اصلا اونجوری فکر نمی کنم
چون الان اگه سرور به دست من برسه می تونم هر 48 گیگ رو استفاده بکنم
و به شما نرسه چون وقت پردازش , پردازش اختصاصی هست , به هیچ وجه از پردازش کاسته نمی شه
اصلا اونجوری فکر نمی کنم
چون الان اگه سرور به دست من برسه می تونم هر 48 گیگ رو استفاده بکنم
و به شما نرسه چون وقت پردازش , پردازش اختصاصی هست , به هیچ وجه از پردازش کاسته نمی شه
دوست عزیز کلن سرور ایشون 48 گیگ رو داره
این میزان بین 20-30 نفر (حالا تعداد دقیقش رو نمیدونم) تقسیم میشه
هر کسی 1 میزان استفاده ای از رم داره
اینجوری که شما حرف میزنی مثل این میمونه که همه ی وی پی اس ها خاموشه و فقط شما داری استفاده میکنی!
هر کس اگه حداقل 512 مگابایت از رو استفاده کنه اون وقت 48 گیگ رم واسه شما میمونه؟!؟!
وی پی اس فقط روشن باشه ! از رم استفاده میکنه!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ab3tdbyp3biuchu4ys9m.png
الان که سرورتون کاملا خالی هست با زیپ کردن 1 فایل cpu به 40 درصد میرسه
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اینکه شما فکر میکنید برای اولین بار این کار رو انجام میدید عجیب هست , البته شاید منظورتون از نظر تجاری هست که این هم اشتباه هست..
زیاد عجول هستید عزیز جان من نوشتمبا دقت بخونید من گفتم خارجیها این سوریس ارایه میدن همچینین من گفتم اولین بار توسط ما توی سایتها و گروها و شرکتهای ایرانی اگر همچین نمونه یکی از خدمات دهنگان داره ارایه میدهد لطفا لینک بدین که ما هم مطلع باشماین سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
بازهم عجول بودین گفتم برای تست و رفع مشکلات هست ولی بعدا روی سرور اصلی ویندوز ریخته میشود پستهای قبلی خوب با دقت مطالعه کنیداینکه شما فکر میکنید برای اولین بار این کار رو انجام میدید عجیب هست , البته شاید منظورتون از نظر تجاری هست که این هم اشتباه هست...
با مجازی ساز VMWare ESX اینکار جالب به نظر نمیرسه
از نظر تجارری هم من نوشتم اول تاپیک که توسط خارجیهعا این سوریس فورخته میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)