شرکت زیر نظر دانشگاه هست .یازده نفر اون رو نوشته.
در مورد شکستن قفل چیزی نمیدونم. اما کار نشد نداره .مخصوصا داخل کشور عزیزمون ایران .
شرکت زیر نظر دانشگاه هست .یازده نفر اون رو نوشته.
در مورد شکستن قفل چیزی نمیدونم. اما کار نشد نداره .مخصوصا داخل کشور عزیزمون ایران .
یک عدد مجموعه تایپ گفتاری نویسا نسخهحرفه ای ورژن 1.5 کارکرده به قیمت یک میلیون تومان کاملا سالم به فروش می رسد. دوستان علاقه مند می تونن پیغام خصوصی برای خرید بزارن.
در این طرح نسخههای حرفهای، پزشکی و حقوقی نرمافزار نویسا علاوهبر تخفیف 35 درصدی، شامل یک دستگاه تبلت ایرانی دیمو به عنوان هدیه نیز میباشد. امید است این طرح، خدمتی مورد پذیرش در راستای حمایت از تولید کالاهای ایرانی و حمایت از تولیدکنندگان بومی باشد.
دوستان من خیلی دوست دارم شرکت پاسخ گو باشه من این برنامه خریداری کردم روز اول به من گفتن آپدیت بیاد رایگان هستش تغییر نسخه نه آپدیت آن فقط ولی تو نمایشگاه گفتن باید پول بدین من نصف قیمت شرکت قفل و برنامه با هدفون مخصوص میفروشم کسی خواست حتما به من بگه
دز ضمن دوستان نسخه ما نویسا –پیشرفته هستش که به قیمت 700 تومان تحویل میدم من از شرکت اصلا ناراضی نیستم ولی به کار ما نخورد ما نیاز به سرعت داریم نه زمان گذاشتن دوما من از این خیلی ناراحتم که به منی که مشتری هستم آپدیت ندادن در صورتی که باید آپدیت نرم افزار فیری هستش همه جای دنیا نه به دلیل مشکلات اقتصادی از مردم بگیرن یا زیر حرفشون بزنن ممنون
ای اقا نرم افزاری که ایرانی جماعت بسازه هم داریم یعنی تو وجدانت
خوبه میگن دراگون اولین بوده حالا عزیزان هم پژو رو کردن اردی دادن بیرون یا همون پراید
در مورد شکستن هم بهتون بگم کار نشد نداره بالا خره یکی از مردان پارسی و یا یکی از بلاد کفر پیدا میشه b-)
دیگه وقتی دارن میگن ایرانی درستش کرده باید دنبالش بدوی![]()
سلام دوستان
فروش نرم افزار تایپ گفتاری نویسا به علت تغییر شغلفروش نرم افزار تایپ گفتاری نویسا به علت تغییر شغل
من ازش نسبتا راضی هستم
فقط باید کار باهاش یاد بگیری و صدات ابتدای کار به نرم افزار شناسانده بشه
شماره تماس 09132602513
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)