من نویسنده اش نیستم
دوستم نویسندش هست- من پنلش را بهتون میدم(psms1.ir)
اسکریپت های دیگه ای هست ولی متاسفانه قیمتاشون همه بالاست
اگه سرچ بزنید متوجه میشید
دوباره شما به مشتریانش نگاه کنید
همه چند سال هست که دارن فعالیت میکنندو مشکل امنیتی برای هیچکدومشون پیش نیومد
و اینه که خیلی مهم هست
با سلام خدمت دوستان عزیز
داشتم مطالبتون رو میخوندم تا رسیدم به این مطلب که هکر اتک زده به اسکریپتهای بعضی از دوستان
اولا که به چه دلیلی به این اسکریپت که فری هست اعتماد کردین از لحاظ امنیتی؟ یکی دلیل بیاره ...
دوما تا اونجایی که من اطلاع دارم متن باز هم هست ...
خودم در مورد تمام اسکریپتها تحقیق زیادی انجام دادم . و بین اسکریپتها اسکریپت آقای کریم آبادی رو انتخاب کردم.
واقعا اسکریپت خوب و تا الان بدون باگ هست. خودم دارم ازش استفاده میکنم.
دوستان در مورد این هکر ناشی که زحمت دادن به خودشون به یه اسکریپت فری و باگ دار اتک دادن و سرمایه دوستان رو بلعیدند،باید بگم که ایشون از تهران هستند و خودتون مشخصات این *** رو مشاهده کنید.
General IP Information
Geolocation Information
IP: 188.245.45.139 Decimal: 3170184587 Hostname: 188.245.45.139 ISP: Pars Online Organization: Dynamic-Pool-PRN Services: None detected Type: Broadband Assignment: Static IP Blacklist:
Country: Iran, Islamic Republic of State/Region: Tehran City: Pars Latitude: 35.7355 (35° 44′ 7.80″ N) Longitude: 51.5291 (51° 31′ 44.76″ E)
طبق جستجوها و اطلاعاتی که من از این آی پی هکر کوچولو مون بدست آوردم منزل ایشون یا اون سیستمی که ایشون ازش استفاده کرده، آدرسش بین خیابان فرجام و خیابان ححر بن عدی. چند تا عکس میزارم ببینید .
address 1.JPGaddress 2.JPGaddress 3.JPG
دوستانی که در حال فروش پین شارژ هستند حتما تعداد کمتری رو توی اسکریپتشون بزارند. ولی مداوم باید آپ دیت کنند تا اگه اتکی داده شد سرمایه زیادی از دست ندهند.
برای فروش عمده به هیچ عنوان تعداد بالا نزارید و توی سایتتون قید کنید برای خرید عمده با مدیر فروشگاه هماهنگ کنید و از طریق ایمیل پینها رو ارسال کنید.
موفق باشید.
ویرایش توسط hosseiin : January 10th, 2013 در ساعت 14:47
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبتون
متاسفانه اسکریپت نامبرده باگ زیاد داره
وفکر نکنم بشه ازش استفاده کرد با این وضع
**همین اسکریپتی را که شما در بالا فرمودید(اسکریپت آقای کریمزاده) را می توانم با قیمت 90 هزار با یه پنل اس ام اس به هریک از دوستان که تمایل دارند بدم***
کسی از اقای پاک زاد خبری نداره بند خدا خیلی زحمت کشید ولی داره اسکریپ درست می کنم بازم من ازشون تشکر می کنم لطف می کنه اسکریپ بی نقصش باز در اختیارمون بذار
با سلام خدمت دوستان
سایت منم هک شد
توصیه میکنم بهیجوجه تا آماده شدن اسکریپتی مطمئن از این اسکریپت استفاده نکنید
من تمام نکات ایمنی رو رعایت کرده بودم
1- دایرکتوری مدیریت رو از حالت پیش فرض تغییر داده بودم
2-بخش ثبت نام و ورود به سایت رو حذف کرده بودم
ولی با این حال تعداد زیادی از کارتهام رو بردن
یک سوال: چطور میشه به پلیس فتا شکایت کرد؟
از وب سرویس فروش شارژ استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید !
سلام دوست عزیز
با مراجعه به آدرس زیر در قسمت اطلاع رسانی شکایت خودتون رو مطرح کنید
پلیـــس فتــــــا
با سلام
دوستان عزیز اومدم بگم این هکر کوچولومون اومد به منم سر زد .
خواست شارژ ب***ه ولی خورد به بن بست ... شماره همراهش رو توی یکی از خریدها کامل نوشته .. ویکی دیگه رو 4 رغمی نوشته که چزت و پرت زده
از قدیم گفتن حاجی هر مسجدی جای ... نیست .
این Hacker کوچولو فکر کرده میتونه با مرورگر کرومش و با ترفندی که از شما شارژ ***یده از منم ب***ه .. لول
آی پی و مشخصاتی که توی پست قبلی دادم با آی پی که از من خرید کرده یکی هست .
دوستان مواظب باشید .
موفق باشید
ویرایش توسط hosseiin : January 17th, 2013 در ساعت 10:48
بهتر نیست این هکر به پلیس فتا معرفی کنید. تا حالی بهش بدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)