صفحه 52 از 59 نخستنخست ... 242484950515253545556 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    121 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط 7moon نمایش پست ها
    سلام.
    متاسفانه 3-4 روزی میشه منم مشکل کندی رو داشتم بطوری که پینگ خیلی شدید داشتم، گفتم شاید مشکل از اینترنت منمِ، ولی دیدم نه ! سرور خاموش شد، بعد از تیکت به من هم گفتن که عزیزم داریم انتقال میدیم تا آخر شب برطرف میشه. که الآن متوجه شدم سرور هم سرور من خاموشِ هم دوستان.

در مورد شریف بودن هم، حامد خان هم شریف بودن یهو مشتری ها رو کردن کالا ! و فروختن به یکی دیگه. من نمی خوام توهینی به کسی بکنم اما این کار اصلاً خوب نبود. با نباید به عهده می گرفتی یا اگه گرفتی باید رسیدگی کنی. این آقای عبید یا viasky هم اگر مثل حامد خان بکنن خب یعنی واقعاً برای این انجمن متاسف هستم هم انجمن هم مدیرانش !

یاهو آیدی ایشون iranxt هستش و ایشون ظاهراً یه پروفایل هم براش ساخته ! نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و توی تاپیک خودش از خودش تشکر کرده ! http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/#post902144 ایشون توی سایتشون توی آخرین اخبار اعلام کردن:

شما 15 میلیون تومان سرور خریداری کردید!؟ بابا ایول دارید ! فکر نمی کنید مبلغش یکم زیاده؟

و دوستان منتظر هستن تا جناب آقای عبید جواب قانع کننده ای برای این کارها بدهند.

قابل توجه آقایون مدیران:
    نمایش مشخصات: Vi4Sky - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.

ارادتمند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط adenaweb نمایش پست ها
    دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.

ارادتمند
    من کاری به شما ندارم، شما دفاع کردید ازشون ! منم گفتم که بدونید.
    دوست عزیز سوء تفاهم نشه، اما شریف بودن به اینکه سرور رو در عرض 30 دقیقه تحویل بدن، جواب دادن با کلمات ادبی توی پشتیبانی و... نیست و نخواهد بود.

خلاصه حرف های شما متین هست.

3. تعداد تشکر ها از 7moon به دلیل پست مفید

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

اون موقع که می گم هر جفتشون کلاهبردار هستند باور نمی کنید... بازم برید سرویس ارزون بخرید اصلا به من چه...

5. تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

http://s5.picofile.com/file/81059876..._27_190137.png

قضیه اگر جدی باشه بنده براشون آرزوی بهبودی دارم .
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    19 پست

خوب خدارو شکر مشکل ما برطرف شد و سرورم از کلون اومد رو ویاسکی و روشن شد !
    در ضمن بنده از این به بعد خیلی جدی پیگیر مسائل هستم و از این به بعد هر مشکلی قراره پیش بیاد 1 هفته قبلش مسئولین موظف هستند اعلام کنند !
    چون واقعا این ماه به نحوی ماهه بازیچه گرفتن نه تنها بنده بلکه تمام کاربران بود !

و یک جمله از ناپلوئون بناپارت میگم که امیدوارم همیشه همه ی ما به اون عمل کنیم : ( مرا به یک حقیقت تلخ بیاراز اما هرگز با یک دروغ شیرین خوشحالم مکن )

از مسئولین تقاضا دارم دیگه دروغ نگن و همیشه با حقیقت جلو برن !

یا علی ...

8. تعداد تشکر ها ازramtin895 به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

سلام سالاران گرامی من احسان علوی هستم مدتی در خدمت شما هستم البته از قبل هم در واحد پشتیبانی فعالیت میکردم
    الان هر عزیزی که مشکل داشته باشه به راحتی حل میشه چون موضعیت سرور کامل رو به راه شده و از اون بابت دیگه مشکلی نداره
    آقای عبید برای مدتی نیستن ولی واحد فنی به شکل خودش با پرجاست و من هم سعی میکنم برای پشتیبانی به انجمن سر بزنم
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    http://s5.picofile.com/file/81059876..._27_190137.png

قضیه اگر جدی باشه بنده براشون آرزوی بهبودی دارم .
    امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن، اما دلیل بر این نمی شه که سرورها خاموش بشه ! -

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    سلام سالاران گرامی من احسان علوی هستم مدتی در خدمت شما هستم البته از قبل هم در واحد پشتیبانی فعالیت میکردم
    الان هر عزیزی که مشکل داشته باشه به راحتی حل میشه چون موضعیت سرور کامل رو به راه شده و از اون بابت دیگه مشکلی نداره
    آقای عبید برای مدتی نیستن ولی واحد فنی به شکل خودش با پرجاست و من هم سعی میکنم برای پشتیبانی به انجمن سر بزنم
    سلام، جناب علوی شما برای پشتیبانی باید به تیکت ها رسیدگی کنید و در کنارش سر زدن به انجمن ;-)

11. تعداد تشکر ها از 7moon به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 7moon نمایش پست ها
    امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن، اما دلیل بر این نمی شه که سرورها خاموش بشه ! -

سلام، جناب علوی شما برای پشتیبانی باید به تیکت ها رسیدگی کنید و در کنارش سر زدن به انجمن ;-)
    چشم
    شما سرور مجازی داشتید که منتقل شده؟
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    19 پست

این آقای عبید کلا عادت داره هر سری اسمشو تغیر میده باور نکنین

14. تعداد تشکر ها ازramtin895 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

آقایون *** نمیخوایین پول مردومو پس بدین حروم خوری عادت بعضی از آقایون شده

صفحه 52 از 59 نخستنخست ... 242484950515253545556 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)