-
November 26th, 2012, 20:43
عضو جدید
پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال

نوشته اصلی توسط
samansystems
دوست عزيزی که برای تبليغ سايت خودتون از روش تخريب اقدام ميکنيد.
بهتر هستش سعی کنيد با رقابت به اهداف خودتون برسيد. نه با تلاش برای تخريب سايت های ديگه و ساخت يوزر های مختلف و متعدد.
رويه کار شما از ابتدا تا الان همين بوده که چند بار هم پيشنهاد شده تغيير رويه بديد. ظاهرا قصد تغيير رويه رو نداريد.
در مورد جدول هم بهتره از خود سايت شاپکيپر پيگيری کنيد. اين جدول دقيقا توسط همون دوستانی تهيه شده که چند هفته قبل جشنواره برترين سرويس پرداخت رو برگزار کرده بودن و تبليغات زيادی هم توسط شما انجام شد برای اين جشنواره.

نوشته اصلی توسط
MUV
آی دی من توی زرین پال :
zp.24366
بیشتر از یک سال هم هست که ثبت نام کردم.اونموقع انقدر کم می کرد الان نمی دونم. البته فکر نمیکنم شما یادت بیاد
شما هم آی دیت رو بزار تا ببینیم شما اصلا آی دی داری یا نه

نوشته اصلی توسط
MUV
من تغییر رویه بدم؟؟ اصلا به من چه ربطی داره من فقط نظر خودم رو گفتم. این اصلا سایت من نیست. تازه اشتباهات توی اون لیست مربوط به پی لاین رو گفتم نه اینکه بدیهای زرین پال توی اون لیست رو!!!!

نوشته اصلی توسط
samansystems
شما درخواست بالاتر از 400 هزار تومان داشتيد اصلا ؟
کافی هستش از منوی بالای سايت قسمت کيف پول های من گردش حسابتون رو چک کنيد و ببينيد برای تراکنش های بالاتر از 400 هزار تومان (البته اگر داشتيد) چقدر کارمزد کسر شده.
اگر بيشتر از 1.9% کسر شده بود شروع کنيد به تخريب. در غير اينصورت بی دليل اقدام به جو سازی نکنيد. البته ماهيت شما مشخص هستش و دوستان در جريان روش های تخريبی شما هستند.

نوشته اصلی توسط
samansystems
همونطور که اول گفتم از همکاران آقای اميری هستم در مجموعه سامان سيستم.
بنده جائی از سايت شما نامی نبردم که شما خودتون رو در اين مبحث شريک کرديد.
همين فعاليت شما و يوزر های 5 پسته نشون ميده چه خبره :دی و الا دليلی نداره تو بحثی که هيچ ارتباطی به سايت شما نداره يوزر های 5 پسته و شخص شما فعاليت کنن.
بنده از شما نامی نبردم که اينقدر به آب و آتيش ميزنيد. مگر اينکه يک ارتباطی باشه بين قضايا که انشالا اينطور نبوده.
بهتره يکبار تاپيک های باز شده توسط خودتون، شرکت کردنتون در تاپيک های ديگران و صفحات سايتتون رو مشاهده کنيد.
خواهيد ديد بيشتر از اينکه برای سايتتون تبليغ کنيد به تخريب دست زديد و نمونه آخر اون هم شرکت در همين تاپيک هستش.
دقيقا بهترين مورد اين هستش که اجازه بديد کاربران خودشون تصميم بگيرن. با رويه تخريب ديگران هيچ کس تا حالا موفق نبوده و نيست. شما هم سعی کنيد راه خودتون رو بريد. تبليغ خودتون رو انجام بديد و از شرکت تو تاپيک های تخريبی ای که يوزر های 5 پسته! اون رو داغ کردن خودداری کنيد. چون اينطوری همه چيز روشن ميشه.
پيشنهاد ميکنم ادبيات خودتون رو حفظ کنيد و از بکار بردن و جملات و کلماتی که در شان خودتون نيست خودداری کنيد.
اينجا شخصی به شما توهين نکرد که شما داريد به ديگران توهين ميکنيد. بکار بردن الفاظی نظير احمق برای ديگران فکر نميکنم رويه ای در شان شما باشه.
جهت اطلاع به سایر کاربران عزیز :
1-پست هاتون رو یکبار مرور کنید، هرکسی پست های شما رو بخونه، بدون نیاز به فکر کردن میتونه تشخیص بده منظور شما چی هست.
جالبه فعالیت شما بیشتر جنبه تخریبی داره و دیگران رو متهم به تخریب می کنید. فکر می کنم واقعا نیاز باشه یک دوره نحوه صحبت کردن رو طی کنید.
خودتون دارید خودتون رو تخریب می کنید ( در ادامه لینک گذاشته شده )
همين فعاليت شما و يوزر های 5 پسته نشون ميده چه خبره
:دی
2- بله حتما سرچ کنید و تمام تاپیک های ما رو ببینید. برعکس شما همیشه در تاپیک های مرتبط با Payline که ارتباطی هم به شما نداشته شرکت کردید و اقدام به تخریب کردید.
نمونه دخالت و تبلیغ شما در تاپیک دیگران :
http://www.webhostingtalk.ir/f58/62648/index2.html
نمونه دخالت شما در تاپیک های ما :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/46711/#post428389
و اینجا :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/467...tml#post428818
و نحوه برخورد همکار ما جناب سلطانی بعد از توهین های شما :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/467...tml#post428972
و باز هم دخالت شما در مباحثی که به شما ارتباطی نداره :
http://www.webhostingtalk.ir/f184/58...tml#post542366
و اینجا
http://www.webhostingtalk.ir/f184/58...tml#post544335
و اینجا که دارید سرویس های خودتون رو تبلیغ می کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f184/58...tml#post544429
نمونه تصویری از رفتار واقعا حرفه ای تون هم روی وب موجود هست که موقع مصاحبه مدیرعامل تون مشغول آدامس جویدن هستند،در آخر مصاحبه هم می فرمایند I Love You PMC !!!!!
لینک هم اگر خواستید موجود هست، ارائه میکنیم سایر دوستان ببیند.
تیم Payline 2 اکانت در این سایت دارند، یکی همین اکانت، دیگری هم اکانت جناب سلطانی برنامه نویس ارشد تیم هست :
نمایش مشخصات: mohsensoltani - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
در آخر هم خوشحال میشم اگر نمونه ای از دخالت و تبلیغ ما در تاپیک شما و یا حتی تاپیک دیگران پیدا کردید لینک بدید که خودمون رو اصلاح کنیم.
لطفا مدیران بزرگوار فروم نسبت به رفع شک و شبهات موجود اقدام کنند و با مقایسه IP ها موضوع رو برای دوستان روشن کنند.
از این بیشتر هم صلاح نمیدونیم واسه پاسخ دادن به شما وقت بذاریم و باز هم مثل همیشه کاربران محترم خودشون بهتر میتونن مسائل رو تشخیص بدن، عملکرد گویای شرح حال هست.
موفق باشید.
ویرایش توسط Neo2 : November 26th, 2012 در ساعت 20:47
-
تعداد تشکر ها از Neo2 به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012 20:43
# ADS
-
November 26th, 2012, 20:59
عضو انجمن
کلا تو ایران رقبا تحمل همدیگر رو ندارند.
دو تا هوو بهتر با هم می سازند تا دو تا رقیب تجاری !
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 22:11

نوشته اصلی توسط
Neo2
شما و يوزر های 5 پسته اگر اجازه ميداديد کاربران خودشون قدرت تصميم گيری داشتند و الان هم دارن.
بهتره شما هم به جای به آب و آتيش زدن برای تخريب تلاش کنيد سرويس مناسب ارائه بديد و کاربران رو با سرويس مناسب جذب خودتون کنيد نه تخريب ديگران.
نمونه تصویری از رفتار واقعا حرفه ای تون هم روی وب موجود هست که موقع مصاحبه مدیرعامل تون مشغول آدامس جویدن هستند،در آخر مصاحبه هم می فرمایند I Love You PMC !!!!!پ
لینک هم اگر خواستید موجود هست، ارائه میکنیم سایر دوستان ببیند.
واقعا رفتار شما جالب هستش. متاسفم بگم که خيلی خيلی بچه گانه داريد رفتار ميکنيد و با اين رفتارتون جز اينکه شخصيت شما برای همه عيان تر ميشه اتفاق ديگه ای نميافته :دی
واقعا برای شما متاسفم که از هر کاری، هر جو سازی ای و هر ضد تبليغی بر عليه رقيب خودتون اقدام ميکنيد.
البته پيشنهاد ميکنم در مورد اون مصاحبه آقای مصطفی اميری هم بيشتر دقت کنيد چون ظاهرا بعضی جاهای اون مصاحبه رو اشتباه شنديد مثلا اونجا که گفته شده I Love You PMC :دی
فکر ميکنم حتما چندين چند بار گوش کنيد تا جمله دقيق رو متوجه بشيد. (البته من مطمئنم که الان هم جمله دقيق رو ميدونيد ولی برای تخريب يا رفتار بچه گانه اين دروغ رو ميگيد.)
البته شما از روز اول هم با اين هدف اومديد. جائی که به جای اينکه در مورد کارمزد های خودتون صحبت کنيد همش در مورد کارمزد های سايت های ايکس و ايگرگ صحبت ميکنيد و البته از هر دروغی هم خودداری نميکنيد.
به هر حال من جای بحثی با شما نميبينم.
شما و يوزر های 5 پسته به خوبی در اين تاپيک تخريب رو انجام داديد.
در پايان باز هم از مديران خواهش ميکنم با کاربران متخلف به شدت برخورد کنن تا تخريب به جای تبليغ باب نشه تو اين سايت!
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 22:48
عضو جدید
ما به انتخاب کاربران سرویس برتر سال شدیم، کاربران هم خدمات و کیفیت سرویس دهی رو می بینند و قضاوت می کنند.
شما به نظرات همه رای دهندگان توهین می کنید و اونها رو یوزرهای 5 پسته خطاب می کنید ؟
ما نیازی به جو سازی نداریم. جو سازی بیشتر به نفع شما هست که تا حالا تنها سیستم بودید و هرجوری خواستید به کاربران و وب مسترها توهین کردید و به دلخواه با اونها برخورد کردید.
اومدن سیستم های دیگه مطمئنا به ضرر شما بوده و چون نمی تونید کیفیت خودتون رو بالا بکشید، سعی می کنید دیگران رو پایین بکشید.
نکته بعدی اینه که شما همیشه ما رو متهم به دروغ کردید و میگید در تاپیک های دیگران دخالت کردیم.
ما با لینک و مدرک ثابت کردیم که شما در کار دیگران دخالت می کنید و به عناوین مختلف تبلیغ سرویس هاتون رو می کنید.
چرا شما لینک یا موضوعی به صورت مستند از ما ارائه نمی کنید که ثابت کنید ما هم کارهای ناپسندی مثل شما انجام دادیم ؟
نمی تونید یا همچین چیزی نیست ؟ کارهای خودتون رو به سایرین نسبت میدید ؟
این هم لینک مصاحبه مدیرعامل تون :
نـــت نـــَما - اميری در اختتاميه سومين جشنواره فروشگاه های اينترنتی
لطفا به آخر مصاحبه توجه ویژه کنید.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
-
تعداد تشکر ها ازNeo2 به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 22:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
شما و يوزر های 5 پسته اگر اجازه ميداديد کاربران خودشون قدرت تصميم گيری داشتند و الان هم دارن.
بهتره شما هم به جای به آب و آتيش زدن برای تخريب تلاش کنيد سرويس مناسب ارائه بديد و کاربران رو با سرويس مناسب جذب خودتون کنيد نه تخريب ديگران.

واقعا رفتار شما جالب هستش. متاسفم بگم که خيلی خيلی بچه گانه داريد رفتار ميکنيد و با اين رفتارتون جز اينکه شخصيت شما برای همه عيان تر ميشه اتفاق ديگه ای نميافته :دی
واقعا برای شما متاسفم که از هر کاری، هر جو سازی ای و هر ضد تبليغی بر عليه رقيب خودتون اقدام ميکنيد.
البته پيشنهاد ميکنم در مورد اون مصاحبه آقای مصطفی اميری هم بيشتر دقت کنيد چون ظاهرا بعضی جاهای اون مصاحبه رو اشتباه شنديد مثلا اونجا که گفته شده I Love You PMC :دی
فکر ميکنم حتما چندين چند بار گوش کنيد تا جمله دقيق رو متوجه بشيد. (البته من مطمئنم که الان هم جمله دقيق رو ميدونيد ولی برای تخريب يا رفتار بچه گانه اين دروغ رو ميگيد.)
البته شما از روز اول هم با اين هدف اومديد. جائی که به جای اينکه در مورد کارمزد های خودتون صحبت کنيد همش در مورد کارمزد های سايت های ايکس و ايگرگ صحبت ميکنيد و البته از هر دروغی هم خودداری نميکنيد.
به هر حال من جای بحثی با شما نميبينم.
شما و يوزر های 5 پسته به خوبی در اين تاپيک تخريب رو انجام داديد.
در پايان باز هم از مديران خواهش ميکنم با کاربران متخلف به شدت برخورد کنن تا تخريب به جای تبليغ باب نشه تو اين سايت!
این نقل قول تون رو هم بر میداریم چون میدونیم پست تون رو ویرایش می کنید و بعدا کتمان می کنید که همچین حرف هایی ردید. بعدا یه مطلب راجب همین هم اعلام می کنیم.
-
تعداد تشکر ها از Neo2 به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 22:53
عضو جدید
مشکل ما ایرانی ها همین بوده و هست و هست و هست و هست
بابا بس کنید، این چه کاریه ؟
این میاد اینجا اینو تخریب میکنه اون اونجا ، یکی میاد خودشو دخیل میکنه، اون یکی کارش فقط تخریبه
بابا بخدا این کار های شما مشتری جذب نمیکنه
مشتری شعورش میرسه با کی میخواد کار کنه با کی نمیخواد کار کنه
حالا هی بیاید اینجا هم دیگه رو تخریب کنید .
زشته بخدا زشته زشــــــت
ویرایش توسط samancms : November 26th, 2012 در ساعت 23:02
-
تعداد تشکر ها ازsamancms به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 22:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Neo2
خوب دوست من الان چی رو خواستید به اثبات برسونید ؟
هر کسی اخلاق و رفتاری داره . یعنی تا به حال شما همیشه خشک بودین ؟ آره ؟ پس زندگی شما چه بس بیهوده بوده
هر کسی که نمیتونه خشک و بی روح باشه .
مدیران خواهشا تاپیک رو قفل کنید تا بیشتر از این به حاشیه کشیده نشده .
-
تعداد تشکر ها از samancms به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 23:04
عضو جدید
این کار ها به جز تخریب خودتون هیچیزی نداره
با این کارها وقتی مشتری میاد و این تاپیک رو میبینه بدتر دیدش به سرویس دهنده 180 درجه برمیگرده و میزاره میره .
من طرف کسی رو نمیگیرم، کلا این موارد رو برای همه گفتم
-
تعداد تشکر ها از samancms به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 23:13
ظاهرا قسمت نيست جواب شما رو بدم. چون صفحه مربوط به جواب شما هنگ کرده.
انشالا موفق باشيد. کاربران خودشون به همه چيز پی بردند و خواهند برد.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 23:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Neo2
ممنون از شما بابت ویدئو
اصلا فکر نمی کردم آقای امیری اینقدر جوون باشن و به چنین موفقیتی در کشور رسیده باشن.
سایت های خیلی خوبی دارن، پایه گذار درگاه های اینترنتی در کشور بودن و با فکری نو تونستن بازار خوبی پیدا کنند.
دوست من ضرب المثلی هست که می گه برای موفقیت یا باید the best باشی یا the first ، آقای امیری the first بودن و اونقدر اعتبار دارن که اینطوری خراب نشه، ویدئوشونم خیلی جالب بود، دوستش داشتم.
شما که فکرتون جدید نبوده و اگر سودی دارید مدیون فکر آقای امیری هستید، پس سعی کنید ضمن احترام بهشون برای the best بودن تلاش کنید.
نظر بنده بود....
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید