نکته جالبش اینجاست که بعضی ها با آوردن چند دلیل مسخره!!! خودشون رو توجیه میکنن که کارشون اخاذی به حساب نمیاد![]()
نکته جالبش اینجاست که بعضی ها با آوردن چند دلیل مسخره!!! خودشون رو توجیه میکنن که کارشون اخاذی به حساب نمیاد![]()
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
جناب روبیناسرور ادب مرد به از دولت اوست دعوا داری با اعضای سایت؟؟؟
باز شما آمدی و انحراف تاپیک .
با کاربر : نوشته اصلی توسط habiballahafg
فکر نکنم بنده توهینی به شخصی کرده باشم و فقط با دلیل و مدرک در حال مذاکره هستم جز شما اگر توهینی شده همینجا بیان کنید تا از شخصی که توهین شده جلوی همه معذرت بخوام ...
همین طور که توهین نمیکنم بنده و احترام قائل هستم از دیگران هم توقع دارم پس بفرمائید به کی توهین شده معذرت خواهی کنم ....
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
شما یک شرکت یا یک هاستینگ که مدیرش حتی بچه هم باشه نام ببرید که حلال کار انجام میدهد. (کاملا حلال که وقتی رفتیم تحقیق کنیم آخرش نبینیم حرام شد کاملا کارش شفاف باشه و به قول شما مشتری از سودش و ... آگاه باشه و مشکلی برای اون هاستینگ پیش نیامده باشه)
-- این حرف شما توهین به خیلی از همکاران هست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بنده نه شریک ایشون هستم ! نه ازشون سرور میگیرم! و نه همکاری دیگه ای دارم!
تو یه تایپیک یه پستی از ایشون خونده بودم که : " هر کس میتونه ارز با قیمت پایینتری تهیه کنه ، بگیره و به آدرس ما ارسال کنه "
محتوای پستشون همین بود اگه اشتباه نکنم
حالا خودشون هستن و میتونن تایید یا تکذیب کنن!!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
عجب بنده میگم پرداخت نداریم و خارج نیستیم فقط مثال بود شما گیر دادید میخواید به زور به ما بقبولونید که پرداخت میکنیم
عزیز جان روبینا خارج نیست دیگه و هیچ پرداختی نداره. قدیم هم که پرداخت داشتیم چند ماه پیش به قول یکی از همین اعضا انجمن VP_server :
فکر نکنم پول زور یا ... گرفته شده باشه سر جریان بالا و پائین شدن ارز
لطفا تاپیک را به انحراف نکشید star25 عزیز.
ویرایش توسط RoobinaServer : November 20th, 2012 در ساعت 14:49 دلیل: نام انحراف تاپیک ذکر شد
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)