وقتی این قالب رو انتخاب میکنیم در بخش بک آپ گیری دیگه نمیشه بک آپ گیری جزء رو انتخاب کرد و همش فول بک آپ میگیره!
نه منظورم این نیست... درسته شما میتونید انتخاب کنید که مثلا فقط دیتابیس رو بک آپ بگیره ولی بعدش که سیو کردید میبینید در زمان تعیین شده (منظورم بخش بک آپگیری سطح ادمین) میرسه فول بک آپ میگیره... شما همچین مشکلی ندارید؟
دوستان من اینو نصب کردم براحنی هم نصب شد اما مشکل اینه که در home هیچ آیکونی نمایش داده نمیشه و فقط منوهای بالا و منوی سمت چپ نشون داده میشه ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز
احتمالا تم ناقص نصب شده،با آموزش زیر می تونین تم رو غیر فعال کنید و بعد از حذف کردن مجدد نصب کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f91/47251/#post435154
موفق باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
ینده مجددا نصب کردم اما همین مسئله هستش در home هیچ ایکونی لود نمیشه و فقط منوی کنار هستش... 100% مشکل داره این تم
ما نصب کردیم مشکلی نداشت !!!!!!!100% مشکل داره این تم
ویرایش توسط amirizadi : June 1st, 2012 در ساعت 14:05
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
نصب که شاخ و دم نداره آخه یه کامند که بیشتر نیست بنده مدیر سرور هستم مبتدی نیستم بعد هم پیعام تکمیل نصب رو میده و میگه از پنل تغییر بدید اسکین رو... بنده حذف کردم مجددا هم نصب کردم بازم آیکون های home لود نمیشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)