من خودم از شرکت مخابرات اینترنت گرفتم ، از طرفی گیگ زیادی میده ولی گیگ خوری زیاد داره ، من ماهیانه 8 گیگ استفاده میکنم ولی این ماه 23 گیگ خریدم
وایرلسمو هم قفل کردم اما حجم زیادی از دست میدم و دلیل اونو هم نمیدونم
پسوردمو هم عوض کردم بازم حجم خوریش زیاده
جدیدا مخابرات با سرعت 256 و پهنای باند نامحدود رو با قیمت 15200 تومن برای خرید گذاشته ، خیلی خوب هست و سرعت دانلود حداقل 40 الی 50 هست
این سیستم 1 به 8 هست برای ما که در روستا زندگی میکنیم خیلی خوب هست چون اکثرا دانشجو هستند و نیاز خاصی به اینترنت ندارند
ممنون از توضیحاتتون
الان دوباره سرویس مخابراتم رو فعال کردم و du meter رو هم نسب کردم خوب
اول از همه بهشون سفارش کردم ip م رو روی مودم قفل کنن / های سیکوریتی رو هم موقع کانفیگ انجام دادم
خوب مشکل اینجاست که بدون اتصال به V*P*N میزان دریافت رو دوبرار که هیچ فکر کنم 5 برابر نشون میده
از internet download manager استفاده میکنم اگه میده 100 کیلو du meter میده 400 کیلو![]()
و*پ*ن ها که قطع هست، استفاده نکردم! چک کردم میزان مصرفی که مخابرات برام اعلام کرد با میزان مصرف du meter تفاوت داشت![]()
[QUOTE=index.mailbox;656550]سلام دوستان، من اینترنت مخابرات سرویس دارم میشه گفت هر هفته دارم 4 گیگ شارژ میکنم[/Q
نرم افزار DU meter و اکنون هم نرم افزار net meter pro رو استفاده کردم
الان که با net meter رو دارم و 30 دقیقه از زمان نصب و اجراش میگذره / 22 مگ دانلود رو نشون میده خوب من توی این 30 دقه فقط گوگل + همین انجمن و یکی دوتا سایت سبک بالا اوردم، 22 مگ؟؟؟ غیر عادی نیست؟ اصلا همین جور که پیچی لود نمیشه نرم افزار داره میزان دانلود دریافت میکنه / تمام نرم افزار ها بغیر از این یک رو exit کردم ویندوز هم آپدیتش off هست!
سلام دوستان کسانی که این مشکل رو دارند مانند خودم ..
من این مشکل را با نصب bwmiter حل کردم برنامه ای است که کلییه اتصالات شما به اینترنت را کنترل میکند .بسیار کاربردی است.تجربه ها
نسخه سالم با کرک سالم را در این ولاگ دنلال کنید
من تقریبا 25 اتصال را بوسیله این نرم افزار بلاک کردم
فقط 6 اتصال را مجاز دارم.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)