صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 51

موضوع: زنان كمتر در حوزه it تاثیر گذارند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

پیش فرض پاسخ : زنان كمتر در حوزه it تاثیر گذارند

دیدی مثلاً یه بچه یه کاری میکنه که واسش سنگینه ؟
    مثلاً یه دو کیلو میوه رو از مغازه میخره میاره خونه ، همه قربون صدقه اش میرن و به به و چه چه میکنن .

الان جریان اینه
    اثرگذار‌ترین زنان صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات خاورمیانه برگزیده می‌شوند

2. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن php.online آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    124 پست

کی گفته زنها کم در زمینه ای تی و نت حضور دارن؟
    شما برو فیس بوک ببنین چند نفر روزانه اونجا در بحث های علمی شرکت میکنن. ماشا... هر کدومشون چند تایی هم آیدی دارن.
    قالب ، افزونه، آموزش ، هک و ... فقط برای وردپرس

گروه طراحی آنلاین وب سایت http://onlinewebsite.ir

4. تعداد تشکر ها ازphp.online به دلیل پست مفید

عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط php.online نمایش پست ها
    کی گفته زنها کم در زمینه ای تی و نت حضور دارن؟
    شما برو فیس بوک ببنین چند نفر روزانه اونجا در بحث های علمی شرکت میکنن. ماشا... هر کدومشون چند تایی هم آیدی دارن.
    من خودم شخصا به لایک هایی که عکساشون میخوره حسودی میکنم!=p~

6. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

من کلاً هر جایی دختر باشه نمیرم .
    فیس بوک هم یکی از اون جاهاست .

8. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

بحث جالبی بود،خانوم هایی که به کامپیوتر علاقه داشته باشن کم نیستن،توی کلاس های mcitp که من میرم توی این دوره جدید 2 تا آقا هستیم و 8 تا خانوم! ( ) من باهاشون بحث میکنم همشون علاقه به کار دارن و... ولی خب تو ایران زیاد نمیشه بها داد! به دلایل مختلف! البته بعضی هاشون سرکار هم میرن ولی خب نه حقوق کافی میگیرن نه از موقعیت شغلی خودشون راضی هستن،فکر کنم اختلاف حقوق یک زن و مرد چیزی بین 100 هزار تومان تا 300 هزار تومان باشه (تجربه شخصی در محیط های کاری مختلف!) در هر صورت علاقه هم میتونه حرف اول رو بزنه یادم میاد توی یکی از دوره ها دختر ها یه گروه شدن پسر ها یه گروه قرار بود یه پروژه انجام بدیم،پسر ها توی نیم ساعت کارا رو انجام دادیم دخترا ها تا آخر کلاس داشتن سر و کله میزدن { جدی اصن یه وضی بود :دی } استعداد آقایون توی این حوزه بیشتر از خانم ها هستن و اگر خانوم موفقی هم توی این حوزه پیدا کُنید باید بدونید برای اون موقعیتی که به دست آورده تلاش کرده! باید بهش احترام گذاشت! من یکی از دوستانم {دوس دخدرم :دی} انگیزش رو از درس خوندن توی این دوره ها پرسیدم گُفت فقط لج و لج بازی، خُب این پس فردا میخواد بره توی یه ISP کار کُنه؟ :دی انگیزه خیلی مهمه من خودم انگیزه ای واسه ادامه ندارم و دارم بیهوده سر کلاس های میرم، {اونم سه تا در میون!} کلام آخرم اینه هرکسی توی جایگاه خودش قابل احترام هستش،شاید یه زن توی حوزه IT نتونه به موفقیت های یه آقا برسه ولی توی حوزه های مخلتف شاید بعضی اقایون نتونن خودشون رو به خانوم ها برسونن همین
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

10. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    بحث جالبی بود،خانوم هایی که به کامپیوتر علاقه داشته باشن کم نیستن،توی کلاس های mcitp که من میرم توی این دوره جدید 2 تا آقا هستیم و 8 تا خانوم! ( ) من باهاشون بحث میکنم همشون علاقه به کار دارن و... ولی خب تو ایران زیاد نمیشه بها داد! به دلایل مختلف! البته بعضی هاشون سرکار هم میرن ولی خب نه حقوق کافی میگیرن نه از موقعیت شغلی خودشون راضی هستن،فکر کنم اختلاف حقوق یک زن و مرد چیزی بین 100 هزار تومان تا 300 هزار تومان باشه (تجربه شخصی در محیط های کاری مختلف!) در هر صورت علاقه هم میتونه حرف اول رو بزنه یادم میاد توی یکی از دوره ها دختر ها یه گروه شدن پسر ها یه گروه قرار بود یه پروژه انجام بدیم،پسر ها توی نیم ساعت کارا رو انجام دادیم دخترا ها تا آخر کلاس داشتن سر و کله میزدن { جدی اصن یه وضی بود :دی } استعداد آقایون توی این حوزه بیشتر از خانم ها هستن و اگر خانوم موفقی هم توی این حوزه پیدا کُنید باید بدونید برای اون موقعیتی که به دست آورده تلاش کرده! باید بهش احترام گذاشت! من یکی از دوستانم {دوس دخدرم :دی} انگیزش رو از درس خوندن توی این دوره ها پرسیدم گُفت فقط لج و لج بازی، خُب این پس فردا میخواد بره توی یه ISP کار کُنه؟ :دی انگیزه خیلی مهمه من خودم انگیزه ای واسه ادامه ندارم و دارم بیهوده سر کلاس های میرم، {اونم سه تا در میون!} کلام آخرم اینه هرکسی توی جایگاه خودش قابل احترام هستش،شاید یه زن توی حوزه IT نتونه به موفقیت های یه آقا برسه ولی توی حوزه های مخلتف شاید بعضی اقایون نتونن خودشون رو به خانوم ها برسونن همین
    تقصیره خودشونه..یکی نیست بگه تو که نمیتونی درست کار کنی و بهت حقوق 10 درصد یک مرد رو میدن واسه چی پا میشی میای سر کار؟ بشین خونه داریتو کن..الان رفیقای من 50 درصدشون میپرسم میگن بیکارن.هر جا میرن سر کار میگن فلان خانم رو آوردیم ماهی 70 هزار تومان قانع هست..واسه چی شما رو استخدام کنیم ماهی 400 هزار تومان؟ وقتی این خانمها نخود آش نشند این همه پسر بیکار نمیمونه..الان همه جا منشی ها و کارگرها بیشتر زن و دختر هستند تا پسر!!تو یک شرکت بری 2 تا مرد هست بقیه زن هستند!! دلیلش هم ارزونی مفتکی خانمهاست!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

12. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو جدید naserkhan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    مثل ظرف شستن :D
    lیا حرف زدن از صبح تا شب :D

14. تعداد تشکر ها از naserkhan به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    73 پست

پیش فرض جاي خالي مديران زن در حوزه آي تي

و در ادامه همین موضوع خبری دیگر:

سنجش انجام شده توسط موسسه‌ها روي نش (Harvey Nash) نشان‌دهنده تقاضاي زياد و عرضه اندك براي تخصص‌هاي آي‌تي است اما اين واقعيت كه تعداد زنان در اين تخصص كم‌تر از مردان است كمبود مذكور را وخيم‌تر كرده است.

به گزارش ایسنا، سنجش صورت گرفته بر 2400 مدير آي‌تي در سطح جهان نشان مي‌دهد كه 35 درصد پاسخگويان اعلام كرده‌اند كه هيچ زني در سازمان آن‌ها مسئوليت مديريت آي‌تي را به عهده ندارد و 24 درصد نيز گفتند كه هيچ زني در تيم‌هاي فني‌شان حضور ندارد.

بنا بر اعلام سايت سازمان فناوري اطلاعات،به گفته باب ميانو، رييس و مديرعامل هاروي نش، به رغم آن كه 50 درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها زن هستند، تعداد نسبتاً كمي از آن‌ها به دنبال شغل در حوزه آي‌تي‌اند.

همچنين كساني كه در دانشگاه‌ها با آنان مصاحبه شده گفته اند كه تعداد زيادي از زنان بر اين باورند كه دست اندركاران آي تي آدم‌هايي خشك‌اند.

بت دوين، مسئول ارشد اطلاعات مانيلادات‌كام (Manilla.com) نيز مي‌گويد كه براي تشويق زنان به باقي ماندن در اين حوزه تصميم به تعليم آن‌ها گرفته است. او وقت زيادي را با اين دسته از زنان صرف مي‌كند و اميدوار است كه بتواند آن‌ها را در مشاغل آي‌تي نگه دارد.

او مي‌گويد زناني كه در مشاغل رده بالاي مديريت فناوري شاغلند نمونه‌هايي براي ساير زنان در عرصه اشتغال تلقي مي‌شوند. يكي از اين افراد مديرعامل جديد ياهو ماريسا ماير است. او كه پيش‌تر از مديران گوگل بود ويژگي‌هايي را با خود به ياهو آورده است كه به تعبير هاروي نش براي موفقيت زنان در عرصه آي‌تي ضروري است.

تحقيق مذكور حاكي از واقعيت‌هاي زير بود: 59 درصد از پاسخگويان زنان را در زمينه "ايجاد انسجام و روحيه كار تيمي" مناسب مي‌دانستند و اين در حالي است كه 49 درصد به وجود اين خصلت در مردان اشاره داشتند؛ 59 درصد بر اين باور بودند كه زنان در "به انجام رساندن كار" بهترند و تنها 29 درصد اين وي‍ژگي را به مردان نسبت مي‌دادند؛ 55 درصد معتقد بودند كه زنان "خلاقيت و ابتكار" را با خود به سازمان‌ها مي‌آورند و اين در حالي است كه 43 درصد در مورد مردان چنين اعتقادي داشتند.

به گفته دوين، وضعيت ياهو به تدريج رو به وخامت بود و با ورود ماريسا ماير تحولي عميق در اين شركت به وقوع پيوست. شين ناپ، بنيانگذار و مسئول ارشد فناوري شركت اويالا (Ooyala) مي‌گويد: "اولين اقدامات خانم ماير براي ارتقاء روحيه كاركنان رايگان كردن خوراكي‌هاي كافه ترياي ياهو و آزاد كردن استفاده از گوشي‌هاي موبايلي جز بلك‌بري بود. او كارش را با حل مشكلات مربوط به سود و زيان شركت يا ساختار سازمان آغاز نكرد. در واقع، كار او با اصلاح فرهنگ آغاز شد."

جدا از اين مسئله، به گفته ميانو، گزارش هاروي نش حاكي از كمبود كلي تخصص آي‌تي بود. در حالي كه نرخ بيكاري در ايالات متحده 8.3 درصد و نرخ بيكاري در كاليفرنيا 10.7 درصد است، ميزان بيكاري در صنعت آي‌تي تنها 4 درصد است.

يكي از دلايل اين امر كاهش تعداد دانشجويان عرصه علوم، رياضي، مهندسي و فناوري است. در ايالات متحده تنها 15 درصد از فارغ‌التحصيلان به سمت رشته‌هاي فوق جذب مي‌شوند و اين در حالي است كه مثلاً در ويتنام 80 درصد دانشجويان به رشته‌هاي مذكور روي مي‌آورند.

به گفته رييس و مديرعامل هاروي نش ، بازار كار آي تي امريكا نيز با كاهش صدور ويزا براي پذيرش شاغلان باتجربه حوزه فناوري از هندوستان و چين دچار محدوديت بيش‌تري شده است. هم‌اكنون تعداد ويزاهايي كه براي اين دسته از افراد صادر مي‌شود 65000 در سال است و اين در حالي است كه در دوران اوج اين صنعت، رقم مذكور 180000 ويزا در سال بود. عامل بعدي نيز اين است كه نخستين نسل فعالان اين عرصه در شرف بازنشستگي‌اند و اين موضوع به كاهش نيروي كار منجر مي‌شود.

منبع : ICTna.ir :: جاي خالي مديران زن در حوزه آي تي
    فروش دامنه tehranvps . ir

16. تعداد تشکر ها از taft به دلیل پست مفید

عضو جدید lover_irani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    54 پست

کجا جاشون خالیه اااهه همه سهمیه های IT رو تو دانشگاه ها پر کردند بعد ازاشون میپرسی هاست چیه یک ساعت با تعجب نگات میکنند !

18. تعداد تشکر ها ازlover_irani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    73 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط noa_takotnaha نمایش پست ها
    خبری دیگر ؟
    این که همونه . فقط یکم بال و پر داده بهش.
    سایت خودته ؟ داری تبلیغ می کنی ؟
    پست اول در بحث در مورد کل زنان و حضورشون در آی تی بود
    این در مورد زنانی که تو حوزه آی تی هستند و مدیریت نمی کنند هست
    موضوع آخر هم خیر
    یک خبرگزاری هستش که برخی اخبار بیشتر به درد اینجا می خوره و جای بحث داره رو قرار میدم
    فروش دامنه tehranvps . ir

20. تعداد تشکر ها از taft به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)