-
December 20th, 2012, 23:55
پاسخ : علت فروش سایت های بزرگ

نوشته اصلی توسط
fathipours1
طبق فرضیه شما اگه مدیران سایت های موزیک و فیلم رو بگیرن 99 درصد مردم صداشون در میاد ، کیه که موزیک گوش نده !
عزیز چرا یک کلاغ چهل کلاغ میکنید ؟ من گفتم 80 درصد ! خواهشا رقم بالا نبرید !!!!
-
-
December 20th, 2012 23:55
# ADS
-
December 21st, 2012, 00:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
عزیز چرا یک کلاغ چهل کلاغ میکنید ؟ من گفتم 80 درصد ! خواهشا رقم بالا نبرید !!!!
والا ما از بچگیمون کلاغ ملاغ نکردیم !
شما عددتون رو برای سایت دانلود دادید و گفتید اگه مدیر سایتای دانلود رو بگیرن بلوا به پا میشه و بنده طبق فرضیه شما یه عدد برای موسیقی و فیلم گفتم ، که بفهمونم هر کاری تو این مملک کنن هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده !
-
-
December 21st, 2012, 10:23

نوشته اصلی توسط
fathipours1
والا ما از بچگیمون کلاغ ملاغ نکردیم !
شما عددتون رو برای سایت دانلود دادید و گفتید اگه مدیر سایتای دانلود رو بگیرن بلوا به پا میشه و بنده طبق فرضیه شما یه عدد برای موسیقی و فیلم گفتم ، که بفهمونم هر کاری تو این مملک کنن هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده !
جسارت نباشه من قصد کنایه و ... نداشتم ! به هرحال من نظرمو درمورد سایت های دانلود گفتم ولی با این حال از مردم ما بر میاد که اکثرا صداشون در بیاد...
به هرحال بگذریم اما خیلی زوره که به سایت های دانلود الکی الکی گیر بدن ! سایتای فیلم و موزیک رو هم که همینطوریش گیر داده میشه پس کاری بهشون نداریم.
با احترام
-
-
December 21st, 2012, 22:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
جسارت نباشه من قصد کنایه و ... نداشتم ! به هرحال من نظرمو درمورد سایت های دانلود گفتم ولی با این حال از مردم ما بر میاد که اکثرا صداشون در بیاد...
به هرحال بگذریم اما خیلی زوره که به سایت های دانلود الکی الکی گیر بدن ! سایتای فیلم و موزیک رو هم که همینطوریش گیر داده میشه پس کاری بهشون نداریم.
با احترام
شایعه نکنید هیچ خبری نیست
سایت های موزیک با قدرت دارن به کارشون ادامه میدن و خواهندداد
-