جناب امیری به نظر یا خودتون رو به تغافل زدید ، یا شما هم از رانت بی بهره نیستید.
جناب امیری به نظر یا خودتون رو به تغافل زدید ، یا شما هم از رانت بی بهره نیستید.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
من عليزاده هستم از همکاران آقای اميری در مجموعه سامان سيستم.
نه سامان سيستم از رانتی برخوردار نبوده تا الان خدا رو شکر. سرمايه گذاری داخلی داشته اما بر اساس رانت نبوده.
شما خودتون اين پولایی که داره به بيرون از ايران ميره رو حساب کنيد. خودتون ميشيد طرفدار ملی شدن اينترنت.
البته اين رو بگم هيچ چيزی زوری قابل قبول نيست و نه مومن نسب نه مومن نسب ها ميتونن ما و شما رو زور کنند که سرور بياريم ايران. برادران موظفند هزينه ها رو بيارند پايين تا ما با عقل خودمون بيايم ايران.
من فقط دارم توجيه ميکنم که اينکار همين الان هم که بخواد انجام بشه دير شده و بايد زودتر از اينها انجام ميشد.
من فکر نمی کنم کسی مخالف اوردن سایت به داخل ایران باشه که هیچ ، بلکه همه وب مستر ها از خداشون هم هست ، کسی تعصب شرکت خارجی رو نداره ، اگر مسئولین زیرساخت رو فراهم کنند نیاز به هیچ دستورالعملی نیست و ملت با سر می اند ایران ! اما مشکل ما اینه که مسئولین این توان رو ندارند و می خوان با دستور این کار رو انجام بدند .
کاری نداره - اعلام کنند از سال 92 هر سروری 10 مگ پورت اختصاصی اینترانت و 2 مگ پورت اینترنت داره (حداقل ترین حداقل) بعد نتیجه رو ببینید. اما مشکل اینه همین هم نمی تونند انجام بدند ، الان 8 سال داره از بحث اینترنت ملی و ... می گذره ، خدایی جز شعار از مسئولین و اضطراب از کاربر چیزی دیدیم ؟
این یک طرف قضیه ...
طرف دوم قضیه اینجاست که مخابرات می اد در جزیی ترین جاها مثل adsl و ... تجارت می کنه در حالی که در دنیا این جور جاها دست خصوصی هست ، شاتل با اون عظمت نمی تونه با مخابرات رقابت کنه ، بعد توقع دارید ما بتونیم با مخابرات رقابت کنیم ؟
چه قدر خوبه که؛
- هموطن من نرم افزاری برای مدیریت هاست طراحی کنه و لایسنسشو بفروشه
- هموطن من دیتاسنتر بسازه و بفروشه و صادرات داشته باشیم
- فکر نکنیم با بسته شدن اطرافمون، تشنه و گرسنه می مونیم به خاطر وابستگی مون
- تلاش کنیم تا به جای دلالی هاست، هاست بسازیم و کسب درآمد کنیم
- یاد بگیریم که بعضی ها چه جوری دستشون تو دهن خودشونه
- یاد بگیریم که چه جوری نذاریم هر کسی برامون تصمیم بگیره
- متوجه بشیم که سران هر کشور، خادمان ملتن
اینا خوبن، اما تلاش کردن برای این ها بهتره
اگر اون جوری که بعضی ها شایعه می کنن، اینترنت تبدیل به اینترانت بشه، خوبه! می دونین چرا؟
چون معلوم می شه کیا وابسته به خودشونن و کیا وابسته به کس دیگه ای،
کیا سازنده و کیا مصرف کننده.
ویرایش توسط soheyl_ir89 : May 14th, 2012 در ساعت 14:52
بله اینها خوبه ... اما در عمل نه در شعار ...
یکی از موفقیت های کشور صنعت خودروسازی بود که کشته شدن مردم رو داریم می بینیم.
لامپه یاد گرفته خودش باید دست به کار بشه،
اما ما ...
http://www.webhostingtalk.ir/f118/48...tml#post444320
هنوز منتظریم برقو بهمون وصل کنن
تا وقتی وصل کنن، روشنیم،
وقتی قطع کنن، خاموشیم.
پس ببینیم چی کار می کنن تا بدونیم آینده مون چی می شه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)