صفحه 5 از 11 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 109

موضوع: آذر آنلاین !!؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : آذر آنلاین !!؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iman00 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز.
    اونطوری که شما هم میگین بد نیست. ولی خدایی قبلا نا نزدیک به یک سال دو سال پیش یک سرور ازشون داشم سرور المان واقعا کیفیت عالی داشت از نظر کیفیت هیچی کم نداشت. اون موقع من با رم 512 رو 20 تومان میخریدم. ولی الان نمیدونم چی شده که سرویس هاشون بد شده.قبلا تو همین انجمن تبلیغ میکردن خیلی هم تبلیغ میکردن به مرور زمان معلوم نشد چی شد شرکتشون.ولی اون موقع هم تیکت میزدم جواب نمیدادن از طریق یاهو پشتیبانی میکردن.
    همون موقع که همینجا تبلیغ میکردن خیلی هم تبلیغ میکردن ازشون انتقاد کردم بن شدم ! :دی
    ببین چجوری تبلیغ میکردن :دی
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

عضو انجمن clickchat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    188 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    همون موقع که همینجا تبلیغ میکردن خیلی هم تبلیغ میکردن ازشون انتقاد کردم بن شدم ! :دی
    ببین چجوری تبلیغ میکردن :دی
    ما بعضی وقت ها باهاشون کار میکنم و مشکلی در ارائه خدماتشون نبود ، چند روز پیش هم سرور اختصاصی گرفتم حدود 300 هزار تومان و مشکلی نبود و تحویل دادن
    گروه نرم افزاری آمل هاست
    شماره تماس : 01143267655

https://t.me/Cronercenter

عضو جدید vebc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    77 پست

اخه شما دوست عزیز چقدر ساده ای...
    من میگم شرکت نیست شما میگی شرکتشون چی شده؟
    98 درصد هاستینگ های ما دلال هستند...
    یعنی این ماستینگ آدر انلاین میاد از یه شرکتی مثل پرشین هویز که قیمتاشون پایین هم هست وی پی اس که تو پرشین هویز 100 تومن است رو میخرن 90 تومن به صورت توافقی بعد میان به شمای خریدار میفروشن 120 تومن و این وسط فقط توی چند دققیه 30 تومن میزارن جیبشون
    و یه وی پی اس 70 تومنی میگیرن با یه لایسنس 70 تومنی سی پنل که روی هم میشه 140 تومن بعد به 10 نفر ریسلیر میفروشن ماهی 15 از هر کدوم میگیرن میشه 150 تومن به 40 نفر هم هاست میفروشن که میشه ماهی 50 تومن هی میفروشن کیفیت میاد پایین ولی وی پی اس رو ارتقا نمیدن...و خودشون سود میکنن مشتری ضرر و این وسط هم ماهیانه که وقت تمدید لایسنس میرسه یه هفته دیر تمدید میکنن که روزی 3 تومن به نفعشونه و...
    اونایی که کمی تو کار باشن درک میکنن چی میگم
    در کل سرور الکی نیست که همه بفروشن .
    سرور ها رو یه سری شرکت شاخ مستقیم از شرکت های خارجی سرور میگیرن و میان میفروشن همین

4. تعداد تشکر ها ازvebc به دلیل پست مفید

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vebc نمایش پست ها
    یعنی این ماستینگ آدر انلاین میاد از یه شرکتی مثل پرشین هویز که قیمتاشون پایین هم هست وی پی اس که تو پرشین هویز 100 تومن است رو میخرن 90 تومن به صورت توافقی بعد میان به شمای خریدار میفروشن 120 تومن و این وسط فقط توی چند دققیه 30 تومن میزارن جیبشون
    و یه وی پی اس 70 تومنی میگیرن با یه لایسنس 70 تومنی سی پنل که روی هم میشه 140 تومن بعد به 10 نفر ریسلیر میفروشن ماهی 15 از هر کدوم میگیرن میشه 150 تومن به 40 نفر هم هاست میفروشن که میشه ماهی 50 تومن هی میفروشن کیفیت میاد پایین ولی وی پی اس رو ارتقا نمیدن...و خودشون سود میکنن مشتری ضرر و این وسط هم ماهیانه که وقت تمدید لایسنس میرسه یه هفته دیر تمدید میکنن که روزی 3 تومن به نفعشونه و...
    سرور ها رو یه سری شرکت شاخ مستقیم از شرکت های خارجی سرور میگیرن و میان میفروشن همین
    شما به بقیه هاستینگ ها چی کار دارین وقتی یک نفر کار اشتباه انجام میده چرا به بقیه تهمت میزنید .
    الان ما شرکت های هاستینگ معتبر و خداشناس زیاد داریم مانند روبینا سرور و یا ثمین پرتو داده

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    34 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vebc نمایش پست ها
    شما خودت هاستینگ داری؟
    البته ببخشید با این که پست شما خیلی وقت پیش ارسال شده.
    ولی مجبور شدم بگم.
    به دیگران توهین نکن.
    الان بعضی ها هستند که میان از یه سرور فروش معروف سرور با قیمت ارزون تر میخرن با تعداد بالا
    بعد ارزون تر از کسی که داره میفروشه دارن میفروشن.
    قیمتو دارن میارن پایین با سود کم خودشون.
    تو حرف زدنات بیشتر دقت کن.البته من کلا گفتم.
    تر و خشک رو با هم نسوزون.

عضو جدید vebc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    77 پست

پست قدیمی نیست و کلا تالار هم جدید است گویا شما خیلی پرت تشریف داری دوست گلم...
    تا وقتی هاستینگ هایی مثل خدا بیامرز هاست دی ال ... میهن وب هاست و ... هستن با شماره تلفن های ثابت و دارای نماد و پرداخت انلاین و ... که 24 ساعته پاسخو هستن ادم چرا باید بیاد از افرادی مثل آذر آنلاین و نسیم هاست بخره...؟

این ایمیل رو آذر انلاین همین لمروز بهم داد
    همچنین مایل هستم خدمت شما عرض کنم که تعداد کاربران آذرآنلاین به بیش از 6000 نفر رسیده است

اخه یکی نیست بگه میهن وب هاست و این افرادی که واقعا به خاطر قیمت و کیفیتشون معروف شدند 6000 تا کاربر ندارن اون وقت تو ....

بنده قصد توهین به همه هاستینگ ها رو ندارم که
    ولی طی این 2 سالی که تو کار خرید ریسیلر بودم برای تامین هاست سایت های خودم و دوستان و اشناها و یه تعداد کمی مشتری مجبور به خرید ریسیلر و گاهی سرور مجازی بوده ام . و بی مسئولیتی خیلی هاشونو دیده ام . که اونا باعث میشد من هم نزد مشتری و دوستان بی مسئولیت بشم..
    مشکل کجاست؟؟؟ اینجاست که تا یه سرور مجازی یا ریسیلر بیاد به دست ما برسه صد تا واسطه روش نون میخوره هم قیمیت میره بالا هم به
    علت واسطه های زیاد تا یه مشکل رو بخوای به ادمین سرور برسونی زمان بر است.

و مشکل دیگه به علت اطلاعات بسیار کم بعضی از دوستان در رابطه به سرور های مجازی مثل خودم باعث میشه در بهترین حالت سرور درست کانفیگ نشده باشه و سرعت سرور پایین باشه و یا مشکلاتی براش به وجود بیاد...

بنده خودم رو عرض کردم تا کسی ناراحت نشه...

به جای اینکه برخی یه وی پی اس کانفیگ پایین تهیه کنن و شروع به فروش کنند بهتره از شرکت های معتبر که تجربه خوبی دارن ریسیلر تهیه کنن تا هم خودشون درگیر مشکلات سرور و گرانی نباشند و هم از کیفیت بهتری برخور دار باشه.

مثلا شما یه وی پی اس رم 2 میگیری با وب سرور اپاچی و شروع به فروش میکنی ...
    ولی یه شرکت معتبر از بهترین امکانات مثل لایست اسپید اس اس دی و .. استفاده میکنه تا از سرعت و کیفیت مناسبی برخوردار باشه...

در کل خدا لعنتت کنه ادم بی مسئولیت جناب بوووق آنلاین که باعث شد بعد از 8 سال فعالیت توی نت مجبور شدم توی تالار تاپیک بدم.
    کلا توی عمرا اصلا توی هیچ سایتی تاپیک نمیدم !

مخصوصا این اواخر که سرم شلوغه و بیکار نیستم.
    کلام اخر شاید کلا با هیمن هم دردسر یه هساتینگ معمولی کلی وقت بزاره ماهی 100 هزار تومن سود کنه ...
    در صورتی که اگه بری بیرون 5 روز در ماه کار کنی بیشتر از این در میاری...
    هم الکی اسم هاستینگ ها رو خراب نکن هم سود درست و حسابی کن این پولا پول نیست برادر

8. تعداد تشکر ها ازvebc به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    34 پست

اولا کی گفته من هاستینگ دارم.
    اصلا داشته باشم.
    من تو حرفام همچین چیزی گفتم؟
    در ضمن ; دوست من هاستینگ داره 1 ساله راه اندازی کرده داره ماهی حداقل400 هزار تومن درمیاره(البته این پولا پول نیست).
    و شما انقدر اعتماد به نفس نداری که بیای اسم واقعیت خودتو تو انجمن مطرح کنی. حالا چه برسه به شماره تلفن و نماد تجاری.
    در ضمن اگر تمام میزبانی وب بره دست این سایتایی که گفتی هم اینا کیفیتشون برای میزبانی میاد پایین(پشتیبانی به علت تقاضای زیاد کم میشه) هم هرچی اینا قیمت اعلام کنن باید قبول کرد و دیگه رقابتی نمیشه مثل کارخانه سایپا و ایران خودرو. حالا یکی یه کاری کرده پشتیبانیش بد بوده و .................. که واقعا ابروی شما رو برده پیش کسایی که بهشون هاست دادی ، حالا این رو هم بگم من هم از جایی برای یکی از دوستانم هاست خریدم پشتیبانی خوبی نداشت مجبور شدم از جیبم پول بزارم براش هاست از جای دیگه تهیه کنم.
    تازه ادم بی مسئولیت هر جا بره همونه و شما خیلی آدم خود خواهی هستی که میگی فقط این کار نباید کوچک ترین اختلالی توش ایجاد بشه و کارهای دیگه به جهنم(البته به قول شما)،این ادم هر جا بره به گند میکشه اونجارو (خصوصیات ادم بی مسئولیته).الان تو هر صنفی نگاه کنی همچین آدمایی وجود داره.
    و اون شما هستی که با نخریدن هاست و جار زدن تو تاپیک این ادمو به بقیه بشناسونی نه دیگران رو بکوبی.

عضو جدید vebc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    77 پست

دوست عزیز ادب داشته باش و توهین نکن
    تو که از هیچی خبر نداری پس دخالت نکن برو تاپیک ها رو بخون هم اسم و هم ادرس سایتمو زدم
    خب اگر ریاضی بلدی
    یک هاست یک گیگ سالی 30 هزار تومان است
    این دوست شما که ماهی 400 هزار تومان داره در میاره یعنی سالی حدود 4 میلون و 800 هزار تومن در میاره
    حالا این 5 میلون تومن تقسیم 30 هزار تومان یعنی 160 تا در سال و حدود ماهی 6 تا هاست باید بفروشه تا این مبلغ در بیار حالا اگر بخوایم هزینه های سرور رو اضافه کنیم که 160 تا سایت روش قابل میزبانی باشه باید ماهیانه حداقل با لیاسنس سی پنل 300 هزار تومن پول بده
    پس باید فوشش 2 برابر باشه
    یعنی ماهی 15 تا باید هاست بفروشه
    حالا هزینه های جانبی مثل هزینه ماهیانه اینترنت + برق + خرابی کامپیوتر و وقتی که روش میزاری بماند...
    هاستینگی که به این مقدار فروش داره باید هاستینگ معروفی باشه لطفا ادرسشو بده ما هم ببینیم...
    شرکت هایی نظیر میهن وب هاست و پرشین هویز و سرور پارس که قیمتای مناسبی دارن این فروش ها سود زیبادی براشون نداره و فقط جنبه تبلیغاتی داره اونا مبالع نجومی از یک سری سایت های پر بازدید به صورت ماهیانه میگیرن و یا هاست هایی با مبالغ نجومی رو به شرکت های خصوصی و دولتی میفروشن که اونا سود بالایی داره
    اصلا ولش کن شما توهم خود دشمنی داری اصلا به شما چه ربطی داشت که الکی میای دخالت میکنی؟! ببنده اصلی اسمی از شما بردم؟ فکر کنم قضیه چیز ئیگست من خبر ندارم
    به جواب های شما دیگه پاسخی داده نمیشه
    موفق باشید

11. تعداد تشکر ها از vebc به دلیل پست مفید

عضو انجمن ehsan_296 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    347 پست

الانم مثلا تخفیف گذاشتن

یه وقت برشکست نشین
    Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
    سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
    کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست

عضو انجمن clickchat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    188 پست

اگر شما توانایی مدیریت دارید ما برای شما ایجاد خواهیم کرد
    رابطه مستقیم با مرکز اصلی دیتاسنتر ها

با ما در ارتباط باشید

Amolhost.ir
    گروه نرم افزاری آمل هاست
    شماره تماس : 01143267655

https://t.me/Cronercenter

صفحه 5 از 11 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)