-
September 23rd, 2012, 09:10
-
تعداد تشکر ها از poya1366 به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2012 09:10
# ADS
-
September 23rd, 2012, 09:14
پاسخ : صدور ويزا كارت فيزيكي فقط با ٩٥ هزار تومان

نوشته اصلی توسط
aligoli
استارتر لطفا توضیحات بیشتری بدند ، و اینکه آدرس شرکت شما در سایت نیست چرا ؟ ما باید اعتمادمون جلب بشه !
دوست عزيز ما در ايران شركت نداريم و شركت ما در مالزى ميباشد
هر توضيحاتى كه لازم ميدونيد بفرماييد تا عرض كنم
موفق باشيد
-
-
September 23rd, 2012, 13:48

نوشته اصلی توسط
poya1366
موفق باشيد
قيمت كارتها و شارژ اونها بسيار مناسب است.
ولي مي تونيد بگوييد كه وقتي شركتي و يا فرد مسئولي در ايران وجود ندارد ، مبناي اعتماد كاربران چه بايد باشد؟ مگر نه اينكه مشخصات كارتهاي صادره در اختيار شما هم مي باشد و امكان خرج كردن و يا انتقال اعتبار آنها براي شما وجود دارد.
كارتهاي صادره از رويال بانك آذربايجان با آنكه توسط موسسه اعتباري توسعه و تعدادي از شركتهاي بزرگ ايراني تهيه مي شد ولي پس از ايجاد مشكل براي بانك هنوز ايرانيها نتوانسته اند پولشان را پس بگيرند با آنكه طرفشان موسسات و شركتهاي بزرگ داخل ايران است، در اينجا كه فقط يك شماره حساب و نام وجود دارد.
به نظر من اين فعاليت بدون ثبت شركت و وجود آدرس دقيق و شماره تماس ثابت باعث مخاطرات فراوان براي كاربران است. اگر شركتي در مالزي وجود دارد هم بهتر است نام و آدرس و تلفنهاي آن در سايت بيايد تا كاربر بتواند در مورد آن تحقيق كند و كلا بداند شركت مسئول براي پاسخگويي احتمالي مشكلات كدام مرجع است.
-
تعداد تشکر ها از visacart به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2012, 14:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
visacart
ولي مي تونيد بگوييد كه وقتي شركتي و يا فرد مسئولي در ايران وجود ندارد ، مبناي اعتماد كاربران چه بايد باشد؟ مگر نه اينكه مشخصات كارتهاي صادره در اختيار شما هم مي باشد و امكان خرج كردن و يا انتقال اعتبار آنها براي شما وجود دارد.
كارتهاي صادره از رويال بانك آذربايجان با آنكه توسط موسسه اعتباري توسعه و تعدادي از شركتهاي بزرگ ايراني تهيه مي شد ولي پس از ايجاد مشكل براي بانك هنوز ايرانيها نتوانسته اند پولشان را پس بگيرند با آنكه طرفشان موسسات و شركتهاي بزرگ داخل ايران است، در اينجا كه فقط يك شماره حساب و نام وجود دارد.
به نظر من اين فعاليت بدون ثبت شركت و وجود آدرس دقيق و شماره تماس ثابت باعث مخاطرات فراوان براي كاربران است. اگر شركتي در مالزي وجود دارد هم بهتر است نام و آدرس و تلفنهاي آن در سايت بيايد تا كاربر بتواند در مورد آن تحقيق كند و كلا بداند شركت مسئول براي پاسخگويي احتمالي مشكلات كدام مرجع است.
حرف دوستمون تایید می کنک لطفا مشخصات کامل اعلام کنید
-
-
September 23rd, 2012, 14:30

نوشته اصلی توسط
visacart
با سلام خدمت شما دوست عزيز
از اظهار نظرتون بسيار ممنون هستم
خدمتتون عرض كنم كه اين كارت ها بدون وجود اصل كارت قابل برداشت نيستن و خدا رو شكر ما كارت ها رو براى مشتريانمون ارسال ميكنيم و به دليل وجود رمز اينترنى كه مشتريان در اولين خريدشون وارد ميكنند كه توسط خود مشترى ساخته ميشه حتى اكه اطلاعات كاملى از كارت داشته باشيد بدون اون رمز قابل خريد نيست و اون رمز رو هم هيج كس به غير از مشترى نداره به اين ترتيب تمام راه هاى برداشت حتى توسط خود ما بسته هست
در مورد بانك رويال كه شما فرمودين شركت هاى بزركى در ايران سابورتش مي كردن ولى اون اتفاق افتاد حق با شماست و به همين دليل هم هست كه ما شركتى در ايران ثبت نمي كنيم به اين دليل كه حتى اكه بزركترين شركت ايران هم باشيم باز هم امكان اين مشكلات هست ما راهى كه به مشتريان توصيه مي كنيم اين هست كه قبل از برداختشون به هر سايت مبلغ دقيق رو محاسبه كنند و به حساب ما واريز كنند كمتر از يك ساعت كارتشون شارج ميشه و همون لحظه خريدشون رو انجام بدن كه از اين قبيل مشكلات به وجود نياد كه وجهى داخل حسابى بلوكه بشه از اين رو هزينه شارج رو ١٠ هزار تومان قرار داديم و به صورت انلاين هم شارج ميكنيم
در ضمن رابط ماليمون هم در ايران هست و براى هر مشكل احتمالى باسخكو ميباشد
در مورد شركتمون در مالزى به زودى اطلاعات كامل رو اعلام خواهيم كرد
اميدوارم كه موضوع رو خوب توضيح داده باشم
باز هم از شما دوست عزيز متشكرم
موفق باشيد
-
-
September 23rd, 2012, 14:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
poya1366
موفق باشيد
بنده هم منظورم همون بود ، آدرس شرکت شما در مالزی چیست ؟ در سایت نزدید ، ما افرادی داریم در مالزی که میتونند به آدرس شما بیان و شما رو برای ما تایید کنند فکر میکنم اینطوری برای عموم هم بهتر باشه . خوشحال میشم آدرستون رو هم در سایت بزنید و هم اینجا بنویسید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
September 23rd, 2012, 17:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
poya1366
با سلام خدمت شما دوست عزيز و محترم
قبل از هرجيز از توضيحات شما بسيار ممنون و متشكر هستم
حالا توضيحات بنده به اين صورت ميباشد كه حرف شما درست هست ولى اين براى زمانى هست كه شما ميخواييد كارت ويزا روى حساب بانكى داشته باشيد و اين مستلزم اين هست كه خود شخص در شعبه ى بانك حضور داشته باشد كه الان هم به استحضارتون برسونم كه به هيج عنوان براى هيج ايرانى در هيج كجاى دنيا حساب باز نميكنند و اما در مورد حساب ويزا كه متصل به حساب بانكى نيست عرض كنم كه شركت هاى زيادى هستند كه با سيستم ويزا قرارداد ميبندن كه مشتريانشون از طريق اين سيستم برداخت هاشون رو انجام بدن و همينطور كه ميدونيد هر برداختى كه از اين طريق با سيستم ويزا انجام ميشه براى اين سيستم سود اور هست لذا شركت ما كه وابسته به يك شركت بزرك در مالزى به نام tune money هست اقدام به صدور ويزا از طرف سيستم خود ويزا كه با نام شخص متقاضى و قابل شارج ميباشد كرده است و اكه شما نياز ميدونيد من حاضر هستم كه يك ويزاى رايكان براى شما صادر كنم و شما استفاده بفرماييد تا صحت صحبت هاى من رو تاييد بفرماييد و مطمئن هستم كه از سيستم كاريمون ناراضى نخواهيد بود
در ضمن من بيشتر در فروم persian tools فعال هستم و حدودا تا الان بيش از ٥٠ مشترى صدور توى اين فروم داشتم كه اكه نياز ميدونيد يه لينك ارسال كنم كه همه ى دوستان برن و از كسانى كه تا حالا از كارت ما استفاده كردن تجربشون رو ببرسن
مجددا از فرمايشات شما تشكر ميكنم و اكه افتخار بديد منتظر اسكن passport شما براى صدور كارت رايكان هستم
با تشكر
با عرض سلام و احترام
از توضیحات جنابعالی ممنونم. بنده اصلا قصد زیر سوال بردن کار شما رو نداشتم و فقط اون مواردی رو که میدونستم عرض کردم. از طرف شرکت برای خرید کارت اعتباری دارند اما اگر بنده نیاز داشتم حتماً مزاحم شما میشم.
موفق و پیروز باشید.
-
-
September 23rd, 2012, 18:13

نوشته اصلی توسط
aligoli
بنده هم منظورم همون بود ، آدرس شرکت شما در مالزی چیست ؟ در سایت نزدید ، ما افرادی داریم در مالزی که میتونند به آدرس شما بیان و شما رو برای ما تایید کنند فکر میکنم اینطوری برای عموم هم بهتر باشه . خوشحال میشم آدرستون رو هم در سایت بزنید و هم اینجا بنویسید.
بله همونطور که عرض کردم ما زیر مجموعه ی شرکت بزرگ tune money هستیم و دلیل اینکه ادرس شرکت رو تو سایت نمیزنیم هم به همین علت می باشد
Tune Money Sdn Bhd
, Level 5, Tanjung Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
-
-
September 23rd, 2012, 18:15

نوشته اصلی توسط
parsdrive
با عرض سلام و احترام
از توضیحات جنابعالی ممنونم. بنده اصلا قصد زیر سوال بردن کار شما رو نداشتم و فقط اون مواردی رو که میدونستم عرض کردم. از طرف شرکت برای خرید کارت اعتباری دارند اما اگر بنده نیاز داشتم حتماً مزاحم شما میشم.
موفق و پیروز باشید.
با سلام مجدد و عرض ادب
اختیار دارید دوست عزیز من هم جسارت نکردم فقط در توضیحات تکمیلی صحبت های شما اون کامنت رو گذاشتم
موفق باشید
-
-
September 23rd, 2012, 18:27
عضو دائم
اینکه زیر مجموعه هستید مشکلی نیست ، بالاخره یه جا مستقر هستید دیگه ؟!
ما برای اعتماد و رهگیری از کارمون نباید یک آدرس از شما داشته باشیم ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-