واقعا باید به بازار هاستینگ گریه کنیم...
من بعد 1 سال اومدم آفر زدم همه گفتن گرون داری میدی...
واقعا باید به بازار هاستینگ گریه کنیم...
من بعد 1 سال اومدم آفر زدم همه گفتن گرون داری میدی...
اعتبار به مرور جمع میشه
مشتری خوب هم خیلی سخت و یواش یواش به سمت آدم میاد
مهم همون اعتباره...کسی که به قول شما رم 4 گیگ رو ارزون میده (10 تومنیش رو که ندیدم من تا حالا!) آخر و عاقبتش به نفع اعتبار شماست...چون هم خودش به فنا میره هم n تا یوزر بی فکر رو نابود میکنه (دستش درد نکنه! )
خلاصه که شما سروس خوب بده . هوای مشتری رو داشته باش . به مرور سرت حسابی شلوغ میشه . مشتری که دنبال سرویس مفت میگرده همون بهتر که سمتت هم نیاد چون اعصابی ازت خورد میکنه که....
کیفیت بهترین تبلیغه.....
بزرگترین مشکل اینه که کسی درک نمیکنه ارزان خریدن خوب نیست درست خریدن خوبه![]()
خدا رو شکر ما که سر عقل امدیم و ارزون فروشی رو کنار گذاشتیم
اما
کسی که دنبال چنین سروری که در لینک زیر نمونش هست:
درخواست سرور مجازی ویندوز
/
هر چه سرش بیاد حقش هست، حالا چه هارد بسوزه چه دان تایم چه ...
مدتی که من این آفر ها رو ارائه میدادم بد ترین خاطره ای شده برای من
اخر قیمت ها رو 2 تا 3 تا حتی 4 برابر کردم که این مشتری ها پریدند
راستش در اون مدت زمان مشتری های چیز میز فروش و ... افتاده بودن به جونه من مثل این بودند که 100 تا بچه 3 4ساله پر انرژی را بذاری تو یه اتاق بعد از همه نگه داری کنی!
میشه گفت خاطره ی همهی ارزون فروش ها:
این رو میگیری اون در میره اونو میگیری این در میره این یکی رو میگیره اون یکی از در میره بالا، اونو میگیریی یکی دیگه داره لوله رو میره بالا لوله ای رو میگیری ... و این داستان ادامه دارد (باور نداری 2 صفحه از تاپیکشون رو بخون)
موفق باشید
به نظرم فروختن همچین سرویس هایی نهایتا فقط دو نتیجه به بار میاره:
1- خراب شدن بازار ، در نتیجه کسایی که سرویس خوب میخوان بفروشن حالا باید بیان به مشتری کلی توضیح بدن که چرا قیمت فلانی پایین تره و آخر هم مشتری متقاعد نمیشه
2- از بین رفتن اعتماد مشتری ها به آفرهای ارائه شده در این انجمن و به طور کلی همه جا ، وقتی طرف میبینه انقدر سرویس های مختلف فروخته میشه که آخرش هم تو زرد از آب در میان ، دیگه جرات نمیکنه به این راحتیا به کسی اعتماد کنه
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
برای مشاهده دیگر کاربران ، آپدیت میشود![]()
برای مشاهده دیگر کاربران ، آپدیت میشود![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)