پرداخت 327 یورویی بنده بدون مشکل و با سرعت توسط آقای بیگی انجام شد.
با سپاس
پرداخت 327 یورویی بنده بدون مشکل و با سرعت توسط آقای بیگی انجام شد.
با سپاس
پرداخت 50 یورویی برای خرید نرم افزار با حفظ امانت سریعا پرداخت شد / ممنون از اقای بیگی
امکان شارژ webmoney هستش؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام
من میخوام پرداختی با وب مانی بین 1000تا 2000دلار انجام بدم . لطفا قیمت بدید . تشکر
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
واریز 200 دلار پی پال به حساب بنده سریع انجام دادند توسط آقای روزبه آقابیگی هریس
تایید می شوند.
با تشکر
مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.
سلام
آقای روزبه بیگی برای بنده مبلغ 1500 دلار رو با نرخ (1875) تومان با وب مانی در روز پنجشنبه پرداخت کردن ! (( البته تخفیف ندادنا=p~))
ولی خدایش یه بار تو وب پرداخت مزه دلم داد ! من یه بار پیام دادم ! خودشون تماس گرفتن ! پول رو به حسابشون ریختم و از ساعت 1 ظهر پیگیر بودن تا 10 شب ! خداییش حالا که میبینم نرخ 1865 هست اصلا عین خیالم نیست ! چون همه چی درست انجام شد و ایشون واقعا زحمت کشیدن
این پست بخاطر تشکر از ایشون زدم و جنبه تبلیغات برای ایشون نداره ! چون اولین باره باهاش کار کردم و .... ! و هر کی کار کنه پشیمون نمیشه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)