یه اتفاق جالب
من تیکت ها رو میزارم خودتون قضاوت کنید
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/01 20:00) |
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/11/01 23:30) |
با عرض سلام و ادب
ابتدا این رو بگم که خوشخبتانه یا متاسفانه وقتی ندارم برای پاسخگویی در سایت وبهاستینگ تالک و حقیقتا وجود این سایت و مدیرانش هم برای بنده جای شک و شبهه هست. بیش از این وارد بحث این سایت نمیشم
صرفا اینجا پاسختون رو میدم و داخل وبهاستینگ تالک هم شرکت نمیکنم که بدونید ارزشی برای این سایت و چیزی که توش ثبت میشه قائل نیستم! و خوشبختانه ترسی هم از اینطور جاها ندارم...
متاسفم برای دوستانی که بدون اطلاع قبلی نظری دادند...
خوشحال میشم تصویری که از تیکت ها گذاشتید ، تصویر تیکت شماره 217019 رو هم بذارید و توهین های خودتون رو هم مشخص کنید
سرویس شما به این دلایل به عنوان حذف شده تلقی میشه و ما هم طبق قوانینمون به هیچ عنوان وظیفه ای در قبال ارائه ی بک آپ یا سرویس به شما نداریم.
یه مورد دیگه هم دیدم اونم اینکه در مورد دومین چیزی نوشته بودید....
دومین شما مشکلی داشته؟
الآن مگر دی ان اس های شما بر روی نت افزار ست نیست و دومینتون کار نمیکنه؟ اگر قرار بود مشکلی برای دومین پیش بیاد آیا ما اجازه ی فعال بودن دومین رو میدادیم؟
آدرس نل دومین به محض ثبت دامنه به شما داده شده و لاگ ایمیل هم موجود هست! شما در هر ثانیه از شبانه روز میتونید با ورود به پنل دامنتون دامنه رو انتقال بدید! هیچگاه مشکلی برای دامنه پیش نیامده و تا وقتی که طبق قوانین ما باشه مشکلی پیش نخواهد آمد!
هر ساعت از شبانه روز نیز شما درخواست مجدد بدید برای دریافت مشخصات پنل دامنه ، بدون کم و کاستی تقدیم میشه
سرویس دهی و شرکت ما همانند خیلی از سرویس دهنده های دیگه ی ایران "بچه بازی" نیست که هر کسی هر کاری دوست داشته باشه بکنه... ما اجازه ای نداریم که بخوایم برای دامنه ی شما مشکلی ایجاد کنیم مگر اینکه قوانین رو نقض کنید
سرویس هاست شما هم فقط و فقط به دلیل اتمام پهنای باند و اضافه بر اون توهین های شما حذف شده و کاملا هم طبق قوانین ما بوده. قوانین رو هم شما هنگام سفارش پذیرفتید. عرض شد مشکلی از لحاظ موارد قانونی دارید میتونید برید شکایت کنید ما هم در خدمت شما هستیم و پاسخگو به مراجع قضایی!
اما ، وقتی شما میدونید که هیچ حق قانونی ندارید ، باز هم با این حال به جای اینکه با رویی خوش و باز از ما درخواست بک آپ کنید شروع به توهین میکنید؟ مسلمه که هر انسانی باشه اینطور مواقع گذشتی نخواهد داشت و حتی بیش از حد هم واکنش نشون میده و خارج از قوانین هم بر ضد شما عمل میکنه! فکر نمیکنم درک این موضوع سخت باشه!
الآن هم به راحتی و به جرم نشر اکاذیب بخش حقوقی ما میتونه شما رو دچار مشکل کنه. از صفحات تاپیک وبهاستینگ تالک تصویر تهیه شد و به عکس شما که تمایلی به ارجاع به قانون ندارید ما به زودی مورد رو مشخص میکنیم که آیا حق با ما هست و یا شما و حتی در صورتی که حق با شما باشه شما تحت چه عنوان و اجازه ای اقدام به نشر محتوای خصوصی در جامعه ای عمومی کردید.
خوشبختانه اطلاعات وارد شده در هنگام عضویت توسط شما قبلا استعلام شده و حقیقی هست و این کار رو بسیار آسان میکنه برای ما.... به زودی خدمت شما خواهیم رسید.
اما در پایان اصلا و عبدا انتظار حذف تاپیک از سایت وبهاستینگ تالک (یا هر سایت دیگری) رو ندارم و بسیار خوشحال میشم هرچه این مطالب بیشتر در این وبسایت ها بمونه 
پس از اتمام دادرسی دقیقا همه ی مدارک در سطح اینترنت منتشر میشه تا نتیجه ی نشر کذب هم مشخص بشه...
موفق و پیروز باشید
=========
مدیر فنی & مالی شعبه اصفهان
دفتر مرکزی: اصفهان - خیابان طیب - روبروی خیابان میرداماد - مجتمع مهتاب 9 - طبقه سوم - واحد 19
تلفن: 03112201088 - 03112201076
مراجعه حضوری تنها با هماهنگی قبلی امکان پذیر می باشد.
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/01 23:54) |
سلام
درمورد اون شماره ایی که گفتین من توهین کردم. هیچکدوم از تیکت ها شماره نداره. دقیق بگید منظورتون کدومه تا من متوجه بشم. در مورد دامین. من پنل دامین رو ندارم. به من بدین که بتونم انتقال بدم.
درمورد مراحل قانونی
من گفتم که دنبال مراحل نرفتم ولی اینقدرها هم بی سواد نیستم. بسیار خوشحال میشم که شما اقدام بکنید و من مجبور به دفاع از خودم بشم و بعد از اون از شما شکایت کنم تا ببینیم بالاخره این مملکت قانون داره یا نه. در هر حال
من همه تیکت ها رو تو انجمن گذاشتم نمیدونم چرا شما میگید من سانسور کردم. اون تیکت خاص رو بگید تا همین الان بزارم. شما هم سریعا ازش عکس بگیرید تا بتونید به عنوان مدرک ازش استفاده کنید. به طور کامل در خدمت شما و شکایت شما هستم.
البته منتظر پنل دامین هم هستم.اگه بک آپ رو هم بهم بدین هزینه اون پرداخت میشه
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/11/02 00:04) |
با عرض سلام و ادب
مشخصات پنل دامنه خدمت شما:
URL: r
Username: ایمیل شما
پسورد رو هم با لینک بازیابی ریست کنید
در مورد تیکت مذکور ، تیکت با عنوان پیگیری قطعی از طریق پلیس فتا
باز کنید و اولین ارسال خودتون رو ببینید 
دقیقا شما تیکت قبل از این رو کپی کردید. بعدشی رو هم کپی کردید. خود این تیکت کپی نشده! خیلی جالبه کلا!
من هنوز هم نفهمیدم دلیل اینکه گفتید ما دامنه ی شما رو "نمیدیم" چی بوده!؟ و این "ندادن دامنه" یعنی چه؟ ممنون میشم توضیح بدید!
پیگیری قانونی هم انجام میشه... زمان میبره اما به اصطلاح سوخت و سوز نخواهد داشت
موفق و پیروز باشید
=========
دفتر مرکزی: اصفهان - خیابان طیب - روبروی خیابان میرداماد - مجتمع مهتاب 9 - طبقه سوم - واحد 19
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/02 00:04) |
الان اون تیکتی که میگین رو دیدم
کجای اون توهین کردم
غیر از اینه که شما از قانونی که من تاییدش نکردم دارید کمک میگیرید و خودتون هم میدونید تو مجامع قضایی کسی این قانون شما رو قبول نداره
تو اون تیکت گفتم چرا تلفنی پاسخگو نیستید مگه دروغ گفتم چند بار تماس گرفتم خب یه بار جواب میدادین. ولی توهینی نکردم که شما میگید چرا تو تاپیک اینو نزاشتی
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/11/02 00:13) |
با عرض سلام و ادب
فکر میکنم اینو دیگه کاربران وبهاستینگ تالک همه بدونن که هنگام خرید از سیستم مدیریتی whmcs کلیه ی کاربران موظف هستند تیکت قبول قوانین رو بزنند و در صورتی که این تیکت رو نزنید اصلا قادر به خرید نخواهید بود! اینکه شما تیکت قبول قوانین رو نخونده زدید (مثل اینکه قرارداد رو نخونده امضا کرده باشید) مربوط به ما نمیشه! اینکه قانون در مراجع قضایی قابل استناد هست یا خیر موقع دادرسی مشخص میشه. ضمن اینکه بیش از این بنده نیازی نمیبینم توضیحی به شما بدم. عرض شد مدارک لازم تقدیم مراجع قضایی میشه و جز مراجع قضایی هیچ کسی از نظر ما صلاحیتی برای قضاوت نداره
اگر هم پاسخی اینجا به شما داده شده صرفا برای رفع پاره ای از مشکلات شما (من باب دامنه ی شما!!!) بوده و لاغیر!
در مورد پاسخ تلفنی هم ما هیچ کجای سایت ، قوانین و یا قرارداد ها اجبار و تعهدی در پاسخگویی و پشتیبانی تلفنی نداشته و نداریم! فکر میکنم این رو بتونید درک کنید که مدیر شرکتی با مشترکین زیاد (اسمی از تعداد مشترکین نمیارم) وقت این رو نداره که بشینه به هر تلفنی پاسخ بده!
به همین خاطر سیستم تیکتینگ تعبیه دیده شده و پرسنل در خدمت کاربران هستند.
خیلی راحت بنده یک سوال از شما میکنم:
سرویس شما به دلیل اتمام پهنای باند مسدود شده. شما شروع به توهین کردید و ما از باز کردن سرویس خودداری کردیم.
مجددا توهین کردید و سرویستون حذف شده. همه ی این موارد در قوانینی که شما در هنگام خرید قبول کردید و به نوعی امضا زدید زیرش ذکر شده.
پس قانونا ، شرعا و عرفا شما هیچ حقی اینجا ندارید!
اینکه به جای درخواست دوستانه از ما ، شروع به توهین کنید صحیح هست؟
ضمن اینکه سرویس شما - هنوز هم که هنوز هست - بدون مشکل حتی ساسپند شدن!!! فعال هست و داره کار میکنه. منتها در سیستم ما به عنوان سرویسی کنسل شده تلقی میشه!
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/02 00:27) |
سلام
در مورد اون قوانین که شما میگید . من خودم از ابتدا تو این شرکت نیومدم که قوانین رو بدونم. من سایت رو از کسی خریدم که اون این هاست رو تهیه کرده بود.
این که تو مجامع قضایی اعتبار داره یا نه هم بماد در زمان دادرسی
در مورد دامنه وقتی ریستور رو میزنیم یه لینکی میده که کار نمیکنه. لطفا چک کنید.
در مورد سوالتون
این که سرویس ما به علت اتمام پهنای باند مسدود شد قبول
ولی اینکه من به شما توهین کردم رو اصلا قبول ندارم. این شما بودین که به من تهمت سوء استفاده زدین . در صورتی که من نخواستم شما کاری رو از سر لطف کاری بکنید. هنوز تیکتش موجوه که من گفتم فاکتور کنید تا پرداخت کنم. کجای این توهینه؟
الان هاست ما فعاله؟
من راهی برای دسترسی به سی پنل ندارم اگه فعاله بدین که بتونم اطلاعاتم رو بردارم.
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/11/02 00:42) |
با عرض سلام و ادب
در مورد لینک بازیابی هیچ مشکلی نداره و بدون مشکل کار میکنه
دقت کنید....
در مورد سوء استفاده که ظاهرا شما درست متوجه نشدید
پهنای باند سرویس شما به پایان رسید. ما 2 گیگابایت اضافه گردیم رایان تا شما خریداری کنید. شما بعد از اینکه سایتتون بدون مشکل لود شد و به دلیل پهنای باند مشکلی براش پیش نیومد (چون ما پهنای باند رایگان اضافه کردیم) اومدید گفتید نمیخوام پهنای باند اضافه!!!! تیکت ها رو ببینید این مورد هست داخلش
وقتی از سرویس رایگان استفاده کردید و داشتید بک آپ میگرفتید که برید (بک آپ پهنای باند میکشه! و شما هم داشتید از پهنای باندی که ما به رایگان اضافه کرده بودیم استفاده میکردید) ! این دقیقا مصداق سوء استفاده هست.
چندین بار هم گفتید "من فقط بک آپ میخوام برای چی باید پول بدم" و کاملا مستند موجود هست....
واژه هایی همچون "قوانین مسخره " اگه به اون دنیا اعتقاد داشته باشید" میترسین" و ... فکر میکنم توهین محسوب بشه
در فرهنگ شما اطلاعی ندارم اما ما به اینا میگیم توهین
عرض شد سرویس شما در سیستم ما به عنوان کنسل شده تلقی میشه! توقع هم نداشته باشید با این تخریبی که راه انداختید و هر چیزی دوست داشتید داخل تاپیک گذاشتید ما با مهربانی و لطف با شما برخورد کنیم!
هزینه ای قرار نیست پرداخت بشه و موضوع هزینه نیست....
باز هم ذکر میکنم اگر ما پاسخی به شما میدیم فقط برای روشن شدن قضیه و همکاری با شما هست! و نه اینکه مشکلی با انتشار این اکاذیب در اینترنت داشته باشیم...
فقط صرف اطلاع عرض میکنم خدمتتون. حتی اگر شرکت سرویس دهنده ای مشکلی داشته باشه شما حق ندارید به صورت عمومی اقدام به تخریب چهره ی این شرکت کنید و همینطور قرار دادن تیکت ها (که کاملا شخصی هست و جز Privacy کاربر و سرویس دهنده محسوب میشه) در ملا عام خودش جرم هست دوست من
موفق و پیروز باشید
=========
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/11/02 00:47) |
ضمنن بنده هنوز هیچ پاسخی در مورد دومین دریافت نکردم
برای بار چهارم سوالم رو تکرار میکنم
من هنوز هم نفهمیدم دلیل اینکه گفتید ما دامنه ی شما رو "نمیدیم" چی بوده!؟ و این "ندادن دامنه" یعنی چه؟ ممنون میشم توضیح بدید!
در مورد خرید از جای دیگه و .... خوشحالم که این مورد رو هم مطرح کردید
بند پنجم قوانین مربوط به هاست های اشتراکی:
کاربر متعهد میشود تا اطلاعات اختصاص داده شده به خود را بدون هماهنگی با شرکت، به فرد دیگری منتقل نکند.
این اولین مورد. دومین مورد اینکه حتی با در نظر نگرفتن بند فوق ، ارتباطی به ما نداره که شما این سرویس رو خریداری کردید یا خیر
این سرویس وقتی در سایت ما ثبت شده و خریداری شده ، تیکت مربوط به پذیرش قوانینش هم خورده...
شما وقتی یک ماشین خریداری میکنید و میخواین سند بزنید ، ابتدا میرید خلافی میگیرید. درسته؟ چرا؟
چون اگر بعد از انتقال سند مشخص بشه که خلافی داشته این ماشین ، مربوط به صاحب قبلی نیست و شما مسئولید. چون خلافی مربوط به ماشینه. و اینجا هم قوانین مربوط به سرویس هست و نه مربوط به شخص! نیاز به توضیح بیشتر داره؟
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/02 01:02) |
در مورد بک آپ من اون موقع تا جایی که به خاطر دارم به شما گفتم این کارو بکنید و هزینه رو فاکتور کنید. و هنوز هم بخاطر دارم که گفتم اون مقدار فضایی هم که برای لود شدن سایت دادین رو هم محاسبه کنید. پس این سوء استفاده نیست.
در مورد اینکه من گفتم این قوانین مسخره یا اینکه اگر به اون دنیا اعتقاد داشته باشید. به من حق بدین شما پول یک سال هاست رو گرفتین و کمتر از نصف قطع کردین. باید ازتون تشکر کنم؟
این صحبت های من در جواب تهمت شما بوده
من تنها پنلی که از دومین داشتم همینی هست که در اینجا هست و در اینجا هم چیزی برای انتقال وجود نداره. پس دامنه در اختیار من نبود. و من با بک آپ قبلی هاست که داشتم و همچنین مانده مدت دامین تونستم سایت رو با باگ های فراوون بالا بیارم. که فکر می کنم شما در ضرر و زیان های من مسئولید
در مورد اینکه من حق دارم تیکت ها رو پخش کنم یا نکنم به همون دلیلی حق اینکارو دارم که شما به خودتون اجازه میدین سرویسی که فروختین و پولشو گرفتین حذف کنید. و بک آپ منو ندین. به همون دلیل من حق اینکارو دارم.
ضمنا مثال ماشین ربطی به این داستان نداره. از مثال مربوز استفاده کنید.
اما در فرهنگ ما کم فروشی وجود نداره در فرهنگ شما چی؟
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/02 01:05) |
راستی یادم رفت
من تخریب راه ننداختم. من دقیقا تیکت های شما رو در نهایت احترام گذاشتم. اگه شما فکر میکنید این تخریبه. پس در رفتارتون تجدید نظر کنید
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/11/02 01:06) |
با عرض سلام و ادب
بله کاملا شما درست میگید
قضاوت میمونه با مراجع قضایی
وقت بخیر
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/11/02 01:17) |
بسیار عالی منتظر اقدام شما هستم شب خوش