Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
هیچ ربطی نداره دوست عزیز کامپیتر یک چیز تجربی هست و هر کسی میتونه توش تخصص پیدا کنه
من دیدم کسی رو که رشته تحصیلیش نر افزار بوده
بهش بگو برو برام یک چیزی دانلود کن میگه نمیتونم!
این حرف زمانی هست که توی ایران رشته جدا برای این کار باشه اون موقعه حرف شما درسته عزیز
میاد میگید من تخصصم هاستینگ هست مجازی ساز هست
ما توی این کار داریم کسایی که واقعا حرفه ای هستند یعنی همشون کامپوتر خوندن؟
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
رشته تحصیلی کامپیوتر یعنی پاس کردن چند تا کتاب قدیمی اونم به زور هست
بنده لیسانس کامپیوتر رو گرفتم تنها چیزی که به دردم خورده همون داس خودمونه که تو مدرسه یاد دادند وقی کسی میگه من خودم لیسانس کامپیوترم حالیمه دلم میخواد از پنجره بندازمش پایین !!!
بنده بعد از 8 سال کار کردن تجربی بصورت تخصصی و حرفه ای نه تعویض ویندوز و سخت افزار !!! تو زمینه نرم افزار سخت افزار و شبکه فهمیدم که لیسانس کامپیوتر به درد لای جرز نمیخوره البته همه رشته ها تو ایران همینن !!!
مدرک دانشگاهی هیچ ارزشی نداره کسی که میاد تو این کار باید علم این کار رو داشته باشه نه لیسانس کامپیوتر
رشته تحصیلی کامپیوتر یعنی پاس کردن چند تا کتاب قدیمی اونم به زور هست
بنده لیسانس کامپیوتر رو گرفتم تنها چیزی که به دردم خورده همون داس خودمونه که تو مدرسه یاد دادند وقی کسی میگه من خودم لیسانس کامپیوترم حالیمه دلم میخواد از پنجره بندازمش پایین !!!
بنده بعد از 8 سال کار کردن تجربی بصورت تخصصی و حرفه ای نه تعویض ویندوز و سخت افزار !!! تو زمینه نرم افزار سخت افزار و شبکه فهمیدم که لیسانس کامپیوتر به درد لای جرز نمیخوره البته همه رشته ها تو ایران همینن !!!
مدرک دانشگاهی هیچ ارزشی نداره کسی که میاد تو این کار باید علم این کار رو داشته باشه نه لیسانس کامپیوتر
من از همه معذرت می خوام وقعا اصلا قصد جسارت ندارم و اکثر دوستان من و میشناسن
ولی عزیزم بله مهندسی که میره لیسانس یا مهندسی و از دانشگاه آزاد - پیام نور - علمی کاربردی... فلان شهرستان که اسمش ما اصلا نشنیدم
با معدل 12 میگیره
مشخصه چکار میشه....
بنده راه دوری هم نیستم همین ایران قبل گوش شما
دانشگاه فردوسی مشهد - 60 ورودی بودیم با هم ورودی بهمن - 2سال بعد با وجود اینکه تعداد واحد های پاس شده به 45 تا هم نرسیده بود
به راحتی 30 نفر استخدام رسمی و اکثر اونایی هم که فعال بودن با معرفی دانشگاه به ارگان های خصوصی و نیم دولتی استخدام شدن
تعداد کمی قصد کارآفرینی دارن و تعدای هم همون اول اخراج شدن
خواهش میکنم واقع بین باشید
امکان نداره شما خوب درس بخونی و کار بلد باشی اما بی کار بمونی
یعنی مثلا شما یک متخصص باشی که با سادترین شکل لینوکس و کامل بلدی در محدوده شبکه ( فقــــــط لینوکس) معدل هم 16 هست
دوستان یعنی واقعا همچین فردی بی کار می مونه به نظر شما؟
شما بگید خواهشا
ممنون میشم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوست من
واقع بین یاشید
مهم نیست کار بلد باشید
مهم نیست تخصص داشته باشید
مهم نیست در بهترین دانشگاه تحصیل کرده باشید
و ...
مهم این است که شما
۱-عرضه کار کردن داشته باشید
۲-پارتی داشته باشید
بله کار هست! منکر این قضیه نیستم !
چندین ... سال پیش اداره برق یک شهرستان استخدامی داشت
مدرک لبسانس (!)
بعد از آمدن نتایج امتحان
به هر کدام از مهندسان مملکت یک دسته بیل دادند و گفتند زمین رو برای نصب دکل بکنید
شما حاضر به کندن هستید؟
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
خیلی ببخشید دوست عزیز اینقدر روک میگم این رشته توی ایران یعنی هیچ
چون نه حرفه درستی براش هست نه کار
شمام اگر از بهترین بودید جز افرادی بودید که توی رشته خودتون حرفه اون هست مشغول کار بودید
نه اینکه بگید فروش سرور مجازی میشه مربوط به رشته درسیتون
درسی شما میشه شبکه
میشه نرم افزار برنامه نویسی سخت افزار و ...
هاستینگ اصلا ربطی به تخصص شما در کامپیوتر اونم در دانشگاه نداره
شاید کمکی کنه اما 10%
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
دوست عزیز اصلا باهات موافق نیستم
بنده دانشجوی ارشد رشته برق مخابرات هستم و کامپیوتر و آی تی عشق اول بنده هست و کاملا با برنامه دارم کار میکنم
کی گفته باید حتما رشتت کامپیوتر باشه تا موفق باشی ؟! میخوای از همین انجمن تعداد زیادی رو بهت معرفی کنم که رشتشون چیز دیگه ای هست ولی در این وادی بسیار موفق هستند ؟
عرضه و پشتکار ربطی به سواد و رشته تحصیلی نداره ! اگه اینطور بود بیل گیتس اینقد موفق نبود
میخوای کسی رو بهت معرفی کنم که رشتش کامپیوترهست ولی شوته شوته
اون 75% که میگی هیچی بارشون نیست رو باهات موافقم و فقط 25% موفق هستن ولی نه به این معنا که اون 25 درصد افرادی هستن که رشتشون کامپیوتر هست
شما خودت حتما رشتت کامیوتر هست که اینو میگی ولی حاضرم شرط ببندم باهات که روز اول هیچی بلد نبودی
از قدیم گفتن خواستن توانستن است و هرکسی میتونه موفق بشه
در کل روز اول هیچکس دانشمند نیست و گذر زمان افراد کاربلد رو میسازه
کار ساماندهی هم اگه به جای خوبی برسه ارزشمند هست ولی اینطور که معلومه فقط میخوان مالیات بگیرن از فروشنده ها (یادتونه برای سهام عدالت چکار کردن و چطور آمار همه رو در آوردنو چطور دارن ازشون مالیات میگیرن الان!
ویرایش توسط da6276 : October 19th, 2013 در ساعت 05:33
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)