شرمنده میخواستم سفارش رو ثبت کنم
فقط امشب تحویل میدید پلان 3 Xlhost رو می خواستم
ویرایش توسط isteek : November 18th, 2012 در ساعت 22:58
با سلام خدمت دوست گرامی
عزیز اشتباه میکنی. معمولا روز ها نیستند و تقریبا شب ها رسیدگی میکنن. بنده هم همین مشکل رو داشتم مبلغ رو برگشت دادن.
با سلام خدمت دوستان عزیز !
بنده حدود 12 روز پیش یک سرور ازشون گرفتم و همون روز اول بعد از پرداخت کردن پول وقتی بعد از یک ساعت در سایت اومدم لاگین شم دیدم میگه چنین نام کاربری در سیستم نمی باشد! بله اکانت ما بعد از پرداخت پاک شده بود بعد یک اکانت جدید ساختم و یک تیکت با این عنوان زدم :
پاک شدن اکانت من بعد از پرداخت : چه معنی میدهد ؟
و جواب دوستان ما در این سایت :
با عرض سلام
دوست عزیز بدلیل بک خوردن چند سایه سایت بود که برطرف شد.
با عرض پوزش
این بماند !!!
بلاخره بعد از 1 روز سرویس وی پی اس ما رو تحویل دادند !
ساعت های اولیه همه چیز عالی بود و بعد تقریبا بعد از تمام شدن روز اول هربار میخواستم به VPS لاگین شم میدیدم که ریست شده و همینطور پینگ تایم به شدت مشکل داشت تو اون ساعات !
بعد شرح موضوع اینه که ما یه تیکت زدیم که هیچ جوابه درستی به ما ندادن الان 8 روز هست که به سرور دسترسی ندارم و 3 روز هست که هیچ کدام از تیکت های من در سایت پاسخ داده نشده !
از قدیم میگفتن هیچ ارزونی بی حکمت نیست !
شرح وقایع در عکس :
خلاصه این پولا خوردن نداره !
کلاه بردار که شاخ و دم نداره این روز ها هم که هزار ماشالا خیلی زیاد شدن این افراد.
درسته جناب مدیر مسئول محترم خزرنت. متعصفانه من در این مورد بسیار بسیار نا بجا عجولانه ونابخردانه تصمیم گیری کردم و با کمال تاصف انگشت اتهام خود رو به اشتباه با گمان به سمت شما گرفتم ورسما وخاضعانه از شما عزیز کمال تاسف و درخواست بخشودگی خود را خواهانم امیدوارم من رو بخاطر این اشتباه نه چندان کوچک ببخشید و همچنین از همه کاربران محترم وب هاستینگ تالک کمال تاسف و خواستار بخشش بخاطر تشویش ذهنشان رو دارم و در کلام ساده تر عرض کنم سرویسی که هم اکنون جناب مسئول خزر نت در اختیار بنده گذاشتن واقعا پر سرعت است . ومن نمیدونم به چه صورت از ایشون عذز خواهی به خاطر رفتار گذشته وتشکر بابت سرویس بسیار عالیشان کنم
انشا الله موفق وپیروز با شند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)