابر قیمت واقعی داره میفروشه گرفته ، تا بچه ای که 2 تومن پول از باباش گرفته و با یک دامنه شده شرکت هاستینگ و حتی با شرکتی که کلی اسم و رسم داره و 100 مگ رو داره به قیمت 10 گیگ عرف میده
یک سرور هم یک ماه هست از ایشون گرفتم ، نمیگم عالی بوده ، هیچ مشکلی نبوده و .... اما خداییش بخوام قضاوت کنم ایشون منصف و منطقی هستند هر زمان با دلیل فنی باهاشون صحبت کردم تا جایی که ممکن بود کمک کردند و همکاری داشتند برای رضایت من
به عنوان مثال همین امشب بعد از کلی بالا پایین کردن چند وقته و تغییرات در کانفیگ که ایشون و همکارشون زحمتش رو کشیدند مشخص شد که مشکل از ip هست و ایشون بی معطلی خودشون پیشنهاد دادند که سرور خام جدید برای رفع مشکل بهم بدند
من از حسن رفتار و صداقت کاریشون اینجا نهایت تشکر رو دارم چون با هاستینگهای دیگه کار کردم و درک میکنم که چطور یوزر رو به دلایل مختلف میپیچونند و حتی زیر بار مشکلشون نمیرند تفاوت ایشون با بقیه رو درک میکنم
-
-
March 11th, 2013, 21:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sv24.co
مستندات یک کاربر! :
بخشید الان من 3 دقیقه هست که توی این صفحه base , extras و ... مونده
حالا اگه می خواید براتون فیلمشم از هر دو سرور تهیه کنم
الان که فکر کنم ساعت اوج مصرف سرور هست از همه کند تر هست
دوست عزیز توی ibsng 3 دقیقه طول می کشه که یوزر توی ibs ثبت کنه
می تونید امتحان کنید
یوزر و پسورد
system
...
خودتون متوجه می شید
توی خود سیستم هم حدود 1 و نیم ساعت طول کشید تا من کانفیگ کنم
لطف کنید و مبلغ رو برگشت بدید
کاری هم که گفتن انجام دادیم ها ، وارد ibsng شدیم و کوچکترین کندی مشاهده نشد .
احتمالا رنج آی پی ما با اینترنت ایشون شدیدا مشکل داره ، واقعا نمیدونم چی باید جواب این کاربر رو بدم تا فکر نکنه ما داریم اذیت میکنیم و یا مشکل رو سرپوش میزاریم براش .
چه جالب ظاهرا رنج ای پی شما با تمام isp های ایران مشکل داره
چون از شاتل و پارس انلاین و مخابرات و صبانت چک شده
همه اش تقریبا همون مشکل رو دارند
در ضمن رنج ای پی واسه کل سیستم ایران هست نه ای اس بی
یادش بخیر مبین پارسیان هم همین چیزا رو می گفت !!!
-
-
March 11th, 2013, 21:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GEO
من با هاستینگهای زیادی کار کردم
از کسی که سرور آلمان رو دوبرابر قیمت واقعی داره میفروشه گرفته ، تا بچه ای که 2 تومن پول از باباش گرفته و با یک دامنه شده شرکت هاستینگ و حتی با شرکتی که کلی اسم و رسم داره و 100 مگ رو داره به قیمت 10 گیگ عرف میده
یک سرور هم یک ماه هست از ایشون گرفتم ، نمیگم عالی بوده ، هیچ مشکلی نبوده و .... اما خداییش بخوام قضاوت کنم ایشون منصف و منطقی هستند هر زمان با دلیل فنی باهاشون صحبت کردم تا جایی که ممکن بود کمک کردند و همکاری داشتند برای رضایت من
به عنوان مثال همین امشب بعد از کلی بالا پایین کردن چند وقته و تغییرات در کانفیگ که ایشون و همکارشون زحمتش رو کشیدند مشخص شد که مشکل از ip هست و ایشون بی معطلی خودشون پیشنهاد دادند که سرور خام جدید برای رفع مشکل بهم بدند
من از حسن رفتار و صداقت کاریشون اینجا نهایت تشکر رو دارم چون با هاستینگهای دیگه کار کردم و درک میکنم که چطور یوزر رو به دلایل مختلف میپیچونند و حتی زیر بار مشکلشون نمیرند تفاوت ایشون با بقیه رو درک میکنم
مشکلی با خود ایشون یا پشتیبانیشون ندارم
چون هنگام تحویل سرور من 3 بار تعویض سیستم عامل رو بدون پرداخت هزینه انجام دادم
و این خوب بود
ولی دلیل نمی شه که سرویس دهیشون عالیه
-
-
March 11th, 2013, 21:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
چه جالب ظاهرا رنج ای پی شما با تمام isp های ایران مشکل داره
چون از شاتل و پارس انلاین و مخابرات و صبانت چک شده
همه اش تقریبا همون مشکل رو دارند
در ضمن رنج ای پی واسه کل سیستم ایران هست نه ای اس بی
یادش بخیر مبین پارسیان هم همین چیزا رو می گفت !!!
بنده ترجیح میدم به جای اینکه برای یک وی پی اس و مبلغ ناچیزی که برای اون پرداخت شده در این انجمن با شما سر و کله بزنم به پشتیبانی 300 کاربر دیگه بپردازم و هزینه شما رو بازگشت بدم .
برای عودت وجه تیکت ارسال بفرمایید .
-
-
March 11th, 2013, 22:49
از اخلاق، پشتیبانی و منش شما کمال تشکر را دارم
دوست عزیز، بنده صبح به شما تیکت زدم تاکنون هیچ جوابی از شما ندارم ... .
گفتگو تی این فروم شده خاله بازی و از بین رفتن وقت.
در هر صورت امیدوارم 300 تا مشتریتون بشه 30000 تا، همچنین گیره مشتری هایی مثل بنده نیفتین.
مبلغ سرور خیلی ناچیزه همانطور که فرمودین، ترجیح می دم تیکت برای عودت وجه هم نزنم ....
ولی سری بعد حواسم رو بیشتر جمع کنم.
ما هموطن هستیم و همه احترام همدیگر رو دارید.
من از شما تشکر می کنم و به شما احترام می گذارم.
با تشکر و احترام
-