-
November 23rd, 2011, 16:47
سرور مجازی آلمان - رم 512 فقط 7000 تومان ( Hetzner )
ویرایش توسط PENOIL : April 11th, 2012 در ساعت 00:53
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2011 16:47
# ADS
-
March 29th, 2012, 00:33
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی آلمان - رم 512 فقط 7000 تومان ( Hetzner )
دوستان من هنوز نشده از ایشون وی پی اس بخرم ولی بزودی میخرم و هیچ نسبتی هم با ایشون ندارم ولی واقعا حال کردم باهاشون...همین که خسارت میدن برین حالشا ببرین
واقعا زشته
همچین وی پی اسی را تو کل نت نمیتونید پیدا کنید با این قیمت
اخه یازده تومن واسه یه وی پی اس رم 512 و 60 گیگ هارد چییییه؟؟
اونوقت که استفاده میکردین و حالشا میبردین یادتون رفته....
این قیمت کم حرفی نیییست
میهن وب هاست با اون همه کاربر مدتی پیش همین مشکل پیش اومد واسش...نه خسارت داد نه چیییزی
زشته واقعا
-
-
March 29th, 2012, 01:04
دو سه نفر جمع شدن یکی میگه قیمت هیچی نیست یکی میگه ازش میخرم
عزیز هیچ ارزانی بی دلیل نیست
پورت 100 مگ به قول خودش (شایان ) میگم به سی نفر داده
و دانلود سرور از سه مگ بالاتر نمیره
ولی یک سایتی داره بهت میده از کل اینترنت همون سایت شتاب دهنده قبول داره
دوما دو روز قطعی داشته همه ضرر کردن نه فقط این اقا همه ضرر دیدن به خاطر اشتباه این افراد
..سوما چه نوع خسارتی به طرف میده .. اجبارا باید ازش وی پی اس بگیری تا خسارتت جبران بشه اخر حقه بازی و کلک هستش
نوشته 3500 به من بدهکار است حال میگم روز اضافه کن میگه نمیشه میگم پول واریز کن باز نمیشه
یک راه که خود حقه بازش پیش رو مردم بیچاره گذاشته این هستش که اجبارا باید سرور خرید کنی و به جای سرور که یک روز 7000 بود بعد شد 11000 حال یازده هزار سه و پنصد نمیدی یعنی صد در صد باید خرید کنی تا خسارت جبران بشه
میگن چوب خدا صدا نداره انشالله از یک جای بخوری که هیچ وقت سر مردم کلاه نزاری و به زور سرور نفروشی
-
تعداد تشکر ها از pishva_ghazi به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 01:08

نوشته اصلی توسط
firenetg
هیشکی نبود به من کمک کنه؟
قبل از قعطی سرورا یه سوال پرسیدم
یک اینکه از این 7 تومنی ها دیگه نیست من تازه کارم میخوام با وردپرس کار کنم اگه میشه یکی از اونا به من بدین ممنون میشم.
دو اینکه میشه با اینا 1 یا 2 هزارتا ایمیل روزی فرستاد؟
آخریشم این که میتونم لیچر برا کارا خودم روش نصب کنم؟ زیاد نیاز ندارم 500 600 تا در روز.
سلام
متاسفانه امکان ارسال ایمیل انبوه نیست با این سرورها
-
-
March 29th, 2012, 01:11

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
دوما دو روز قطعی داشته همه ضرر کردن نه فقط این اقا همه ضرر دیدن به خاطر اشتباه این افراد
..سوما چه نوع خسارتی به طرف میده .. اجبارا باید ازش وی پی اس بگیری تا خسارتت جبران بشه اخر حقه بازی و کلک هستش
نوشته 3500 به من بدهکار است حال میگم روز اضافه کن میگه نمیشه میگم پول واریز کن باز نمیشه
یک راه که خود حقه بازش پیش رو مردم بیچاره گذاشته این هستش که اجبارا باید سرور خرید کنی و به جای سرور که یک روز 7000 بود بعد شد 11000 حال یازده هزار سه و پنصد نمیدی یعنی صد در صد باید خرید کنی تا خسارت جبران بشه
میگن چوب خدا صدا نداره انشالله از یک جای بخوری که هیچ وقت سر مردم کلاه نزاری و به زور سرور نفروشی
دوست عزیز حساب شما چقدر هستش ؟
-
-
March 29th, 2012, 01:15

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
1- من چند ماه پیش بهتون گفتم سرور رو شارژ نکنید چرا شارژ کردید؟ میشه بگید؟
2- اون از 7000 تومان شد به 11000 تومان بدلیل گران شدند نرخ ارز بود
3- شما وقتی نون گرون شد به دولت اعتراضی کردی ؟ اینم مثل همونه! برو به کسی که ارز رو گرون کرده بگو برگردونه به حالت قبلی منم قیمتو بیارم پایین اصلا جرات داری پیش اون شکایت کنی؟
4- هنوزم جایی وی پی اس رم 512 ماهی 11000 تومان نمیده
5- هنوزم میگم برو شکایت کن چرا نمیکنی؟
-
-
March 29th, 2012, 01:15
دوستان من این تایپیک رو از اول پیگیری میکردم و کاملا حق رو به آقا شایان میدم و قطعی دو روزه و ناخواسته سرورشون در مقابل این پشتیبانی و پاسخگویی عالی قابل بخششه ایشون جواب همه رو با حوصله دادن و همینطور حتی مشکلات قطعی رو هم صادقانه با ما در میون گذاشتن در صورتی که از اعتبارشون کم میشه ولی باز بعضی دوستان بی مهری میکنن و ناجوانمردانه برخورد میکنن کسانی هم که خیلی کار کردن میدونن که حتی شرکت های بزرگ هم خیلی زمان ها میشه که قطعی دارن و بروی خودشونن هم نمیارنو نمونش همون میهن وب هاستی که دوستمون گفتنه که چند روزی قطع بود و قطعیش همه رو شاکی کرد .
-
-
March 29th, 2012, 01:26
-
-
March 29th, 2012, 01:32

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
این چرا همش مثل بچه ها میگه برو شکایت کن

اخه بچه نه نه کی میری دنبال تو حقه باز .. از خدا و قیامت ترسی نداری .. برم شکایت کنم چی بشه .. همون بهتره اون دنیا جواب یکی مثل منو بدی بای تا قیامت
باشه من بچه ننه
اصلا تو برنده
باشه بزار به قول خودت روز قیامت
اگر یکم جرات داشتی شکایت میکردی :-))
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
راستی جواب سوال هامو ندادیا؟ ترسیدی عزیزم؟ یا جواب نداری بدی؟
-
-
March 29th, 2012, 01:41
-
-
March 29th, 2012, 01:52
عضو جدید
شایان جان از شما بعیده پا به پای یه کاریر نوفکر و مبتدی تو تاپیکت جرو بحث کنی !
یارو چیز پی ان میفروشه بعد اون دنیا اون دنیا میکنه
جناب pishva_ghazi شما شماره کارتتو بده من 3500 رو میریزم واست ، اون دنیا هم برو باز یقه شایانو بگیر
من نه داداش شایانم نه دوست چند سالش ، اما همین که سرویسی رو که جاهای دیگه باید بخرم 250 هزار تومان رو بهم 170 میده واسم خیلیه
این 3500 تومن صدقه کار خودمو شایان میکنم .
شماره کارتتو بده
-
تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید