سلام دوستان ، با مشکل بسیار جدی برخوردیم
تصمیم گرفتیم اینترانت بگیریم و در کنارش اینترنت برای دانلود فایل که مختصر میگم براتون
مراحل اینترانت برای راه اندازی چند سرور رو پیش رفته بودیم اما به شرکتمون گیر دادن و گفتن حتما باید شرکتون ثبت شده باشه
شرکت ما در زمینه الکترونیک فعالیت میکنه و داریم اونو به یک شرکت کامپیوتر و شبکه تغییر می دیم
قراره اینترانت اختصاصی که بر روی dsl که همون سیم مسی خودمون هست با سرعت 2 مگابایت بدون هیچگونه نویزی که تضمین دادن در سر تا سر ایران پینگ زیر 90 و 100 هست رو قرار داد ببندیم با ای پی 3 ماهه
اینترنتی که اسیاتک گرفتیم پینگ بالای 100 و زیر 140 میده و کلا نمی ارزه ، از پونصد متر اونور تر که یک فروشگاه کامپیوتری بود دانلود انجام دادیم سرعت روی 89 کیلوبایت بسته شده بود
طبق بررسی ها فهمیدیم سرعت اپلودمون روی 1 مگابیت بسته شده
امروز هم با مخابرات جلسه غیر رسمی داشتیم و بهمون گفتن شرکت رو ثبت کنین ما اینترنتی که برای راه اندازی چند سرور نیاز دارین در اختیار شما قرار میدیم
البته اینترنت نمیگیریم ، اینترانت میگیریم و برای دانلود فایل از سایت های خارجی از یک سرویس دهنده برای اینترنت استفاده میکنیم
یعنی همون ادغام دو سرویس با میکروتیک
کسی هست این کار رو انجام بده؟ (با هزینه) شدنی هست که اینترنت در کنار اینترانت باشه اگه هست لطفا تماس بگیرین 09301386402
غصه سرمایه منو نخورین ، یک روتر برای DSL باید بخرم ، عنوان تاپیک نوشته مشاوره پس مشاوره بدین ، قصد کلو ندارم ، اگه دوست داشتم کلو میکردم دیوانه نیستم که انقدر پول خرج میکنم
دو ماهه پیگیر قضیه هستم و بالاخره با مخابرات به توافق رسیده بودم که شرکت برامون دردسر شد
اینترانت اختصاصی رو به هر کس نمیدن حتما باید فرد حقوقی باشه البته سرعت بالای 128 کیلوبایت
ویرایش توسط cityhost : October 20th, 2013 در ساعت 14:44
توی شهره ما آسیا تک یه سرویسی میده 4 مگ هست
با فیبر نوری خیلی خوب جواب میده.
پیشنهاد میکنم این اینترنت رو بگیرید .
هیوقتم قطی نداشته برا من
مشخصات سرور که همین الان هم دارم باهاش پست میذارم
CPU
intel Pentium G2020
Lvi bridge
core:2 threads:2
Core Speed : 2.90Ghz
cache : L3 Cache 3MByte
Ram
Apacer 4Gig DDR3
Bus 1333 mhz
HDD
WD 320Gig SAS
Main
Gigabyte H61M-S2PV
OS
Windows Server 2008R2 32bit
سرور دوم امروز بعد از ظهر 30 مهر 92 راه اندازی میشود
مشکل اساسی که داریم اینترنت هست ، تا سه روز دیگر به اینترانت 2 مگابایت share و تا یک الی دو ماه دیگر به اینترانت اختصاصی 2 مگابایت تغییر میدهیم انشاالله مشکل پینگ و سرعت دانلود نداریم
یکی از بهترین محصولات رو انتخاب کردیم ، گارانتی رم مادالعمر میباشد و از اون دسته از رم هایی است که پایداری بالایی دارد
یادتون هست یک نفر میخواسته دیتاسنتر مدرن بزنه؟ حالا ما میخوایم ی سرور روم معمولی بزنیم بعدش ارتقاش بدیم به سرور روم مدرن
ویرایش توسط cityhost : October 22nd, 2013 در ساعت 14:56
دوست عزیز مخابرات دیگر نمی تواند هیچ خدمات سرویس دهی اینترنتی ارائه بده چطور توافق کردید ؟
اگر مایل بودید می توانیم با قیمت مناسب راه اندازی کنیم ...
این فکر شما رو ما 3 سال پیش انجام دادیم تجربه کافی هم در این زمینه داریم میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید
09157222895 آقای رضا خانی
خدمات میزبانی وب ,طراحی حرفه ای وب سایت, راه اندازی شبکه ,انتقال تصویر...
بامجوز رسمی از سازمان تنظیم مقرارات رادیویی
تلفن دفتر : 05826231104 »پشتیبانی: 09309275941
فکر کنم منظور شما در مورد ارائه ندادن سرویس ، مشکل مخابرات با زیرساخت باشه
http://tci.ir/post/detail.aspx?mc=4&...&c=469&lang=Fa
مخابرات در حال حاظر آمادست که همچین سرویس رو به ما ارائه کنه
گفتن که شما شرکت رو به ثبت برسونین تا این سرویس رو در اختیارتون بذاریم
با شماره رضا خانی تماس گرفتم جواب نداد
در ضمن اولین سرور من تو ایران با همکاری عرفان کمالی از رضا خانی گرفتیم که سرور در شرکت شما نگه داری میشد
چند وقت پیش با رضا خانی در این مورد صحبت کردم
باتشکر
بله درسته
پیشنهاد من این هست اگر سرویس با کیفیت میخاهید سرویس دهنده اینترنت و. اینترانت از مخابرات تهیه نکنید فرض کنیم یک روز 10 روز یک ماه سرویس خوب باشه
اما قعطی ها و افت سرعت به همراه دارد .
امید وارم موفق باشید
خدمات میزبانی وب ,طراحی حرفه ای وب سایت, راه اندازی شبکه ,انتقال تصویر...
بامجوز رسمی از سازمان تنظیم مقرارات رادیویی
تلفن دفتر : 05826231104 »پشتیبانی: 09309275941
همه جا به این صورت نیست
اکثرا تو همین انجمن گفتن اسیاتک بدترین قطعی هارو داره
اما اینترنت شرکت ما از اسیاتک هست و چهار روزه روشنه بدون یک بار قطعی
به هیچ وجه قطع نشده
میگن مخابرات اصلا سرعتش خوب نیست و کیفیت نداره
من سه سال اینترنت مخابرات دارم ازش هم راضی ام
همه جا سرویس دهی به یک صورت نیست ، شرکت جایگاه اینترنت رو از مخابرات و یک شرکت دیگه که یادم نیست اینترنت تهیه میکنه
یک سرور روم که اونم یادم نیست از مخابرات و فیزیک نظری و زیرساخت اینترنت تهیه میکنه برای سرور ها
ما هم میخوایم از مخابرات اینترنت دریافت کنیم
حاجی کابل مسی دست کیه الان؟؟؟![]()
ویرایش توسط cityhost : October 22nd, 2013 در ساعت 15:55
نه فقط شرکت ثبت شده رسمی (بدون مسئولیت محدود) خواستند تا دلیلی باشه بر استفاده از اینترانت یا اینترنت اختصاصیبرای گرفتن پهنای باند اختصاصی به جز شرکا ثبت شده چیز دیگه ای هم خواستند؟
اینترنت 64 کیلوبایت 110 هزار تومن و اینترانت 64 کیلوبایت 21 هزار تومن
حجم های دیگه ضربدر قیمت 64 کیلو میشه و بهتون گفته میشه
اختصاصی هم کلا خط اختصاصیه هیچ Share توش وجود نداره
تا ماه آینده برای سرور 512 نامحدود در نظر گرفتیم تا شرکتمون روند ثبتش به پایان برسه
پینگ (افتضاح) البته نظر شخصیمه ، میانگین پینگ 126MS
آی پی : 79.127.97.148
فایل برای دانلود : http://city-server.org/test/acrobat9-5partdownload.zip
برای من که خونه نت نامحدود دارم از هر سایتی اخرش 60 کیلوبایت میده اینم همینطوره
یکی از دوستانم sajjad13and11 که فایروال DSST رو تاپیک کرده بود ماکزیمم سرعتش 12 بود ، دانلود از این فایل ماکزیمم سرعتش 16 بود
حالا نظر شما رو میخوام ، هر چند میدونم باید سرعتش پایین باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)