با سلام خدمت دوستان
![]()
دوستان تصمیم گرفتم بعد امتحانات برای کاربران انجمن وب هاستینگ تالک و وب سرور تالک که تو این پست تایپیک گذاشتن قالب اختصاصی طراحی کنم و یه جوری کار مفید انجام بدم
![]()
اولا میدونم که قالب اختصاصی رایگان شاید شک برانگیز باشه که حرف مفده(اینکه همیشه عادت ماست ارزون و رایگان رو نادیده میگیریم گرون باشه و پولی حریص میشیم)
![]()
خب کاری به اینکارها ندارم اینجوری تعداد درخواستها هم کم میشه کار من راحتتر میشه
خب منم هیشوقت از زیر حرفی که زدم در نرفتم
![]()
خب امتحانش ضرری نداره اون دسته از دوستان عزیز که درخواست میدن چیزی از دست نمیدن(منم سالمم و قاطی ندارم که الکی دوستان رو دلخوش کنم)
![]()
ولی چندتا شرط و قوانین:
1باید سایت فروش هاست داشته باشید و واسه دانلود تو سایتتون نذارید چون اگه متوجه اینکار بشم سکوت نمیکنم(شوخی کردم)ولی دوست ندارم این اتفاق بیوفته
2-یه خواسته کوچولو هنگام تحویل قالب ازتون خواهم داشت صرفا برای بی ارزش نشدن کارم(مالی نیست و اختیاری هست که قبول کنید یا نه)
3-دوستان به ترتیب درخواستهاشون قالبشون جلوتر از همه تحویل داده میشه یعنی آقای ایکس اولین کاربری باشه که درخواست گذاشته اول از همه قالب آقای x تحویل داده میشه آقای yکه موندن آخر بعد همه قالب واسشون طراحی میشه
صرفا جنبه ی تبلیغاتی ندارم هدفم حل کردن یه کوچولو از مشکلات شماست و اینکه طراحان قالب ها یه کوچولو کارشون رو حرفه ای انجام بدن تا پیشرفتمون هم بره بالابالابالا
قربان همه
میتونید درخواستتون رو تو این تایپیک بذارید