فروش ویژه با 40 % تخفیف همیشگی
کپن تخفیف : 40
تخفیف برای پرداخت های ماهانه و 3ماه قابل استفاده است
هر یورو 4350 تومن
فروش ویژه با 40 % تخفیف همیشگی
کپن تخفیف : 40
تخفیف برای پرداخت های ماهانه و 3ماه قابل استفاده است
هر یورو 4350 تومن
ویرایش توسط razavihost : December 16th, 2012 در ساعت 19:22
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
راه دیگه چیه خوب؟
من بهتون گفتم سرور با رم 1گیگ اورسل نشده بین 40 تا 30 تومن هست.(حالا در همین انجمن به 15 تونم هم میدن اما اور میشه)
و گفتم دلیل این که واسه ما با این نوسان ارز باید رف داشته باشه.(5000 تومن هم واسه برابر قیمت واقعی سرور هست و هزینه های سرور اختصاصی و ترافیک ها و کلی چیزه دیگه.باید همه رو چک لیست کنیم واسه یوزر؟
وقتی شما شاکی هستین نسبط به قیمت یورو ما نمیتونیم از حق خودمون بگذریم.شما هم گفتین کف اعتراض به قیمت دارین خوب جز کنسل چی میتونه باشه ؟که میگین برخوردتون نامناسب هست.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
دوست من الان همین پستت رو با اون موقع مقایسه کن .. زمین تا آسمون فرق داره طرز حرف ..
من نگفتم بهت شما اگه بگی دخل و خرج نمیخوره ... 2 3 تومن پولی نیست اصلا تو ماه ... من بتونم اضافه هم میدم بهت ... شما هم عین برادر منی .. نمیخوام ضرر کنی که ...
بحث من سر این بود که میگی یورو 5تومنه ... بعد من خودم هر ماه واسه خودم اصلا نه ، واسه بقیه حداقل ماهی 5000 دلار و 2000 یورو که رو شاخشه رو حواله می زنم ... بعد شما بگی نه تو نمی دونی ، حواله کارمزد داره ...
من از این ناراحت شدم که دلیلی میاری که با عقل جور در نمیاد ...
منم که میگم اعتراض ، اگه میخواستم خودم بلد بودم کنسل کنم ، اومدم پرسیدم که علتش چیه ازت ! بعد من حتی امروز با اینکه هنوز 10روز مونده تا تمدید اومدم بپرسم که زودتر پول بریزم برات که باز به نوبه خودم کمک کرده باشم بهت ... نه اینکه بخوام چوب لا چرخت بذارم که ...
خداوکیل انصافا شما به عنوان مشتری بهت بگن : همینه که هست .. دوست نداری کنسل کن ... لازم نیست بهت توضیح بدم ، بهت بر نمیخوره ؟!
میگی راه حل دیگش چی بود :
من گفتم آقا چرا یهو گرون کردی ؟ 20 درصد ؟
میگفتی : داداش تو این 2 هفته که فروختم ، دیدم اون سودی که مد نظر بود نشد ... حالا مجبورم اور بفروشم یا اینکه یکم قیمت رو ببرم بالا ... شما اگه راضی به ضرر مایی بگو من کم کنم قیمت رو ، مشکلی نداره !
بنظرت من نمی گفتم : دمت گرم ! این حرفها چیه .. باشه 3 تومن که این حرف ها رو نداره ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)