صفحه 5 از 19 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

خوب حالا می اومدیم فایل جای دیگه نبود ؟ چی می شد .

من سرور امریکا از شما گرفتم شما هم سرور امریکا ندارید الان حداقل بیایید بگید پول ها برگشت می زنم به حسابتون یک چیزی پول توی حساب کاربری به چه درد ما می خوره ؟

2. تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    خوب حالا می اومدیم فایل جای دیگه نبود ؟ چی می شد .

من سرور امریکا از شما گرفتم شما هم سرور امریکا ندارید الان حداقل بیایید بگید پول ها برگشت می زنم به حسابتون یک چیزی پول توی حساب کاربری به چه درد ما می خوره ؟
    سرور امریکا داریم دوست عزیز

اگر با برگشت هزینه راضی هستید تیکت بدید ۷۲ ساعته براتون برگشت داده میشه

4. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

ارش جان ۲۲ ماه هست مشتری من هستید :دی
    22 ماه پیش از تون سرویس گرفتم و چند ماهی تمدیدش کردم (4 یا 5 ماه) اون موقع هم کیفیتتون بهتر بود و هم برخورداتون حرفه ای تر.
    و بعد حدود یکسال ازتون سرویسی نداشتم و دو ماه پیش مجددا یک سرویس گرفتم که اصلا قابل قیاس با سری اول نبود.
    حالا 22 ماه یا کمتر ، این وضعیت پشتیبانی تون از مشتری های قدیمی هست؟
    ۱- متاسفانه سروری که سفارش داده بودیم برای کلو در ایران بعد از رسیدن به دست ما دارای رم های ddr 2 بود که از شرکتی که خرید کرده بودیم توی کانادا قرار بود بهمون رم های ddr3 بدند !
    سر همین موضوع سرور رو برگشت زدیم و منتظر این هستیم که سرور جدید رو برامون ارسال کنند همین باعث ۱ماه تاخیر شده
    اگر میتونید صبر کنید بعد از تحویل سرور ایران بهتون ۱گیگ رم رایگان میدم یا تیکت بدید مبلغ رو براتون برگشت بدم
    امیدوارم اینطور باشه که میگید ، چون شما 10 مرداد هم قول 10 روز رو داده بودید که هیچ نتیجه ای نداشت.

۲- در مورد امریکا متاسفانه دیتاسنتر امریکایی که روش بودید به مشکل خردیم که بهتون توضیح میدم
    این سرور ها دارای ۲۰ترابایت ترافیک بودند و من همیشه دارم ترافیک هارو مدیریت میکنم
    و طبق مدیریت من کل ترافیک مصرفی ما زیر ۱۰ترابایت بوده ولی دیتاسنتر به این گیر داده بوده که نه شما ۵۰ ترابایت مصرف داشتید و باید مبلغ ۳۰۰ دلار به عنوان خسارت پرداخت کنید
    هرچی دلیل و مدرک براشون اوردم قبول نکردم
    گفتم سرور رو ۲۴ ساعت فعال کنید بکاپ بردارم قبول نکردند
    به نظر خودتون مبلغ 300 دلار در قبال اطلاعات مشتریانتون مبلغ قابل توجهی هست؟
    به علاوه شما که وی پی اس با پهنای باند نامحدود میدید ، باید حساب این مشکلات رو هم داشته باشید.

در اخر مجبور به تحویل سرور های جدید شدیم
    و به همین سادگی 2 بار اطلاعات از بین میره.

این پاسخ شما به 2 بار پاک شدن اطلاعات و چند دفهه قطعی سرور هست.
    برای اطلاعات از قبل گفتیم سرورهامون دارای بکاپ نیست

اطلاعات مهمی داشتید بکاپ میگرفتید
    به نظر خودتون این پاسخ ، یه پاسخ حرفه ای هست؟

بهتون تضمین میدم چنین مشکلاتی دیگر تکرار نشه در مجموعه ما
    مثل قولی که سری پیش دادید؟
    میتونم به عنوان خسارت بابت این سرور بهتون ۱۰هزارتومان اعتبار ادد کنم
    خیلی ممنون ، ولی قبول دارید که اعتماد به سرویس هاتون یه مقدار سخت شده؟

6. تعداد تشکر ها ازArashdn به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

ارش جان به ترتیب بهتون پاسخ میدم

۱- ۲۲ماه ویش حجم مشتریان ما خیلی کمتر از الان بود
    به خاطر زیاد شدن حجم مشتریان پاسخ گویی تاخیر زیادی داره و قبول دارم
    درحال انجام ثبت شرکت هستیم که با تمام شدن ثبت شرکت کارمند برای بخش پشتیبانی سایت اضافه میشه
    و مثل قبل و بهتر از قبل ادامه میدهیم

۲-
    باور کنید همینطور هست

۳- متاسفانه این ماه مشکل مالی داشتیم ( خرید سرور ایران - تاخیر سرور های فرانسه )
    و نتوسنتیم مبلغ ۳۰۰ دلار رو تهیه کنیم
    به ۹۰ درصد کاربران اطلاع دادیم چنین مشکلی رو و این رو قبول کردند که مبلغ باقی مانده سرور براشون کردیت بشه !

۴- حرفه ای نیست ولی شما بهت داری به مکانی میری از قبل تابلو زده اگر وارد این مکان بشید پای شما میشکنه ! شما باز به مسیرت ادامه میدی؟
    خوب دوست عزیز ما از قلبش گفتیم که سرور دارای بکاپ نیست شما باید همه جوانب رو در نظر بگیری

۵- نه اینبار روی حرف خودمان هستیم

8. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    ارش جان به ترتیب بهتون پاسخ میدم

۱- ۲۲ماه ویش حجم مشتریان ما خیلی کمتر از الان بود
    به خاطر زیاد شدن حجم مشتریان پاسخ گویی تاخیر زیادی داره و قبول دارم
    درحال انجام ثبت شرکت هستیم که با تمام شدن ثبت شرکت کارمند برای بخش پشتیبانی سایت اضافه میشه
    و مثل قبل و بهتر از قبل ادامه میدهیم

۲-
    باور کنید همینطور هست

۳- متاسفانه این ماه مشکل مالی داشتیم ( خرید سرور ایران - تاخیر سرور های فرانسه )
    و نتوسنتیم مبلغ ۳۰۰ دلار رو تهیه کنیم
    به ۹۰ درصد کاربران اطلاع دادیم چنین مشکلی رو و این رو قبول کردند که مبلغ باقی مانده سرور براشون کردیت بشه !

۴- حرفه ای نیست ولی شما بهت داری به مکانی میری از قبل تابلو زده اگر وارد این مکان بشید پای شما میشکنه ! شما باز به مسیرت ادامه میدی؟
    خوب دوست عزیز ما از قلبش گفتیم که سرور دارای بکاپ نیست شما باید همه جوانب رو در نظر بگیری

۵- نه اینبار روی حرف خودمان هستیم
    به هر حال من سرویسم رو از جای دیگه ای تهیه کردم و از خیر سرور ایران هم گذشتم و برنامه کاریم رو به شکل دیگه ای تنظیم کردم .....

10. تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arashdn نمایش پست ها
    به هر حال من سرویسم رو از جای دیگه ای تهیه کردم و از خیر سرور ایران هم گذشتم و برنامه کاریم رو به شکل دیگه ای تنظیم کردم .....
    حداقل تیکت بدید مبلغ واریزیتون رو برگشت بدم براتون

12. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    حداقل تیکت بدید مبلغ واریزیتون رو برگشت بدم براتون
    براتون دیروزر تیکت زدم که واریز رو به 10 روز دیگه موکول کردید ....

14. تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید

عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیره با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
    منبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514

16. تعداد تشکر ها از kargar به دلیل پست مفید

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

18. تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن

با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته

پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت

پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه

پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..

و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید

من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن

مشکل من و ایشون حل شدش .

سپاس

کارگر

تاپیک که پاک شد ولی اجازه پست رو که دارم

سلام

خب این اولین تاپیک شکایتم هستش که میزنم خیلی دوست نداشتم این تاپیک رو بزنم واقعاً نمیخواستم این تاپیک رو بزنم ولی حیف که مجبور شدم این کار رو بکنم راستش خوشم نمیاد آبروی مردم رو به خاطر اندکی پول ببرم ولی بهتره بلایی که بر سر من اومد بر سر هیچکس دیگه ای نیاد .

خب قضیه از این جا شروع میشه که در تاریخ 08/08/2013 وی پی اس من خاموش شد این نرمال هستش چون همیشه آپتایم سرویس ها 100 درصد نیستش و از اونجایی که سرویس های ایشون هیچ مشکلی خاصی نداشت تا به امروز جز یه دو تا خاموشی که برای تعمیر سرور و بهینه کردنش بوده من اصلاً عصبی نشدم به ایشون تیکت زدم

که چرا سرور خاموش هستش

جوابی که ایشون برای من فرستادن

و به خا طر خسارت ۴۵ روز ادد میکنم

خدا رو شکر ایشون دکتر نشدن خدا رو شکر میکنم اگر ایشون دکتر میشدن برای مثال از اتاق عمل میومدن بیرون به همراهان بیمار میگفتن

سلام بیمار شما مرد خدا بهتون صبر بده خدا نگهدار

همونجا یه نفر دیگه هم میمرد !

والا حتی دکتر ها هم اینجوری یه خبر بد رو نمیدن

اینطور جواب دادنشون نشانه این هستش که ایشون به فایل های کاربرانشون اصلاً اهمیت نمیدن به کاربرهاشون هم اهمیت نمیدن ( البته این نظر من هستش , امیدوارم چیزی به غیر از این باشه ).

دوست عزیز 45 روز نمیتونه زحمت دو ساله یک نفر رو جبران کنه نمیتونه فایل های مرده یه نفر رو جبران کنه نمیتونه !

کاملترش میکنم تاپیک رو بعد از این من برای ایشون جواب فرستادم که

جواب ایشون

-*

فدای سرتون اصلاً اطلاعات مهم نیستش عزیزم خودتون خوب هستین؟!

بگذریم بحث زیاد هستش و جواب هایی که من به ایشون فرستادم و ایشون هم جواب دادن زیاد ( البته نا گفته نماند که تمامی شات ها رو گذاشتم که ببنید میتونید خودتون تمامش رو بخونین )

دو روز قبل از این که سرور ایشون دچار مشکل بشه بهشون زنگ زدیم که میخواییم یه وی پی اس جدید بگیریم در مورد سرویس باهم صحبت کردیم و قرار شد که ایشون سرویس رو بهمون بدن و ماباقی ماجرا . . .

ایشون وقتی میخواستن به ما سرویس بدن زنگ میزدن برای این که یه سرویسی به ما بفروشن اتفاقاً شبی که این اتفاق افتاد قبلش با هم تماس تلفنی داشتیم .

وقتی متوجه این فاجعه بزرگ شدیم هرچی بهشون زنگ زدیم جواب ندادن توی سایتشون تیکت فرستادیم که

آها راستی یادم نبودش ( دفعه قبلو هم که یادته سایتم رو سرور تو به فنا رفت ؟ واقعا به نظرت این حق منه که 2 سال همه جا جار زدم از وی پی اس فارس سرویس بگیرین ؟ ) یه بار دیگه هم اطلاعاتمون روی این سرور های ایشون به فنا رفته بودش ( گذشته ها گذشته )

جوابی که ایشون دادن

میتونم بهت ۴ماه رایگان بدم

یک سرور بکاپ داشته باشید همیشه براتون کمک هست

گفتن که همه خواب بودن نمیشد جواب بدم ( دوست عزیز جواب اس ام اس که میتونید بدید ؟! بگین بعداً باهاتون تماس میگیرم )

این مشکل از دسترس شما خارج نبود شما هم قربانی این مشکل نبودید در خط های بعدی برسی میکنیم که مشکل از دست شما خارج هستش یا نه

باید در جواب نمیشه کاری برای فایل ها کرد از جانب شما بگم میشه کاری برای فایل ها کرد ولی نمیخوام بکنم .

واقعاً زحمت چندین ساله ما در برابر این ارزشش خیلی هستش خیلی

چشم سعی میکنیم سرور بک آب داشته باشیم .

جوابی که ما ارسال کردیم در برار پاسخ ایشون :

خب باید از اینجا به بعدش رو بنویسم براتون چون ظبط مکالمات تلفنی جرم محصوب میشه ما هم ظبط نکردیم

با ایشون تماس گرفتیم گفتیم که سرور باید درست بشه ( سرور رو به پنل خودمون انتقال بده تا مشکل رو حل کنیم با گفتگو گفتن که سرور توی پنلم قفل شده و نمیشه انتقالش داد )گفتم خب مشکلی نداره ( آرشیو گفتگو با دیتاسنتر رو بهمون بده ببینیم مشکل از چی هستش حرف حسابشون چی هست )

قبول کردن که آرشیو رو بهمون بدن

ولی چه چیزی اتفاق افتاد؟! خودتون میتونین توی تصویر زیر ببنید

ایشون سه روز وقت کشی کردن برای ارسال آرشیو گفتگو هاشون با دیتاسنتر که اونم آخرش ارسال نکردن و به هیچ زنگی از تلفن های ما جواب ندادن به هیچ کدوم از تیکت های ما جواب ندادن که در آخر مجبور شدیم , تهدیدشون کنیم برای شکایت .

که یک تیکت دیگه ایجاد کردیم و گفتیم که یا موضوع رو به صورت عادی بیا حل کنیم یا به صورت شکایت که

متنی که فرستادیم در تصویر زیر کاملاً مشخص هستش .

و جوابی که ایشون فرستادن رو میتونین توی تصویر زیر ببنید

یه چیزهایی گفتن که به من خیلی برخورد مجبور شدم هیچی نگم و سکوت کنم ولی اینجا جوابشون رو میدم .

گفتن که آدم ها رو باید توی شرایط سخت بشناسی متاسفانه شما توی سخت ترین لحاظ این موضوع ما رو ول کردید و به هیچ کدوم از زنگ های ما و تیکت هامون جواب ندادین شما روتوی شرایط سختی شناختیم اصلاً شناختمون خوب نبود ببخشید بابت رک بودنم شرایط سختی رو پشت سر گذاشتیم و شما هم در کنارمون نبودین .

بعد از این که این تیکت رو براشون فرستادم آلما هاست رو در جریان قرار دادم و هر اتفاقی که می افتاد ایشون رو با خبر میکردم و ازشون فوق العاده ممنونم به خاطر کمک هایی که کردن .

ما باقی ماجرا :

توی تیکت قبلی گفتن که اطلاعات از بین رفته ولی اینجا میبنین که گفتن اطلاعات هنوز هستش ولی بعد از پرداخت روشن میشه ! یکی از دروغ های ایشون که گفتن اطلاعات از بین رفته مشخص شدش .

گفتن که تمامی یوزر ها انتقال داده شدن هرچند که توی همین فروم تاپیک زدن و خودشون هم شرکت کردن گفتن که 80 درصد از یوزر ها رو منتقل کردن ولی توی تیکت میگن که همه انتقال پیدا کردن ( دوست عزیز همه یعنی همه اههههه چی میگم همه یعنی مثلاً شما 10 تا توپ داری میخوای بری توی یه سالن بازی کنی 9 تا توپ رو میبری یکی بهتون میگه همه توپ ها رو آوردی میگین بله وقتی میشمارنشون میبنن 9 تا بیشتر نیستش از 10 تا توپ شما 9 تا توپ بردی به این همه نمیگن همه یعنی از 10 تا 10 تا توپ رو ببری امیدوارم مفهوم همه رو درک کرده باشین.)
    پس خواهشاً نگین که همه یوزر ها رو انتقال دادم ما رو انتقال ندادید این همه نیستش .

شما واقعاً کار اشتباهی رو انجام دادید فقط نمیخوایین زیر بارش برید و دارید خودتون رو قانع میکنین .

ما راه ارتباطی زیادی داشتیم یک شما میتونستین تیکت بدین که سرور باید منتقل بشه دو شما از ما شماره تماس داشتین میتونستین زنگ بزنین یا اس ام اس ارسال کنید سه آی دی یاهو ما رو دارید میتونستید یه پی ام بدید چهار توی فیس بوک با هم در ارتباط هستیم میتونستین اونجا هم بگید .

و گفتین که وی پی اس من رو خاموش کرده بودین ولی نکردین وقتی خاموش کردین من تیکت دادم که مشکل چی هستش شما هم مشکل رو گفتین پس وی پی اس من رو خاموش نکردین جلوتر ( میتونم شاهد بیارم که جلوتر خاموش نکردین )

و جوابی که ما براش ارسال کردیم میتونین توی تصویر زیر ببنید

توضیح در مورد تصویر ( من مجبور بودم برای گرفتن اطلاعاتم هرکاری بکنم به دیتاسنتر توهین کردم , مجبور شدم چندین دروغ بگم که ایشون باهام همکاری کنه برای مثال میخواستن که از ایران برن من الکی بهش گفتم که کسی رو میشناسم که بتونه کمکت کنه یک ماهه هم کارت رو راه میندازه تا بری )

جواب ایشون

خب در مورد این تیکتشون چیز هایی که من برداشت کردم و ایشون هم اصلاً به روی خودشون نیاوردن

در مورد راه های ارتباطی که بهشون گفتم وجود داشته ولی ازش استفاده نکردی جوابی ندادن این یعنی این که تلاشی نکردن برای ارتباط با ما

این رو هم بگم که وقتی گفتم که یکی رو معرفی میکنم تا از ایران بری یکم با من نرم تر شدن که توی تصویر خودتون میبنید .

به ما گفتن که متنی رو که میخوایید بفرستید تا براشون بفرستمواقعاً این یکم برای من سخته درکش خودشون نمیتونستن متن بنویسن؟! چرا گفتن متن بفرستید ؟! میخواستن وقت کشی کنن؟!

چیزی که من براشون فرستادم

و جوابی که ایشون فرستان

خب درسته حق با ایشونه نمیتونن اطلاعات رو به من بدن حق هم دارن

ولی فقط یه سوال دارم شمایی که سی تا سرور توی پنلت هستش واقعاً نمیتونستی 650 پوند رو پرداخت کنی؟! اینقدر زیاد بود واست؟!

جوابی که من برای ایشون فرستادم :

گفتم که این متن رو تیکت کنید و شماره تیکت رو هم به خودم بده ( به خودم که میدادن میفرستادم برای آلما هاست و اون ها موضوع رو پیگیری میکردن)

جواب تیکتی هستش که به دیتاسنتر ارسال شده که خودتون متوجه میشین چی نوشته شده .

من بهشون گفتم که میشه شماره تیکت و آی دی سرور رو در اختیارم بزاری خواهشاً

و ایشون گفتن که نه متاسفانه

من دلیل این کارش رو نمیفهمم ( نمیخوام سرتون رو درد بیارم بهتره خودتون به عکس ها نگاه کنید )

ایشون در آخر متنی که میخواستم رو ارسال کردن البته وقتی فهمیدن که سرور دیگه کلاً کنسل شده و اطلاعات از بین رفته نه پیچوندن نه هیچی

من این جواب رو برای آلما هاست فرستادم که آلما هاست خودش جلوتر دست به کار شده بود و با دیتاسنتر تماس گرفته بود این هم جوابی که آلما هاست برام فرستاده بود

تموم شد تاپیک ببخشید که سرتون رو درد آوردم ,

تموم شد البته با تموم شدنش اطلاعات من پرید اطلاعات همکارم پرید اطلاعاتی که براشون دو سال زحمت کشیدم ! اطلاعاتی که خیلی براشون پول خرج کردم

بعضی از اطلاعات فقط توی سایت خودم بودش و هیچ جای دیگه ای نبود ,

ولی یه چند تا سوال دارم از ایشون

واقعاً چه دلیلی میتونین بیارین , چه حرفی برای گفتن دارین ,

تنها چیزی که برام مهم هستش این هستش که این نت پیشرفت کنه تا دیگه شاهد این چیزها نباشیم
    منتظر نظر دوستان و خود ایشون هستم هرچند که دیگه هیچ فایده ای نداره اطلاعات من از دست رفته.

پی نوشت : آقای عسگرپور عزیز شما که هی میگین قراره کارهای سایتتون درست بشه و از این اتفاق ها پیش نیاد خواهش میکنم برای اثبات حرفتون ماباقی هزینه سرویس ما رو برگشت بدید تا کمی امیدوار بشیم .

همچنین همه اشتباه میکنن توی زندگی , میگذره همه این ها امیدوارم این اشتباه آخر شما باشه بهتون قول میدم اگر همه چیز رو درست کردید و تونستید یک سال و نیم درست کار کنید من خودم این تاپیک رو حدف میکنم به هر نحوی که شده ( البته اگر مدیریت سایت اجازه بدن )

این تاپیک با جناب آقای هومن پارسا ( یوزر فتحی پور توی wht هماهنگ شده من همکارشون هستم شما اگر ناراضی هستید میتونین با خودشون تماس بگیرید تا بگن که من یه یوزر بسازم توی سایت خودتون و اطلاعات سرویسش رو انتقال بدید به یوزر من و من بشم صاحبت تمامی اطلاعات )

سپاس
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg end.jpg (139.2 کیلو بایت, 118 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 17.jpg (21.5 کیلو بایت, 110 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 16.jpg (17.9 کیلو بایت, 108 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 15.jpg (23.5 کیلو بایت, 114 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 14.jpg (23.1 کیلو بایت, 117 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 13.jpg (23.8 کیلو بایت, 116 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 12.jpg (24.4 کیلو بایت, 115 نمایش)
    • نوع فایل: jpg yeppppppp.jpg (109.3 کیلو بایت, 123 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 11.jpg (20.5 کیلو بایت, 197 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 10.jpg (62.8 کیلو بایت, 133 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 9.jpg (116.5 کیلو بایت, 131 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 8.jpg (46.0 کیلو بایت, 205 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 7.jpg (19.6 کیلو بایت, 119 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 6.jpg (32.9 کیلو بایت, 131 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 5.jpg (50.4 کیلو بایت, 129 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg (22.9 کیلو بایت, 135 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg (21.1 کیلو بایت, 137 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg (30.2 کیلو بایت, 137 نمایش)
    • نوع فایل: jpg Untitled-1.jpg (19.9 کیلو بایت, 131 نمایش)
    • نوع فایل: jpg alma.jpg (31.4 کیلو بایت, 116 نمایش)
    ویرایش توسط kargar : August 19th, 2013 در ساعت 22:30
    samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیره با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
    منبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514

20. تعداد تشکر ها ازkargar به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 19 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)