ما انتخابی نداریم
ما انتخابی نداریم
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
هدیه شاتل برای مشتریان به مناسبت سالگرد تاسیس شرکت
مشترک گرامی،
مفتخریم از این که گروه شرکتهای شاتل نه سال پر از پویایی و تلاش شبانه روزی و مستمر را برای ارایه ی سرویس اینترنت پرسرعت با بهترین کیفیت ممکن به مشتریان سراسر کشور را پشت سر نهاده و اینک در آستانه ی ورود به دهمین سال فعالیت خود، عزم خود را بیش از پیش جزم ساخته است تا همچنان بتواند خدماتی نوین بر پایه ی آخرین دستاوردهای روز دنیا در اختیار مشتریان این مرز و بوم قرار دهد.
به همین مناسبت، علاقه مندیم به اطلاع مشتریان عزیز برسانیم به مناسبت سالگرد تاسیس شرکت شاتل، هدایای زیر به تفکیک سرویسهای مختلف به مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل در سراسر کشور اختصاص خواهد یافت.
شرح هدیه شاتل زمان اختصاصدارندگان سرویس های اختصاصی (Dedicated) یک ماه کسپرسکی رایگان 1 دی ماه 1391دارندگان سرویس های ویژه آرت یک ماه کسپرسکی رایگان 1 دی ماه 1391دارندگان کلیه ی سرویس های اکو و اکو آفیس 2 گیگ ترافیک رایگان 28 آذر ماه 1391دارندگان کلیه ی سرویس های اکولایت 0/5 گیگ ترافیک رایگان 28 آذر ماه 1391
گفتنی ست، هدایای یاد شده برای مشتریان دارنده سرویس های اکو به مشترکینی اختصاص خواهد یافت که در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیک باشند. مشتریانی که درخواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
این هدایا شامل مشتریان کلیه ی شهرهای استان تهران، کلیه ی شهرهای استان اصفهان، کلیه ی شهرهای استان مازندران، کلیهی شهرهای استان آذربایجان شرقی، کلیه ی شهرهای استان اردبیل، کلیه ی شهرهای استان سمنان، کلیه ی شهرهای استان کرمان، ارومیه، شیراز، مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، نیشابور، اهواز، دزفول، باوی، ماهشهر، زاهدان، قم، قزوین، محمدیه قزوین، کرمانشاه، کرج، رشت، لاهیجان، لنگرود، اراک، ساوه، همدان، اردکان، زنجان و میبد خواهد بود.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
====================
دو گیگ اضافه ی ما شارژ شد
حالا واقعا میخواد گرون یا قطع بشه؟
شرکت ها بخاطر افزایش نرخ ارز دارن ورشکست میشن/؟
هدیه هاشون پس برا چیه؟
تخفیف تمدید هم که دارن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
والا من دوچیز توی اینترنت ایران ندیدم:
1. ثبات
2. پیشرفت
با دو گیگ هم نمیشه خوش بین شد.وقتی ثبات و امنیت اقتصادی نباشه، اینا چجوری خدمات میدن؟ گیرم باز یه چیز دیگه تحریم شد. اونوقت چیکار کنیم؟
گیرم تحریم جدید زند، آی پی ایرانی توی آمریکا و اروپا باز نشد! بعد اینا بیان 10 گیگ شارژ بدنفایدش؟
دادا اوضاع خعلی بده. خعلی...![]()
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
با دو گیگ خوش بین نمیشیم. اما دو گیگ به هزاران کاربر رو چطور ؟
چند ماه پیش که نرخ ارز همه مشکل داشتن اینا 3 گیگ بخاطر تولد هدیه دادن چی؟
اینا به کنار نرخ ثابت ماهانه 25 تومن بود اینا روش 4 تومن تخفیف زدن چی؟
به نظرم دوستان عزیز بجای شایعه پراکنی برید گوگل دنبال یه آموزش بگردید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
با اینکه من از پیشگامان اشتراک نامحدود دارم باز هم به همه کاربران یک گیگابایت هدیه شب یلدا داد.
فکر کنم حداقل برای پیشگامان مشکلی ایجاد بشه. زیر ساخت قوی و اختصاصی داره این شرکت.
سلام به تمامی دوستان.
اینجور نیست که هزینه خرید پهنای باند توسط شرکت های خصوصی از مخابرات 50 درصد افزایش داده شده باشه.
به صورت معمول شرکت مخابرات به شرکت های خصوصی تخفیف 25 درصدی در پهنای باند میداد ولی به صورت ناگهانی و یکجانبه این تخفیف رو حذف کرد و علاوه بر این 17 درصد قیمت ها رو هم افزایش داد. در پی این اقدام شرکت های خصوصی مجبور به افزایش نرخ های خودشون شدند و یا بعضی سرویس ها رو حذف کردند.
در این وضعیت مخابرات با به جریان انداختن جشنواره زمستانه که خرید اینترنت به صورت یک ساله و پهنای دوبرابر بود تونست جایی برای خودش باز کنه. اینجور که مشخصه مخابرات قصد داره کم کم شرکت های خصوصی رو کنار بزنه.
حدود یک هفته پیش بود که اینترنت شرکت مخابرات شدیدا مشکل پیدا کرد(بوشهر اینجوری بود از بقیه کشور خبر ندارم). به شکلی که نصف رو اینترنت کامل قطع بود و بقیه موارد هم مشکل شدید پینگ وجود داشت. بعد از رفع قطعی های طولانی قطعی ها خیلی کم شد ولی مشکل بسیار بزرگ request time out به وجود اومد. به شکلی که شخص من صبح از ساعت 7 که از اینترنت استفاده میکنه تا ساعت 11 صبح مشکلی نیست ولی بعد از اون تا نیمه های شب شدیدا مشکل گم شدن پینگ ها وجود داره. پشتیبانی این مشکل رو از gateway اینترنت کشور میدونه که مشخص هم نیست کی حل میشه.
من یه احتمال میدم اینکه دلیل این اتفاقات راه اندازی اینترانت در سطح کشور هست. چرا که با اضافه شدن اینترانت پهنای باند داخلی از خارجی جدا میشه و طبیعتا قیمت پهنای باند خارجی بیشتر خواهد بود و با این وجود ممکن هست هزینه اینترانت از هزینه اینترنت قبلی یه مقدار کمتر باشه.
متاسفانه چون هماهنگی کافی در سطح جامعه مجازی ایرانی وجود نداره این اتفاقات هرازچندگاهی توی ایران رخ میده و هیچ اتفاقی هم نمیوفته.. بهترین راه سازماندگی کاربران هست و اعتراض دسته جمعی ، هماهنگ شده و صلح آمیز.
برای مثال میشه طی یک حرکت هماهنگ تمامی سایت ها به مدت مشخص توسط صاحبان بسته بشن و یا هر چیز دیگه.
یا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)