-
November 8th, 2012, 14:53
عضو انجمن
پاسخ : سرور کنسلی از هتزنر

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دوست گلم مواضب باش سرور کنسلی رو از هرکسی نگیری چون خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد.
هتزنر برای فاکتورهاش مهلت پرداخت میده و خیلی ها از این قابلیت هتزتر سوء استفاده کردن و ***ی هایی که نشده و تا تونستن بدنامی برای این دیتاسنتر خوب گذاشتن.
البته خدا بهشون رحم کنه چون طبق بررسی هایی که کردیم هتزنر مشخصاتشون رو به اینترپول معرفی میکنه و اگه اون شخص از کشور خارج بشه و قصد سفر به اروپا رو داشته باشه عاقبتش با کرامل کاتبین هست....
100 تومن بیشتر هزینه کنی بهتره که بعدا خدای نکرده مشکلی ایجاد بشه و افسردگی روحی بگیری!
تا جایی که میدونم هتزنر به سرور هایی که فاکتور پرداخت نشده داشته باشه اجازه انتقال نمیده. از طرفی هم بنده پول رو از طریق واسطه ( احتمالا زرین پال ) پرداخت میکنم تا در صورت بروز مشکل وجه پرداختی قابل برگشت باشه. ولی خوب از تذکرت ممنونم بیشتر دقت میکنم.
-
-
November 8th, 2012 14:53
# ADS
-
November 8th, 2012, 17:20
عضو انجمن
دوستانی هم که نیاز به سرویس دارن و توانایی پرداخت هزینه سرورشون رو ندارن میتونن بعد از واگذاری از خود بنده سرویس بگیرن.
-
-
November 8th, 2012, 17:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsspace
دوستانی هم که نیاز به سرویس دارن و توانایی پرداخت هزینه سرورشون رو ندارن میتونن بعد از واگذاری از خود بنده سرویس بگیرن.
ببخشید این یعنی چی دقیقا"
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
November 8th, 2012, 17:46
عضو انجمن
یعنی کسانی که با توجه به افزایش ارزش دلار دیگر توانایی پرداخت هزینه سرور ندارن میتونن سرور رو واگذار کنن و سایت های خودشون به عنوان مشتری رو سرور میمونه.
-
-
November 9th, 2012, 16:01
عضو انجمن
-
-
November 9th, 2012, 16:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsspace
هنوز دنبال سرور هستیم
من 2 تا سرور به شما دادم نخواستی
-
-
November 9th, 2012, 16:44
عضو انجمن
یک ex6 دارم که حاضرم با 35 یورو ستاپ بدم.
سرور روش سی پنل نصب شده + لایت اسپید و تنظیمات فوق العاده مناسب برای هاستینگ.
از هتزنر زیاد سرور داشتم، اکثرا رضایتم رو جلب نمی کردن ، این جز محدود سرورهایی بود که شانسی بینشون عالی در اومده بود ( حاضرم قبل از واگذاری به مشتری تیم بدم بیاد رو سیستمم روش پروسس های سنگین انجام بده و اگر ex6 دیگری داره مقایسه کنه . )
-
-
November 9th, 2012, 17:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
من 2 تا سرور به شما دادم نخواستی
یه سرور معرفی کردی
اونم حیفه ۳۰ تا آی پی داره من بخوام آی پی هاشو نگه دارم باید ماهی ۱۰۰ یورو بدم اگرم بخوام کنسل کنم که حیفه.
-
-
November 9th, 2012, 17:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
یک ex6 دارم که حاضرم با 35 یورو ستاپ بدم.
سرور روش سی پنل نصب شده + لایت اسپید و تنظیمات فوق العاده مناسب برای هاستینگ.
از هتزنر زیاد سرور داشتم، اکثرا رضایتم رو جلب نمی کردن ، این جز محدود سرورهایی بود که شانسی بینشون عالی در اومده بود ( حاضرم قبل از واگذاری به مشتری تیم بدم بیاد رو سیستمم روش پروسس های سنگین انجام بده و اگر ex6 دیگری داره مقایسه کنه . )
ex6 خیلی بیشتر از چیزیه که احتیاج دارم. کسی بود باهام شریک شه ازت میگرفتم ولی ...
-
-
November 10th, 2012, 00:56
سلام به امضا بنده مراجعه کنید.
-