خیر/
در پنل های من به دلیل اینکه بیش از 3 سرور کیم سوفی از قبل بوده و در یکی سفارش جدید نیز ارسال کرده بودم سفارش در لیست تحویل بلا فاصله قرار نگرفت و با تیکت به دیتاسنتر و اعلام اینکه با خبر نبودم که محدودیت خرید فقط 3 سرور برای هر کمپانی و یا هر فرد وجود دارد و تصور برای محدودیت خرید های جدید بوده است که گفتند سفارش به شما تحویل می دهیم اما سفارش دیگری برای این پلان ها ارسال نکنید که تحویل داده نخواهد شد.ظاهرا کمی درک دارند که چنین اشتباهاتی می شود.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
چقدر این فرانسوی ها روی زیادی دارند واقعا...... وقتی بشون گفتم 8 روزه گذشته خیلی بیش از 72 ساعتی شده که در سایت ذکر شده می کن که :
We hope we can deliver you the access codes of your new server Mini-sp under 72 hours. We make the maximum to shorten your wait.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
بدترین ساپورت را ovh داره و واقعا خسته کننده هستند
بهترین ساپورت در دیتاسنترها را من در yesuphost دیدم
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
لوکیشن کانادا رو واسه من دو روزه تحوبل دادند اما فرانسه رو الان 5 روزه که تحویل ندادند ، ظاهرا این مشکل تاخیر دامنگیر همه کاربران شده OVH.com - Waiting 3 Days For Server Setup - No replies - Dedicated Server - Web Hosting Talk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)