...
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:35
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:34
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:38
منم گیمر نیستم و نمیدونم چی معروفه چی نیست. اما میدونم لینوکس بازی های ۴ بعدی هم داره...
شما خیلی دلت میخواد تو لینوکس بازی های ویندوزی بازی کنی؟ یه ویندوز کنار لینوکس نصب کن. بعد تو لینوکس میتونی همون ویندوز رو هم بالا بیاری و بازیتو بکنی.
محدودت نکردن که بازی نکنی !
رو یکی از لپ تاپ های داداشم ویندوز اورجینال هست + آنتی ویروس اورجینال
شاید درست کار کنه. اما وقتی با عرض پوزش مث خر ازش کار بکشی قاط میزنه ولی لینوکس اینطور نیست. البته زیاد نگران نیستم منم وقتی لینوکس کار نکرده بودم تفکرات شما رو داشتم . حتی اولین بار که نصبش کردم یه ساعت هم توش دووم نیاوردم ولی وقتی در یک روز ۳ بار ویندوز عوض کردم و تا خواستم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم دوباره سیستم پر از کرم های خوشگل شد توی ویندوز دووم نیاوردم.درست زمانی که باید با کامپیوتر کارهای مهمی انجام میدادم . الان که با لینوکس کار میکنم یادم هم نیست اصلا ممکنه ویروس هم وجود داشته باشه....
هر کدومش رو میخوای بگو برات معادلشو بیارم. خیلی هم نگرانی که نمیتونی با نرم افزارهای لینوکس کار کنی اینو هم شما داشته باش ؛ یه ویندوز کنار لینوکس نصب کن. بعد تو لینوکس میتونی همون ویندوز رو هم بالا بیاری و کارهای مهندسیت رو بکنی ؛
مثلا بازی های ویندوز رایگانه؟ بچه من قرار نیست بشینه با کامپیوتر بازی کنه. برا سرگرمیش هم یه هاستینگ میزنه حال میکنه
در کل تا زمانی که واقعا به لینوکس وارد نشید قرار نیست حرفهای لینوکسی ها رو درک کنید... با ویندوزتان حال کنید.
[QUOTE=Sajad;459
مثلا بازی های ویندوز رایگانه؟ بچه من قرار نیست بشینه با کامپیوتر بازی کنه. برا سرگرمیش هم یه هاستینگ میزنه حال میکنه
[/QUOTE]
اینو خوب اومدی .
به اون موقع برسه باید دیتاسنتر بزنی نه هاستینگ
![]()
خداحافظ !
امکانات پیدگین که بیشتره
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:35
البته این دلیل نمیشه.جدای از بحث ویندوز و لینوکس و مزایا و معایب هر یک و طرفداری از اونها، نقش ویندوز در گسترش کامپیوتر (حداقل تو ایران) غیر قابل انکار هست! فکر میکنید اگه ویندوز نبود حداقل تو همین ایران چند درصد مردمی که الان تو خونهشون کامپیوتر دارن، کامپیوتر داشتند من که فکر میکنم حداکثر یک سومشون! یه نگاهی به بازدیدکنندههای وب سایتهاتون بکیند(مثلا با گوگل آنلایتکس یا هر سرویس مانیتورینگ دیگه) و ببینید چند درصدشون از ویندوز و حتی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند!
مثل اینه که بگین اگر مترو نبود این سه میلیون نفری که ازش هر روز استفاده میکنن نشسته بودن خونه الان.سه میلیون نفر به بیکارا اضافه میشد!!
اگر ویندوز نبود خوب از جایگزیناش استفاده میکردن مردم.
در کل مقایسه کلا اشتباهه به نظر من.هر چیزی یک کاربردی داره.لینوکس برای کاربرد دیگه ای و ویندوز هم برای قشر دیگه.
اگر میشد به نتیجه رسید صد در صد بازنده این بحث کلا از بازار کامیوتر جهان باید حذف میشد!
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)