-
June 2nd, 2012, 17:37
پاسخ : برداشته شدن حداقل 100 پست براي بخش فروش؟

بنده يه نظري دارم
ميگم مديران بيان يه تاپيك فروش مثل همين تاپيك ايجاد كنند
اون قديميه رو مجدد ببرند رو تعداد پست اما اينبار رو 200 تا :دي
اين جديده هم ديگه پست نخواد
اونايي كه زورشون نميرسه رو جديد پست بدند
ديگه خوبيش اينه كسي تو تاپيك هاي قديمي نمياد سرك بكشه از اينورم مياد هر چي دوست داره تو تالار جديد برا خودشون افر بدند
خوب ني؟ :دي
-
تعداد تشکر ها ازvahidmom به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2012 17:37
# ADS
-
June 2nd, 2012, 18:04
نو !
چراکه اصلاً اینجوری درست نیستش ... خودت فکرش کن :دی
یه جوری دو دستگی و تبعیض و این جور جوی حاکم میشه :|
پستم اسپمه ولی باید میگفتم : d
والله مدیرا برا من سر ماه حواله سرور هامو پرداخت نمیکنند ، منم زیاد با این انجمن کار ندارم که بخوام چاپلوسی کنم و ...
اما همین که میبینم چطوری احساس مسئولیت میکنند ( جنابان ، سجاد ، فهمیی پور ، مصطفی ، امیر ، وحید و ... ) ، خب خودم رو موظف میدونم به ایشان احترام بگزارم .
حالا اینکه میگم امیر جون هم سر احترامیه که بهش دارم : )
در کل تیم مدیریتی الانی خوب داره عمل میکنه .
ارادتمند .
-
تعداد تشکر ها از milade به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2012, 18:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
پستم اسپمه ولی باید میگفتم : d
والله تنها مدیری هستن که هنگام صحبت کردن باهاشون باید جو رو رعایت کرد چرا چون :
بگیم امیر تو پیام خصوصی یوهو دیدی 10 تا اخطار اومد که آقا امیر نه امیر
: d
روی همین حساب دیگه 99 درصد مواقع با مدیران دیگر در ارتباط هستم هرچند ایشون بیشتر انلاین هستن
تجربشو دارم از تذکر درباره احترام گذاشتن به مدیران اعظم
( باز نمیکنم حرف رو )
مدیر راحت تا امروز Aria و خود Vahid بودن البته سوات من باهاشون برخورد زیادی نداشتم
سجاد هم که ندیدمشون اصلا تو این مدت ظاهرا همش مخفی هستن یا کم میان
اینم یه نوع انتقاد خوبه ها
الان یه مدیر بیاد بگه امروز سرما خوردم 50 صفحه پر میشه تاپیک همه میگن آخی انشالله خوب میشی 100 تا هم تشکر میزنن
حالا یکی تاپیک آموزشی میزنه ... عجب
مهم نیست به قول دوستان بیخیال
(البته حرف درباره تیم مدیریت و افزایش مدیر بود ، اگر سر انتقاد توسط
آقا امیر بن نشیم خوبه)
من تو این انجمن با خیلی ها راحت هستم چون خیلی وقته میشنامشون!دلیل نمیشه هرکسی دوست داره هرجور راحته با من حرف بزنه
شما برو با اریا یا وحید خودی باش 
پینوشت: یکی از دلایل بستن پیام خصوصی ارسال پیام های خصوصی پِی در پِی از افرادی مِثل شماست 
شُما و امثال شما اگر قوانین رو ماهی یک بار مرور کُنید باور کُنید اصلا نیازی به ارتباط با مدیریت ندارید
والله مدیرا برا من سر ماه حواله سرور هامو پرداخت نمیکنند ، منم زیاد با این انجمن کار ندارم که بخوام چاپلوسی کنم و ...
اما همین که میبینم چطوری احساس مسئولیت میکنند ( جنابان ، سجاد ، فهمیی پور ، مصطفی ، امیر ، وحید و ... ) ، خب خودم رو موظف میدونم به ایشان احترام بگزارم .
حالا اینکه میگم امیر جون هم سر احترامیه که بهش دارم : )
در کل تیم مدیریتی الانی خوب داره عمل میکنه .
ارادتمند .
ممنون از احترامی که میزارید 
پینوشت شماره 2 : دَر کُل فکر میکنم تاپیکتون نتیجه ای نداره و با پُست های اسپمی که ارسال میکنید آخر شب باید بیام قُفلش کُنم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2012, 18:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Am!r

من تو این انجمن با خیلی ها راحت هستم چون خیلی وقته میشنامشون!دلیل نمیشه هرکسی دوست داره هرجور راحته با من حرف بزنه

شما برو با اریا یا وحید خودی باش
پینوشت: یکی از دلایل بستن پیام خصوصی ارسال پیام های خصوصی پِی در پِی از افرادی مِثل شماست 
شُما و امثال شما اگر قوانین رو ماهی یک بار مرور کُنید باور کُنید اصلا نیازی به ارتباط با مدیریت ندارید
ممنون از احترامی که میزارید

پینوشت شماره 2 : دَر کُل فکر میکنم تاپیکتون نتیجه ای نداره و با پُست های اسپمی که ارسال میکنید آخر شب باید بیام قُفلش کُنم

نمیخوام ادامش بدم اما احترام دیگران را رعایت کنید و با یکی کردن ما با دیگران که میگید توهین نکنید
موارد فروش اکانتینگ هم وقتی میبینیم و کسی در انجمن رسیدگی نمیکنه بارها شده به مدیران دادیم رسیدگی کردن سریع و برخوردشون جوری بوده آدم میره دنبال این که کسی تخلف کرد گزارش بده باز و کارشون راحت تر بشه شما یه نمونه پیغام که ما دادیم به هتون و الکی بوده نشون بدید
همش سر بن کردن بوده زمانی که یوزر tofanweb را درخواست دادیم به مدیر وب هاستینگ و موافقت کردن و بستند اما باز شما هی بن میکردید میگفتید نه که در جواب فقط با تذکر آقا گفتن روبه رو میشدیم.
پست قبلی هم پاک میکنم وقتی کسی نیست انتقاد قبول بکنه نباید انتقاد بشه.
این پست هم تا چند دقیقه دیگه وقتی خوندید پاک میکنم (البته اگر تا اون موقع بن نشیم حرف زدن باهاتون ترس و لرز بن شدن داره)
پُست های اسپمی که ارسال میکنید آخر شب باید بیام قُفلش کُنم
اسپم گفتم که ناچاری بوده و پاک میکنم خودم لازم نیست تاپیک بسته بشه رسیدگی کنید بهتره تا ببندید هنوز خیلی دوستان نظر ندادن سر ما لازم نیست بهانه بگیرید و حق دیگران را ضایع کنید در این نظر سنجی
هیچ وقت هیچ کس کامل نیست و هر کسی ایرادات خودش رو داره که یاد گرفتیم قبول نکنیم و این اشتباهه
(اگر بن نشد روبینا تا 5-10 دقیقه دیگه تمام پست ها پاک میشن که اسپم نگن شده یا حق)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2012, 18:32
عضو انجمن
موارد فروش اکانتینگ هم وقتی میبینیم و کسی در انجمن رسیدگی نمیکنه بارها شده به مدیران دادیم رسیدگی کردن سریع و برخوردشون جوری بوده آدم میره دنبال این که کسی تخلف کرد گزارش بده باز و کارشون راحت تر بشه شما یه نمونه پیغام که ما دادیم به هتون و الکی بوده نشون بدید
ماشاا... دوستان همه یادگرفتن تا هرچیزی که فکر میکنن مشکل داره سریع report میکنن! رسیدگی به همه Report ها زمان بَر هستش!
همش سر بن کردن بوده زمانی که یوزر tofanweb را درخواست دادیم به مدیر وب هاستینگ و موافقت کردن و بستند اما باز شما هی بن میکردید میگفتید نه که در جواب فقط با تذکر آقا گفتن روبه رو میشدیم.
این یوزر رو هم بنده بَن میکردم! نه ایشون! اگه یادتون باشه یه مدت یوزر خودتون هم با یک یوزر دیگه ایی بن کرده بودم و ... ! 
(اگر بن نشد روبینا تا 5-10 دقیقه دیگه تمام پست ها پاک میشن که اسپم نگن شده یا حق)
فکر میکنم فیلم اَکشن زیاد تماشا میکنید! که میخوایید به قولی قهرمان قصه بشید!
تو صفحه دوم گفتم که اینکار به صورت آزمایشی هستش و ... ولی 5 صفحه تاپیک اومد جلو!
شما بَن نمیشید بلکه برای پستهای اسپمتون اخطار دریافت میکنید!
موفق باشید
تاپیک بسته شد!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید