یکی از دوستان تازه استخدام پلیس فتا شده پرسیدم گفت اگر فروشنده سرور برنامه مربوط به قند شکن را نصب کند و مدرک نصب و راه اندازی ازش داشته باشیم برای اونم پرونده تهیه می شود و حتی بد تر از فروشنده قند شکن باهاش برخورد می شود برای همین گفت ساماندهی فروشگاه های اینترنتی در دست اقدام هست تا هر کسی که مشکل داره و می خواهد دور بزنه قانون را از نظر خدمات درگاه و... محروم بشه و نتونه فعالیت داشته باشه.
شما راحت باش وقتی زنگ زدن به خونتون و شمارش هم نیفتاد و گفتن خودت بیا که ما نیایم اون موقع باید ببینیم چی میگی !
در ضمن بعضی دوستان که میگن برای اثبات این قضیه مدرک ارائه کنید ، اولا هیچ دلیلی نداره که کسی بیاد و بیخودی اینجا بحث کنه ثانیا چه مدرکی بهتر از اینکه خودمون داریم با زبون خودمون میگیم چی شده ! حالا شماها که میگید الکیه خودتون یادتون باشه وقتی گرفتنتون یه چندتا مدرک معتبر و حتی یه کپی از پروندتون ازشون بگیرید و بیابد ابنجا بزارید تا بقیه ببینین
من خودم این اواخر ماهی 2 تومن درامد داشتم وقتی دیدم اینجوری شد کلا تعطیلش کردم و واقعا هم ارزش نداره که بخواد سوسابقه ای برای ادم بشه
حالا دیگه خود دانید
ویرایش توسط da6276 : September 27th, 2012 در ساعت 03:55
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
معلومه اینارو که گرفتن
یا شماره موبایل یا شماره حساب ور داشتن گذاشتن رو سایت پلیس فتا هم بدون کوچیک ترین زحمت ردشونو زده
یا اینکه دشمن پیدا کردن او رفته ریپورت داده
وگرنه بری تو سایت پلیس فتا همه جور خبر می بینی الا گرفتن مدیر سایت ها
عزیزان چه کاریه چرا ایقدر تاپیک رو ادامه دار میکنیم ما!دوستان همه اطلاعاتشون رو گذاشتند اگه همه بخوان خاطره تعریف کنند میشه دفتر خاطرات.فکر کنم تا همیجا هم بسه دوستانی که باید متوجه بشن باید شده باشن دیگه اون دسته از دوستانی هم که شک دارند میتونند ادامه بدن اگه نگرفتنشون که خوش به حالشون اما اگه گرفتن سعی کنن کاملا ریلکس باشند چون اتفاقه دیگه،پیش میاد.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
کلا تو مملکتی که گوگل رو ***** می کنن
و کشوری که از لحاظ سرعت و قیمت اینترنت تو رتبه 16 اگه اشتباه نکنم از آخر قرار داره(بر اساس جدیدترین نمودار منتشر شده توسط وب سایت "نتایندکس" در خصوص متوسط سرعت دانلود اینترنت خانگی در میان ۱۷۲ کشور جهان، ایران در جایگاه ۱۵۵ ام قرار گرفت.)
و سایت فیسبوک که بزرگترین شبکه اجتماعی هست رو یه سایت اطلاعاتی دولت امریکا برا جمع اوری اطلاعات مردم می دونن
و ... که شما بهتر می دونید
اصلا ارزش صحبت کردن در مورد این چیزای پیش پا افتاده رو نداره
ویرایش توسط hack2hacker : September 27th, 2012 در ساعت 03:43
به دوستان هم پیشنهاد میدم گرد این کارا نرن جونی خودشونو الکی لکه دار نکنن![]()
همیشه برام سوال بوده چرا سایت های مشهور فروش رو نمیگیرن نمونش ایرانیان چیز پی ان و چیز پی ان میکر هست. هم درگاه بانک دارن هم شماره حساب و اسم و فامیل نوشتن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)