فروش تموم شده
فروش تموم شده
ویرایش توسط PENOIL : April 11th, 2012 در ساعت 00:53
واقعاً حسابت ۳۵۰۰ تومنه ؟ من فکر کردم واسه ۲۰۰-۳۰۰ تومن داری کل کل میکنی ،بابا تو دیگه کی هستی ،دامت گرم بابا .به قول fathipours1
شماره حساب بده بریزیم بابا
عزیزان منظور 3500 تومن نیست
نمیدانم چطور به خودتان میگید مسلمان چطور ایمان دارید قیامت هستش و ...
حق ناس یک ریال هم باید پرداخت کنی منظور از این پولها نیست ولی کلا این بحث من این است حق ناس فراموش کردید
باران از قطره ها به وجود امده و سیلاب میشه
حق ناس مردم از ریال به تومن و به ... میکشه
من هم فقط حق خودم خواستم چیزی بدی نگفتم و حرف بدی نزدم
من به هر مشتری سه روز اضافه کردم به دلیل همین قطعی که از جانب یک نفر کم کار به وجود امده
و سه روز نه پشت من خم کرده نه من بیچاره کرده نه چیزی .. حال این اقا شایان که ادعا داره خسارت میده
بهش گفتم این 3500 به روز تبدیل کن مثلا بگو یک روز بهت میدم
من از حق خودم دفاع میکنم نه از پول ..
اقا شایان اومده نوشته جبران خسارت میکنیم .. بله بفرما جبران خسارت .. ولی چرا خسارت به دلخواه شما .. شاید دیگه من نخوام و یا کسی دیگه نخواد با شما کار کنه .. حق این چطور بهش میدی ..
دو راه بیشتر نداره یا روز اضافه کنی به سرور یا پول برگشت بزنی به حسابش
کسی نگفته من صد در صد خسارت میخوام خودشان گفتند و خودشان دین مردم به گرد خودشان انداختن حال باید دل مردم بدست بیاره نه
تمام حرفش پول پس نمیدیم .. همینه که هست . برو شکایت و از این حرفا
فردا کل این بحث ها فراموش میشه با یک خوابیدن ولی حق ناس نزد الله متعال فراموش نمیشه
خدا رو از یاد بردید به پول چسپیدید .. اخرین کلام من خدا رو بیاد بیاورید .. بر چه دینی هستید (اسلام)
شما که پیرو دین هستی چرا چیز پی ان میفروشی ؟ نمیگی طرف میره تو سایت بد بد نگاه میکنه گناهش میوفته گردن تو ؟
یا اون کسی که که میره فیس بوک عکس لختیشو میزاره پای تو گیرا! روز قیامت داغت میکنند ها! انقدر فکر پول نباش فکر قیامتت باش!!! چون تو راهو واسش باز کردی
انقدر الله الله میکنی پرونده خودتم روی خوبی نداره!!!
من هم گفتم خسارت میدم و دارم میدم
شارژ ماه بعدتون رو کم کردم کم کاریه؟ وی پی اس به این ارزونیمیدم دارم به ملت کمک میکنم کم کاریه؟ سود کمتر میکنم تا مردم قدرت خرید بیشتری داشته باشند کمکاریه؟
باز هم میگم چند ماه قبل گفتم شارژ نکن چرا کردی؟ جان مادرت جواب این سوال منو بده
در ضمن مردم خودشون قدرت فکر کردن دارند و قدرت گرفتن حقشون رو دارند شما نیاز نیست به فکر حق الناس باشی به قول خودت! فعلا گیریم خودتو از آب بکش بیرون که روز قیامت پات گیره :-))
نه اون کسی که ازش سرور میگیرم بهم خسارت داده نه کسه دیگه
دارم از جیب خودم میدم
بابا بکش بیرون خواهشا دیگه ،گفت بهت میدم حالا خودت نخواستی مشکل از خودته ،اگر ایشون نمیتونه تعیین کنه چطوری خسارت بده پس شمام نمیتونی ،پس تعیین تکلیف نکن ،شمام نمیخواد حقو ناسو به کسی یاد بدی،همه بلدن
با اینکه خیلی از دوستان تو این قضیه متضرر شدن از جمله خودم اما با صحب های شایان کاملا موافقم
آخه من نمیدونم چرا وقتی کم میاریم پای خدا و پیغمبرو وسط میکشیم؟
متاسفم برای کسایی که هنوط میخوان از احساسات و عقاید مردم سوء استفاده کنن و نظر بقیه رو به خودشون جلب کنن در حالی که دوره این حرفا دیگه گذشته و هم سن و سالای من و شمائی که اینجا جمعیم دیگه با این صحبتا خام نمیشیم
جسارتا از طرف جمع میگم حاضریم همون 3500ی که به اعتبار همه مون اضافه شده از شایان بخوایم بده به شما و به شخصه حاضرم هر مبلغی که شما مدعی هستی خسارت دیدی رو برات کارت به کارت کنم اما دیگه حرف از خدا و پیغمبر نزنی. بسه دیگه خسته شدیم از این ریاکاریا
آقا شایان شما برا سرور انگلیس پیشنهاد دادی اون 10 روز باقیمونده رو حساب کنی و ازم شماره کارت خواستی. منم دیدم آدم با مرامی هستی گفتم فدای سرت. از سرویست راضی بودم.
شما که اینقدر به مشتریهات اهمیت میدی حالا این دوستمون نمیخواد تمدید کنه، یه شماره میگرفتی ازش و تمام. اینترنتی هم که واریز کنی 5 دقیقه بیشتر وقت نمیگرفت.
سرویس هات خیلی هم خوبه، قیمت هات هم عالیه ، مشتری مدار هم هستی، مثل خیلی ها نیستی که قدم از قدم که بر میدارند پول میخواند. من به شخصه تعجب کردم که کار به اینجا رسید با این دوستمون.
بی زحمت پس شماره کارت میدم ۳۰۰۰ میلیارد تومن مارو برامون بفرستین
اگر هرکس دیگه به جزء این آقا بود پولشو میدادم
ولی من چند ماه پیش گفتم دیگه بهش نمیتونم سرویس بدم بدلیل بحثی که باهاش داشتم
ولی این آقا شارژ کرد میخوام بدونم چرا وقتی گفتم سرورو شارژ نکن شارژ کرده؟ این طرف میدونسته که سرویس های من مناسبش نیست چرا دوباره تمدید کرده؟
من چون از قبل بهش گفته بودم و خودش با اختیار خودش دوباه شارژ کرده زیر بار هیچ چیزی نمیرم
ممنون از شما حاج امید
خب چیز پی ان هم مثل چاقو هستش یکی مثبت استفاده می کنه یکی هم میره آدم می کشهناراحت نشی شایان جان:X:*
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)