به آقای پارسیان 24 ساعت وقت میدم که مدارک رو ارائه بدهند در غیر اینصورت ما دست به کار خواهیم شد.
دوستان از روش های زیادی مانند شکایت، با زبان خوش، ... استفاده کردند نتیجه نداد. دیگه باید نتیجه معلوم بشه
به آقای پارسیان 24 ساعت وقت میدم که مدارک رو ارائه بدهند در غیر اینصورت ما دست به کار خواهیم شد.
دوستان از روش های زیادی مانند شکایت، با زبان خوش، ... استفاده کردند نتیجه نداد. دیگه باید نتیجه معلوم بشه
ای وای
چخبره تو این انجمن این تاپیک هر چند دقیقه میاد بالا تمومم نمیشه تازه یکی دیگه هم الان دیدم :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/37334/index5.html
واقعا چی میشه گفت ؟
فقط متاسفم واقعا متاسفم ...
این تابستونا همیشه دردسر ساز بوده مخصوصا امسال ...
بازم با اینکه میدونم مشکلتون حل شدنش 10 به 90 هست ولی امیدوارم اون 10 درصده به 100 درصد تبدیل شه
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
من موندم این کلمه تابستون چه ربطی به اینجا داره؟مبین پارسیان که تابستون اینجا نیومده.الان بحث سر چیز دیگری هست.
--------------------------
خسته شدم به خدا
الان 3هفته هست من منتظرم اقای پارسیان بیاد یک سرور جدید بده یا پولم رو پس بده
هی امروز فردا کردند .دو روز بعد اومدن میگن پول ما تموم شده.برید از...بگیرید
الان یکی از وی پی اس ها پینگ نداره.مشتری اومده میگه
حالا بقیه سرور ها معلوم نیست
موندم چی کنم
دسترسی نداریم بک اپ بگیریم.هیچی نداریم
غیر فعال کردن قسمت فروش چیزی رو ثابت نمیکنه . ولی الافی و کتمان حقیقت دردسر ساز شده است . متاسفانه کل دنیا نیاز به مختار شماره 2 دارد تا کسانی که حق رو ناحق میکند سر از تن جدا کند کسی با پول کسی خوردن به جای نرسیده نامشخص نکردن تکلیف ملت هم فرقی با خوردن پول ندارد . تاپیک را به سمت منفی نکشید . هک و تهمت به آقای x و به خانوادش و برملا کردن حقایقت آتش دوستان و مشتریان زخم خورده را تشدید میکنید و چون دستشان کوتاه هست باید حرص بخورند و..
کسی بیاد بگه هک کردن بده .. که خودش سابقه نداشته باشه با کیلاگر بیاد تو سیستم یکی ؛ 3تا هارد از دو سرور یکیو پاک کنه !!!! @vp_server
دلتون خوشه ها
این تاپیکم به تاپیکهای زیر خاکی میپیونده نه کسی شکایت میکنه نه کسی حقشو میگیره نمونه های زیادی قبلا بودن
آقای حمید عسگری ( جاست سرور )
دکتر وی پی اس
خانی پور ( ابیت هاست ) لعنه الله علیه
و ...
نه کسی شکایت کرد نه کسی پولشو پس گرفت ، اگه میخواستید شکایت کنید الان 10 روز منتظر این نوجوون نمیموندید خودتون رو گول نمیزدید .
دیتای شما پرید ، پول شما پرید ، اعتبار شما پرید .... نشستید از صبح تا شب این تاپیک رو اپ میکنید متاسفانه به جایی نمیرسید اون آقا هم خدا میدونه الان کجاست ، احتمال زیاد با شورلتش توی بیابونای مکزیکو داره بنزین میسوزونه![]()
بنده که با اکثر فروشنده های این انجمن همکاری داشتم و دارم خداروشکر هیچوقت طرف این آقا نرفتم چون شخصیت درست حسابی نداشت ولی وقتی این تاپیک که دنبال میکردیم واقعا تاسف میخوردم و متعجب میشدم برای بعضی از این دوستان که انسانهای درستی هستن ولی با این اقا کار کردن و حالا هم ضربه شو خوردن .
امیدوارم از این به بعد از تجارب دیگران استفاده کنیم و خودمون اینقد دنبال تجربه کردن نباشیم.
موف و پیروز باشد
ویرایش توسط 0060 : September 19th, 2012 در ساعت 23:34
شخصیت که قربونش بره نمیدونست چی هست. هر موقع سرویس قطع بود جواب نمیداد هر موقع وصل می شد میگفت اصلا کی قطع بوده . کلا طرز حرفش همیشه طلبکار بود از مشتری.
یک بنده خدایی هاست مار و انتقال داد به این در عرض یک ماه 10-15 روز قطعی داشتیم. بیخیال پول شدم رفتم رو هاست دیگه. که واقعا از این کارم خوشحال که اطاعاتم از دست نرفت.
دوستان به خدا داریم مشکل رو حل میکنیم! تو رو خدا صبر کنید ما مشکل رو حل کنیم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)