من امروز از فری لنسر به حسابم پول اومد
یکی از دوستانم زده بودش که بیاد به پیپال من که بدون مشکل اومده است
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
من امروز از فری لنسر به حسابم پول اومد
یکی از دوستانم زده بودش که بیاد به پیپال من که بدون مشکل اومده است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دوستان سلام. وقت همگی بخیر.
خواستم بدونم اغلب شما توی سایت freelancer.com فعالیت می کنین یا سایتهای دیگه ای هم برای فعالیت ایرانی ها مناسب هست؟
به طور مثال من تعریف سایت odesk رو خیلی شنیدم که پروژه هایی که توش قرار می گیره خیلی سنگین تر هست و اینقدر هم هندی و ویتنامی توش نیست!
ممنون می شم اگر یه مشورتی در این مورد به بنده بدین.
پونیشا :: بازار کار آنلاین
نمونه خارجی ندیدم جایئ
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ODesk و Guru دوتا سایت تاپ در اینکار هستند اما مالکیت هردو آمریکایی است و برای ایرانیها اکانت باز نمیکنند. یک نکته دیگه اینکه فریلنسر تا مدتها به شما اجازه فعالیت بدون نیاز به وریفای کردن هویت و نشانی اقامت رو میده و بعد ممکنه سر مشکلی این مدارک رو بخواد اما ODesk از همون اول وریفای میخواد تا بتونین پیشنهاد روی پروژهها بزارین.
کلا فریلنسر داره رقیبهاش رو خریداری میکنه و به خودش ملحق میکنه. نمونهش scriptlance و VWorker بودن که الان جزئی از فریلنسر شدن.
البته سایتهای دیگه هم هست مثل سایت PeoplePerHour اما من که شخصا به این نتیجه رسیدم برای موفق شدن بهتره شخص همه انرژیش رو روی یک سایت بگذاره سریعتر نیتیجه میگیره. البته این روش هم این نقطه ضعف رو داره که شما دارین همه تخم مرغ هاتون رو توی یک سبد میزارین.
در بلند مدت اما بهترین کار اینه که شما کارتون رو اونقدر خوب انجام بدین که چند تا مشتری ثابت پیدا کنین که حاضر باشن هرکجا شما خواستین براتون پروژه باز کنن و از هر روشی که براتون مناسب بود پرداخت رو انجام بدن.
اگه کسی حساب خارجی خواست برای انتقال من می تونم بدم
سلام
از دوستان اگر مشکل دارند در این زمینه ، من در حال حاضر در ایتالیا هستم و حساب دارم و هیچ مشکلی در تراکنش هام نیست ... اگر بخواید میتونم اطلاعات حساب رو در اختیارتون بذارم.
شماره تماس و اطلاعات هم خواستید تو پ.خ بهتون میدم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
درخواستم دوباره حذف شد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)