-
July 14th, 2009, 19:19
عضو انجمن
بررسی ارزش یک دامنه
دوستانی که تمایل دارن دامنه ای از خودشون یا در مالکیت دیگری رو از نظر ارزش مورد بررسی قرار بدن اون رو در این موضوع معرفی کنن تا سایر دوستان بتونن نظر و پیشنهاد خودشون رو برای بررسی بیشتر اون ارائه بدن.
بهتره دامنه های معرفی شده تو این موضوع به صورت شکسته و بدون پیوند برگشتی قرار داده شده باشن , برای این منظور هم می تونین از برچسب code به این شکل استفاده کنین:
متشکرم
-
تعداد تشکر ها ازTruthPraiser به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2009 19:19
# ADS
-
April 18th, 2013, 13:42
عضو جدید
پاسخ : بررسی ارزش یک دامنه

نوشته اصلی توسط
mailgenral
دوست من به نظر من اینجا اصلا نباید نظرسنجی بشه چونکه بدجور ارزش دامنتونو پایین میارند

این چه حرفیه دوست عزیز؟
طرف میاد میبینه یکی یه دامنه 5 تومنی رو 50 تومن میخره میره ایران نیک 4تا حرف میزاره کنار همدیگه ثبت میکنه بعد 1 ساعت از ثبتش نمیگذره میاد اینجا به امید اینکه چند برابر قیمت بفروشه
(مشکل از کل ماست به راحتی عادت کردیم)شما اینو با اون اقایی که 2 ماه منتظز بود یه دامنه معلق(عالی) ازاد بشه و ثبتش کنه یکی میکنی؟
-
تعداد تشکر ها از hades_54 به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 13:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hades_54
این چه حرفیه دوست عزیز؟
طرف میاد میبینه یکی یه دامنه 5 تومنی رو 50 تومن میخره میره ایران نیک 4تا حرف میزاره کنار همدیگه ثبت میکنه بعد 1 ساعت از ثبتش نمیگذره میاد اینجا به امید اینکه چند برابر قیمت بفروشه
(مشکل از کل ماست به راحتی عادت کردیم)شما اینو با اون اقایی که 2 ماه منتظز بود یه دامنه معلق(عالی) ازاد بشه و ثبتش کنه یکی میکنی؟
با حرفت کاملا موافقم ... دامنه ی up98.ir رو 6 ماه منتظرش بودم تا آزاد شه ثبتش کنم ... دامنه آزاد شد ولی فابل ثبت نبود :| تا اینکه نمیدونم چی شد یکی یهویی اومد خریدش !!! حالا هم قیمت فروش گذاشته !!! قیمت پایه 100.000 تومان !!!
-
تعداد تشکر ها از ho3yn_sha2 به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 13:47
عضو دائم
آقا به این موضوع فقط از جنبه سرگرمی نگاه کنید
هیچ ارزش دیگه ای نداره........
سخت نگیرید تروخدا
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 14:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hades_54
این چه حرفیه دوست عزیز؟
دوست من شاید برای بعضی ها اینجور باشه:ولی پیشنهاد میکنم 54 صفحه قبل همین پست"بررسی ارزش یک دامنه"رو مطالعه کنید تا به حرف من برسین
من تا الان کلی دامنه ثبت کردم و به هیچ وجه قصد فروششونو نداشتم به جز یکی دو دامنه که بهم پیشنهاد شده بود! دامنه ....ir رو نیز برای خودم ثبت کردم و تا حالا خیلی ها پیشنهاد خریدشو دادن ولی به خاطر اینکه خودم میخوام استفادش کنم به هیچ وجه قصد فروششو ندارم فقط میخواستم قیمتشو از دوستان انجمن مطلع شم که دوستان خیلی به ما لطف دارن: من برای همچین دامنه ای بیش از 50 نام سرچ کردم تا بالاخره تونستم این یکی رو که فقط جهت ثبت دامنه ir میخوامش پیدا کردم! و اعتقادم بر این هستش ارزشش داره
ویرایش توسط mailgenral : June 24th, 2013 در ساعت 23:16
-
-
April 18th, 2013, 14:13
عضو جدید
ارزش دامنه به خود طرف بستگی داره یعنی ممکنه دامنه dlihdlkuhdlkjcfdlg.ir برای یکی ارزش داشته باشه
قیمت گذاری هایی که اینجا انجام میشه فقط نظر عمومیه و به کوتاهی و معنا دهی نام دامنه انجام میشه و بس
-
تعداد تشکر ها از hades_54 به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 14:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hades_54
ارزش دامنه به خود طرف بستگی داره یعنی ممکنه دامنه dlihdlkuhdlkjcfdlg.ir برای یکی ارزش داشته باشه
قیمت گذاری هایی که اینجا انجام میشه فقط نظر عمومیه و به کوتاهی و معنا دهی نام دامنه انجام میشه و بس
اره کاملا درسته ارزش معنوی هر دامنه به محتوا و نحوه مدیریت و صاحب امتیاز دامنه برمیگرده...
ویرایش توسط mailgenral : June 24th, 2013 در ساعت 23:24
-
-
April 18th, 2013, 14:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
آقا به این موضوع فقط از جنبه سرگرمی نگاه کنید
هیچ ارزش دیگه ای نداره........
سخت نگیرید تروخدا
دامنه های خوب و با ارزش هم زیاده دوست من در نگاه جهانی مسئله خرید فروش دامنه وجود داره در ایران همینطور دامنه هایی هستند که واقعا ارزش و اعتبار میارن برای یک سایت
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 16:42
سلام دوستان
قیمت این دامین ها چنده؟
ir-mci.ir مناسب برای فروشگاه کارت شارژ
invalid.ir به معنای غیرمجاز و نامعتبر
hwy.ir مخفف بزرگراه (highway)
ycs.ir
-
-
April 19th, 2013, 00:50
عضو جدید
سلام دوستان
دو تا دامین زیر جهت مزایده به بالاترین پیشنهاد و فروش ارایه میشود :
visacard.biz
ویژه سایت های فروش ویزا و مستر و اکانت ها و پول های الکترونیکی و ...
v p net.biz
خلاصه virtual privet network
ویژه سایت های شبکه و اینترنت و ...
با تشکر
-
-
April 20th, 2013, 03:22
عضو انجمن
دوستان
لطفا قيمت
ميخوام فروشش كنم