من از تاریخ این پست منتظر تحویل سرور از طرف ایشون بودم تا اینکه چند روز پیش محقق شده
پینگ نافص ، ترافیک و کانفیگ داغون به شکلی که از هاست تراکر پینگ برای سرور ارسال میشد کل سرور فریز میشد ، عدم ارسال ایمیل
که با مستنداتی که اراده دادم خود ایشون قبول کردند که آی پی سرور و کانفیگش مشکل داره
برای کانفیگ هم 30 تومن هزینه دریافت کرده بودند و خودشون گفتند که بر میگردونن ، برنگردوندن که هیچ سرور هم تحویل ندادند و چند روز جلوتر از موعد سرویس من ساسپند شد و مجبور شدم بخاطر دوون نشدن سایت در ایام تعطیل دوباره پرداخت داشته باشم
حالا میفرمایند چون هزینه کانفیگ رو به فرد دیگری دادند نمیتونن بیشتر از نصف رو برگشت بدهند !!! خوب به من چه ربطی داره کسی که کانفیگ کرده رو شما انتخاب کردید
گفتند سرور جدید میدن اما کانفیگ نمیکنند (درضورتیکه کانفیگ رایگان روی پکیچشون هست )
سرور رو تحویل دادن و سری اول چون لایسنس دایرکت روی آی پی دیگری بوده دایرکت ناقص نصب شد و ایشون مجدد او اس نصب کردند برای من
سری دوم برای نصب دایرکت این مشکلات رو داشتم
مشکل در نصب دایرکت آدمین روی سرور مجازی
که ایشون به تیکتها یا جواب ندادند یا خیلی دیر تا اینکه گفتم "اگر دسترسی بدید خودم او اس رو نصب کنم "
که با راهنمایی دوستان و پاک کردن و زدن یکسری فایلها به شکل دستی بالاخره دایرکت نصب شد و در حال کانفیگ دایرکت و انتقال فول بکاپ بوده که ..... یهو همه چیز رفت توی کما
ایشون بدون هماهنگی vps رو حذف کردند و یک دسترسی به گفته خودشون vmware برای من ارسال شد که من آشنایی باهاش ندارم
حالا هم قبول نمیکنند مسئولیت کار خودشون رو و میگن یا خودت او اس نصب کن ، یا انتقال بده ( لایسنس دایرکتم روی این آی پی هست و تا یکماه آینده امکان تغییر نداره )
این هم عین جواب تیکت آخر ایشون
حالا دوستان قضاوت کنند شاید حقی از ایشون بر گردن من باشه که خودم نمیدونم و رضایتشون رو به عمل بیارم