سلام
نماینده اسیا تک در همدان هستیم
دوست خوبم سرویس های نامحدود اسیا تک خوب هستند از نظر بازده اما شما اگر دانلود بالا زیاد ندارید سرویس های برنزی یا طلایی رو بگیر از این جهت که حجم هدیه زیاد داره در اسیا تک سرویس های حجمی سرعت بالایی دارند مثلا 512 حجمی اسیا تک به شما سرعت تا 700 کیلوبایت هم میده و...
اما من برای استفاده خونه الان دو خط دارم یکی 256 نقره ای نامحدود سطح اول دانلودم حدود 40 هست تا 60 و یکی دیگه سطح دوم یعنی برنزی دانلودم در تمام ساعت حدود 160 است
در کل تایید میشه نه به خاطر اینکه نماینده هستیم از مخابرات و پارس انلایین در همدان بهتره
موفق باشید
درود
وقت بخیر
پارس آنلاین بهترین گزینه ممکن خواهد بود.ما الان چندین سال هست از پارس آنلان سرویس داریم. حتی در مواقعی که وضعیت اینترنت کشور همراه افت سرعت بوده اینترنت این isp بدون کوچکترین افت سرعت ادامه داشته . بنده سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین دارم میتونم بگم عوض اینکع سرعت 64 بهم بده بالاتر از 512 هم میره سرعت اکثر اوقات و کمتر از 450 نمیاد. متاسفانه اسیاتک که دوستان بنده استفاده میکنن چند روزی یا یک هفته ای هست فکر کنم شدیدا دچار مشکل و افت سرعت شده.سرعتش قبل این دو هفته تایید میشه ولی پشتیبانی و موارد دیگه اطلاع چندانی ندارم.
اما دوست عزیز پیشنهاد میکنم از آسیا تک بگیری 512 نا محدودش هفته ای 30 گیگ میده حالا درسته بعضی مواقع قطعی داره اما مگه این قطعی ها تو بقیه شرکت ها وجود نداره؟؟؟؟؟
سرویس 1024 سرعت دانلودش 128 کیلوبایت هست هفته ای هم بهت راحت 50 گیگ رو میده
آقا بعضی مواقع قطعی داره منو بیچاره کرده شرکت از این آَغالی تر نیست داتک داشتم گرون بود اما یک بار زنگنزدم بگم آقا قطع هست . اینا دائم قطع هست همین الانم قطع بود اومدم جای دیگه نت .
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)