دوستان اندکی صبر
سحر نزدیک هست
منتظر خبر های خوب آرات وب باشید
قصد تبلیغ نداریم
ولی برای این موضوع برنامه خوبی داریم آماده میکنیم
بزودی اعلام میشه
با تشکر
امیر رباط
گروه فناوری اطلاعات آرات --- ARAT Information Technology Group
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
ببینید تمامی پشتیبانی با و سایر قضایا با آنهاست در صورتی که خواستید شماره کارت را بهتون میدم شما واریز می کنید بعد از واریز تمامی اطلاعات شما به ایمیل شما ارسال میشه
کسی نخواست؟ من واقعاً متعجبم جاهای دیگه با قیمت های بالا هاست می فروشند و همه چیشون هم پایینه همه هم استقبال می کنند حالا ما با کیفیت می خواهیم بفروشیم کسی استقبال نمی کنه
کدوم کیفیت؟ مگر شما فروشنده ای یا سرور مال شماست؟ شما داری این وسط حق دلالی در میاری عزیز..خودتون نه هاستینگ دارید نه سایتی نه هیچی دیگه.. افتادی وسط میگید پول بریزید به حساب ما 5 تومان پولی نیست و.. مردم مگر مریضن به حساب شما پول بریزن؟ واسه چی 5 تومان پولی نیست؟ من بهت شماره حساب میدم همین الان 5 هزار تومان بریز به حسابم بهت ریسلر ایران بدم چطوره؟ خوشت نیومد چیزی از دست ندادی که فقط 5 تومانه!! حاضری شما؟
یعنی چی؟ چی داری میگی؟ ما فعلاً سایت نداریم دوست عزیز درست صحبت کن چرا اینقدر تند میری دلال چیه؟ گفتم کارت راه بیفته وگرنه من 1 قرون هم روش نمیکشم بیا این آدرس سایت: shatelhost.com
خواستم ببینم چی کار می دونم کسی این کارو نمی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو نگاه کن خجالت بکش
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
احساس می کنم تاپیک استاتر شد
تاپیک فروش
خخخ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)