-
May 23rd, 2012, 01:13
عضو دائم
پاسخ : صدای تیک تیک هارد

نوشته اصلی توسط
faranetwork
شما نمیدونم چند سالتون هست! و چند سال هست کار میکنین ولی پدر بنده از سال 69 کار واردات کامپیوتر و لپ تاپ انجام میدادن فکر کنم اون موقع آواژنگی وجود نداشت! ..اولین نماینده آواژنگ در مشهد دست ما بود که چند سال پیش واگذار کردیم ...در کل فقط بلدن قطعه رو عوض کنن..بلد نیستن درست کنن...یادش بخیر چقدر با هارد ها فوتبال بازی میکردیم
6 سال تعمیرات تخصصی و حرفه ای دوست من بازم تکرار میکنم آواژنگ حرف نداره و بازم میگم آواژنگ نماینده فعال گیگیبایت کینگ مکس اکستروم و ... اما هاردی نداره که شما به هارد تو آواژنگ گیر دادی و من از نمایندگی فروش صحبتب نکردم از نمایندگی تعمیرات صحبت کردم ...
و کار فروش لپ تاپ ربطی به تخصص و کار تعمیراتی نداره l-)
-
تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012 01:13
# ADS
-
May 23rd, 2012, 02:16

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
6 سال تعمیرات تخصصی و حرفه ای دوست من بازم تکرار میکنم آواژنگ حرف نداره و بازم میگم آواژنگ نماینده فعال گیگیبایت کینگ مکس اکستروم و ... اما هاردی نداره که شما به هارد تو آواژنگ گیر دادی و من از نمایندگی فروش صحبتب نکردم از نمایندگی تعمیرات صحبت کردم ...
دوست عزیز آواژنگ جدیدا هارد های وسترن دیجیتال رو گارانتی میکنه من خودم اکسترنال 6 ماه پیش گرفتم آواژنگ بود ولی تا 1 سال پیش یادمه هارد نداشت ولی از نظر گارانتی بهترین گارانتی هست که تا الان تو ایران دیدم ، درمورد تعویض ویا تعمیر اصلا مهم نیست ، مهم اینه که بدون هزینه هر دو مورد رو انجام میده .
یادش بخیر قدیما ( حدود 7 سال پیش ) ماهی چند بار میرفتیم خیابون 25 یا 6 گاندی برای گارانتی b-)
-
تعداد تشکر ها از m.e به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012, 08:30

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شما تو کدوم نمایندگیش کار میکردین؟؟؟ کو هم بگو من بپرسم..همچین میگی 6 سال!!! اینکار چی بوده...آواژنگ هارد هم گارانتی میکنه عزیزم!!! این نشون میده اصلا شما اونجا کار نمیکنی!!! آواژنگ فقط تعویض میکنه..تعمیر نمیکنه....نشون به اون نشون که1 سال پیش نمایشگاه کامپیتور مشهد ما کف سازی غرفه رو با هارد انجام داده بودیم و از بیش از 2500 هارد برای کف سازی استفاده کردیم که همش مال آواژنگ بود
-
-
May 23rd, 2012, 08:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
همچین تعریف می کنه انگار آواژنگ تولید کننده هارده
آواژنگ بقالی بیش نیست که جنس میاره و میفروشه
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012, 09:02
-
-
May 23rd, 2012, 10:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
faranetwork
شما تو کدوم نمایندگیش کار میکردین؟؟؟ کو هم بگو من بپرسم..همچین میگی 6 سال!!! اینکار چی بوده...آواژنگ هارد هم گارانتی میکنه عزیزم!!! این نشون میده اصلا شما اونجا کار نمیکنی!!! آواژنگ فقط تعویض میکنه..تعمیر نمیکنه....نشون به اون نشون که1 سال پیش نمایشگاه کامپیتور مشهد ما کف سازی غرفه رو با هارد انجام داده بودیم و از بیش از 2500 هارد برای کف سازی استفاده کردیم که همش مال آواژنگ بود
اوک میتونید تماس بگیرید با خانم بيتا طهماسبی از همکاران آواژنگ صحبت کنید ++ نماینده شهسوار ( تنکابن ) مرکر کاپیوتر رایا بنده حدود 11 ماه میشه دیگه با این شرکت به دلایلی کار نمیکنم و شمایی که میگید آواژنگ خدمات خوبی نداره کدوم خدمات از نظر شما خوب هستش ؟
و جناب فارس وی پی اس که تو همسایگی ما هستند از این نمایندگی خرید کردن میتونید بپرسید ازشون که وجود خارجی داره یا نه
و یادتون باشه از همون اول که این تاپیک رو دیدم همه دوستان اومدن ار خاطرات قیژ قیژ هارد خودشون گفتن ::: دی ولی من پله پله به این دوستمون مراحل تست رو گفتم ...
واقعا" خیلی زورم میاد که شمایی که اگه 2 بار هارد به هارد کردی به منی که اندازه موهای سر شما هارد یاز کردم بخوای اینا رو بگی
من هیچ وقت در مورد چیزی که تجربه ندارم نظر نمیدم به شما هم پیشنهاد میکنم اینطور باشد
لطفا" اگر نمیتونید به این دوستمون کمکی کنید اسپم نزنید
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012, 16:44
عضو انجمن
عزیز هاردتون ضربه نخورده؟؟؟
صدای تیک به معنای بدسکتوره
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
May 23rd, 2012, 16:55
عضو انجمن
-
-
May 23rd, 2012, 17:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad221
اقایون دعوا نکنین
بیخیال شدیم ما هارد رو عوض کردم یعنی پس دادم قراره فردا یه دونه وسترن سبز واسم بیاره ببینم اونم مشکل داره یا نه
من تو سرچی که زدم دیدم وسترن سبز فقط واسه ارشیو خوبه سرعتش پایینه ولی عمر طولانی داره
میخواستم ببینم میگن سرعت پایینه چقدره دوستان کسی وسترن اینترنال داره؟؟

من یک و نیم وسترن اینترنال دارم من ازش راضیم ، خدا هم ازش راضی باشه.
سرعتش هم خوبه ، من فیلم و سریال آرشیو میکنم و خوب کار میکنه ، تو سرعت کپی شدنش توجه نکردم ولی واسه آرشیو اگه سرعت هم پایین باشه مهم نیس ، یه عمر واست کار میکنه.
-
-
May 23rd, 2012, 17:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abod_black
من یک و نیم وسترن اینترنال دارم من ازش راضیم ، خدا هم ازش راضی باشه.
سرعتش هم خوبه ، من فیلم و سریال آرشیو میکنم و خوب کار میکنه ، تو سرعت کپی شدنش توجه نکردم ولی واسه آرشیو اگه سرعت هم پایین باشه مهم نیس ، یه عمر واست کار میکنه.
خوب پس واسه ارشیو جواب میده همین کافیه من خودم سریال بازم کلی سریال دارم :D
بچه ها زده بودن نیاز به الاین داره البته واسه ویندوز XP که سرعت بره بالا ولی تو 7 وقتی قرمت شه خودش سرعتش خوب میشه
شما هم میخوای تست کنی سرعت خوندن از هاردت رو میتونی از این نرم افزار استفاده کنی فوق العادس
http://dl.downloadha.com/Hosein/May%202010/31/HD%20Tune%20Pro%20v4.50%20(www.Downloadha.com).zip
حتی نشون میده تو تست که هاردت داره اطلاعات میخونه چقدر از سی پی یو استفاده میکنه البته هارد های جدید همه بافر دارن:D
این هارد واسه بازی کردن مناسبه شما تاحالا بازی تست کردی رو این هارد وسترن؟؟؟
ویرایش توسط milad221 : May 23rd, 2012 در ساعت 17:13
-