همیشه همینه . اولش یه سوال می پرسم شما به هم میریزی بعد حمله می کنی به من! سوالی نیست چون هیج توجیهی برای اون چیزی که عنوان کردم قابل قبول نیست. من چه بی ادبی به شما توی پست اولم کردم؟! گفتم طمع تون رو کم کنید ، کارمزدهای شما خیلی بالاست و زمان واریز تون منطقی نیست. شما می گید با ادب باش!!!!
اگر میخاین بیام اینجا بگم آفرین به به که لوگوی ما رو میذارید تو درگاه سامان ولی پول ما رو یک ماه بعد درخواست واریز می کنید و نصفش رو تحت عنوان کارمزد ازش کم می کنید ، شرمنده. باز هم میگم زرین پال سیستمی هست که هیچ قابلیت منحصر به فردی نسبت به رقبا نداره و حتی در خیلی از موارد بسیار ضعیف تر و غیر حرفه ای تر عمل می کنه. حتی اینترفیس زرین پال فوق العاده ایراد دار هست بماند که طرز تفکر گرداننده گانش چه چیزی هست. من به عنوان یک مشتری سابق که با زرین پال کار کردم تا این نارضایتی رو از سیستم شما دارم. این مواردی که گقتم چیزی بود که باعث شد من و امثال من از سیستم شما استفاده نکنند. وقتی رقبای شما خدمات بهتر و ارزون تری ارایه می دن دلیلی نداره سرویس پایین تر رو با هزینه بالاتری به من تحمیل کنید! نیاز مشتری لوگوش توی درگاه نیست ، شما اگر میخاین مفید باشید این ایرادات اساسی تون رو رفع کنید بعد.
آیا شما حق دارید پول بنده رو یک ماه توی حساب تون مانده و بعد از یک ماه درخواست واریز دادم ۱۵ روز توی حساب تون نگهدارید و بعد هر وقت پول دست تون اومد واریز کنید؟آیا سیستم شما امین و حافظ منافع مشتری هست یا خودش؟! پی پال هم که سیاست برگشت هزینه رو تا ۴۵ روز داره پول مشتری رو ۱۵ روز بعد واریز نمی کنه شما که همچین سیاستی هم ندارید چه دلیل جز کسر بودجه و یا طمع تون برای استفاده از پول مشتری دارید؟!
چه سرویس فوق العاده ای از طرف شما به مشتری داده میشه که باید در ازاش کارمزد فضایی و زمان انتظار طولانی از طرفش تحمل بشه؟
لطفا جواب سوالات من رو اگر بی ادبی به جنابغالی نمی دوند بدید