سلام
ادمین عزیز خبری نشد . آیا هنوز دوستان علاقه مند هستند ؟ یا اینکه همه فراموش کردند
سلام
ادمین عزیز خبری نشد . آیا هنوز دوستان علاقه مند هستند ؟ یا اینکه همه فراموش کردند
سلام
من تخصص زیادی ندارم یکمی گرافیک و ...
ولی از این کار استقبال می کنم
مثلا به عنوان آبدارچی گروه میتونم در خدمتتون باشم![]()
همچین پروژه ای بیشتر از اینکه نیاز به گرافیک کار و کمک مالی و میزبانی داشته باشه نیاز به ۷-۸ برنامه نویس مسلط به زبان های مختلف داره ... کدومتون سی-جی-ای کار هستین ؟
پی-اچ-پی ؟ یقینن باید برنامه وب سرور جدا داشته باشه کدومتون سی/سی پلاس پلاس تحت لینوکس کار کردین و ....
کسی تونست تو این زمینه ها کمک کنه بیاد میشه پروژه رو استارت زد
پس چی شد خوب برا کنترل برنامه نویس لازمه
کیا میتونند اعلام آمادگی کنند؟ تو این مورد؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
هیچ چیزی دست نیافتنی نیست!
اما هر کاری راهی داره!
شما انتظار دارید با یه تاپیک همه جمع بشن و یه سیستم قویتر از سی پنل بسازن؟
فکر نمی کنید که در اولین قدم باید کارهایی رو مثل موارد زیر در نظر گرفت:
* سرمایه گذارها
* محل جمع شدن طراح ها و مشورت بر سر یک میز! ( این محل رو چه شرکت یا شرکت هایی فراهم می کنه؟)
* بررسی نیازها
* انتخاب افراد متخصص برای هر نیاز. مثلا" اگر نیاز به برنامه نویسی پی اچ پی و سی پلاس پلاس هست باید گفته بشه که مثلا" این برنامه نویسان مورد نیاز هستند و افرادی که در هرکدام از زمینه ها می توانند فعالیت کنند خودشان را معرفی کنند و فعالیت هایی که تابحال انجام داده اند را ذکر نمایند!
* ...
یعنی این تاپیک این اهداف رو دنبال میکنه؟ =d>در سیستم های متن باز 5 تا هدف مد نظره:
1-به شهرت رساندن برنامه برای نیل به اهداف بعدی : اعم از گسترش - شکل دهی کاربر پسند- جمع مشتری و ترافیک -قابلیت انشقاق - قابلیت فروش اثر
2-کسب درآمد از طریق پشتیبانی و نصب
3-بوجود آوردن محصولات مرتبط پولی مثلا بیشترین درآمد سان از آموزش و فروش هاست بوده
4-جذب توسعه دهندگان ماهر برای ادامه رشد
5-توسعه فن آوری های مورد نیاز آتی
مثال ها: Eclipse محیط برنامه نویسی با 20 میلیون کاربر
java -jdk-j2ee-mysql-hibernate-suuse-webshefer-apache-magnolia- and.......
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
سلام
من میتونم در زمینه php همکاری کنم.
به نظر من بهتره از گسترش یک کنترل پنل open source شروع کنیم. مثل kloxo
یا علی
دوست عزیز شما این کنترل پنل را درست کنید منم نصب میکنم روی سرورم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)